Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
koka

לדגם המפואר:

צבעים פחות מבוקשים שהם סגול וברונזה (כתום מטאלי) עד אוקטובר

שאר הצבעים- נובמבר!

אני הזמנתי צבע אפור מטאלי אחרון לחודש נובמבר! השאר- חודש דצמבר!

אין ספק שההמתנה קצת מבאסת, אך נראה לי שהיא משתלמת.....

גם ככה אני לא הולך ברגל (-:

עידן

תתחדש! לדעתי עשית בחירה מצוינת :-) אני עשיתי אותה בחירה לפני 3 חודשים בדיוק.

רק שאלה אחת שאני חייב לשאול אותך: למה אפור? ראיתי במגרש המכוניות למסירה של סוזוקי ש95% מהסוויפט הם אפורים. כזה אוטו יפה, לא חבל?!

ברצינות, אם יש איזשהו שיקול לטובת צבעים משעממים - ביקוש ליד שניה, ביטוח זול יותר, משהו - אשמח לדעת.

עודד

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי עודד.....

למה אפור?

הסוויפט נראית ממש טוב עם צבע כהה, דייי התלבטתי בין השחור לאפור. (דרך אגב- את נסיעת המבחן עשיתי על סוויפט שחורה והרכב נראה ממש טוב).

לאחר מחשבה מעמיקה ומשיקולי קליטת חום ושמש החלטתי ללכת על גוון פחות כהה ומטאלי- האפור שדרך אגב נראה ממש טוב.

לגבי צבעים פופלריים- בעיקר לבן כסוף אפור וכחול. צבעים פחות פופלריים - ברונזה וסגול.

יש השפעה מסויימת של הצבע על הביקוש.

לצבע אין השפעה על ביטוח הרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ידיעה קצרה לחברי הפורום : ראיתי לא מזמן את "מכסחי המיתוסים" בערוץ דיסקברי והם פוצצו את המיתוס שרכב שחור יהיה יותר חם מרכב בהיר לאחר שהיה בשמש !!!!

ההפרש בין הרכבים - מעלה אחת!! אז קחו לתשומת ליבכם ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

זה לא כל כך פשוט (לא ראיתי את התכנית).

יש השפעה לצבע על ספיגה או דחיה של קרני השמש. לכן בשלג למשל אנחנו מסתנוורים כי הקרניים נזרקות החוצה בגלל הדחיה.

לגבי מכוניות יש הרבה מישתנים כמו שטח השמשות, צבע הריפוד, הטקסטורה של הדש בורד (כי מחוספס סופג וחלק דוחה את הקרניים).

אני מניח שהם לקחו את אותו סוג של רכב אבל אני גם מניח ששטח השמשות נטל את העוקץ מההשפעה של צבע הפנלים החיצוניים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ידיעה קצרה לחברי הפורום : ראיתי לא מזמן את "מכסחי המיתוסים" בערוץ דיסקברי והם פוצצו את המיתוס שרכב שחור יהיה יותר חם מרכב בהיר לאחר שהיה בשמש !!!!

ההפרש בין הרכבים - מעלה אחת!! אז קחו לתשומת ליבכם ...

לפני מספר שנים, מגזין "אוטו" עשה כתבה כזו כולל ניסוי מקיף בשטח. התוצאות והמסקנות היו דומות.

מעבר לכך, עם המזגנים של היום (מקוריים, מותאמים לפי התחממות כדור הארץ) אני לא רואה סיבה לפסול רכב כהה מהסיבה הנ"ל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...