Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה חברה בלי לחץ. זכרו שלכל עולל (ושמר:wink:) היום יש אינטרנט ויכול לרשום מה שבא לו.

עד שמגיע הבוס הגדול. אני בטוח שאותו ילדון נמצא כבר משוטט ברחבי המדיה האלקטרונית, ומחפש את כפתור ביטול החסימה מהאתר.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תגובות 461
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני חלאס, בן אדם תפס אותך על חם, למה להתווכח, אני ביקרתי אצלך, יותר מפעם אחת, אפילו זכיתי לכבוד של להעיר אותך משינה. ראיתי איך אתה עובד, יש לך כמה כלים פשוטים והרבה פחיות של צבע.

הבחור גאון, איך הוא עלה עלייך ככה. אני חושב שצריך לקדם אותו לדרגת מנהל פורום תמיכה טכנית וצביעת חלקי רכב.

שטויות תחליק. :lol:

haters will hate

פורסם
שיפוץ לא משהו סתם צבע וחרטוטים פלצניים , בסולם מ 1עד 10 היתה מקבל ציון של 4 לא יותר.

מנהלי הפורום לא אוהבים תגובות כאלו. מכיוון שכבר קיבלת בראש מהחבר'ה, אני לא אטרח למחוק את הפנינים שלך, אבל בפעם הבאה נהיה פחות סבלניים.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

לזכרו של הפלצן "שיפוץ לא משהו סתם צבע וחרטוטים פלצניים , בסולם מ 1עד 10 היתה מקבל ציון 4 לא יותר." עוד קצת תמונות של צביעת חלקים :shock: .

ניתן לראות חלקים לפני ואחרי ניקוי צביעה ושיפוץ.

להנאתכם.

בברכה בני ל.

CIMG2026.JPG

CIMG2106.JPG

CIMG2222.JPG

CIMG2251.JPG

CIMG2365.JPG

CIMG2370.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

לזכרו של הפלצן "שיפוץ לא משהו סתם צבע וחרטוטים פלצניים , בסולם מ 1עד 10 היתה מקבל ציון 4 לא יותר." עוד קצת תמונות של צביעת חלקים :shock: .

להנעאכם.

בברכה בני ל.

CIMG2399.JPG

CIMG2400.JPG

CIMG2402.JPG

CIMG2404.JPG

CIMG2408.JPG

CIMG2416.JPG

פורסם

להנאתכם.

בברכה בני ל.

CIMG2420.JPG

CIMG2424.JPG

CIMG2431.JPG

פורסם

רק עכשיו אני רואה את כל התמונות של הפרוייקט, מה לעשות שאני חטיאר שלא עוקב אחרי ההודעות.

בני - איזו איכות עבודה, איזו השקעה מטורפת :shock:

Kudos.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...