Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה XR2i מעלה בי נשכחות !

לאבי הייתה אחת פעם, חדשה מהחברה, צבע תכלת. אחת משתי המכוניות שהכי אהבתי לנסוע בה שהייתי קטן. הייתה אצלנו במשך כ 6 שנים, ללא שום תקלה, ומבלי שכלום התפרק.

מקווה שתמצא אחת :)

!AWDSOME

פורסם

כל מי שאני מדבר איתו בזמן האחרון אומר לי שחבר שלו בנה פיאסטה עם 1.6... או שאתם כולכם חברים או שיש הרבה פיאסטות 1.6 בארץ.

הכל מקרה המשתמש שברשותו הייתה פיאסטה ונבנה עליה מנוע 1.6 אותר ע''י המודיעין ואני בשלבי יצירת קשר איתו :)

הבנתי גם שהתנהגות של ה 1.1 לא משהו ולכן צריך סרן אחורי של פיאסטה S (תודה לאביה)

Caveman איזה צבע היא הייתה? יש כמה בודדות בארץ ולא שומעים עליהן הרבה :(

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היות ויובאו לארץ XR2, סביר להניח שתוכל לאשר 1.6 עם שינויים מסויימים.

בכל אופן, הרשימה שלך תעבור בקלות את התקציב. בולמים ספורטיביים - לפחות 3K. ג'אנטים + צמיגים - עוד 2.5K לפחות, אם הג'אנטים משומשים. חדשים עוד 1.5K לפחות.

אני חושב שזה בזבוז כסף. אתה רוצה סיבובים? תקנה AX GT וגמור עניין.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

נראה לא חשבתי על איי אקס למיניהם? בטח שחשבתי אבל שוב, רכב ספורט, צרפתי... אני כבר בעצמי מתחיל להאמין בסטיגמות... אני רוצה ללכת על בטוח פשוט... לא רוצה את הסיבוכים האלה עכשיו... זה הכל... אם הייתי רוצה הייתי משאיר את האלפא בכיף... הרכב מהנה בצורה מדהימה.

כן אני מודע לכך שהתקציב לא מספיק, ופה אני אומר לא הכל ביום אחד! אני אתקדם עם התקציב כמה שאפשר... כל עוד הרכב יוכל לשמש אותי ביום יום ולהיות גם תחליף לצחבורה ציבורית אני שמח, יש גם את כל החלקים בשפע וגם הכל זול :)

אני מתכנן על משהו כזה

רכב 3000 ש''ח (לא ניכנס לעלויות ישור קו... יעלה כמה שיעלה)

ג'אנטים 1200 ש''ח (משומשים 15 אינץ', לא משהו מהמם אלה חמוד ונחמד)

צמיגים 1300 ש''ח

בולמים בערך 2500-2700 (מחיר של קוני ל 106, אולי לפיאסטה זה טיפה יותר זול או שיש עוד אופציות מלבד קוני)

קפיצי הנמכה, אין לי מושג ממש אבל סביב ה 1200 אני משער רק

קיט חצאיות של XR2 ראיתי בארץ ב 1500, נראה לי מוגזם אבל לא יודע

ספייסרים חינם :)

שעונים (מד סל''ד חובה!)

מנוע מפירוק אמור להיות מאוד זול, גרושים אבל מעדיף לא לזרוק סכום סתם... אברר עוד לעומק)

כמובן עלויות התקנה וכו' לא כלולים פה ותמיד יש דברים והרבה שצצים באמצע... זה בחיים לא נגמר כמו שזה על הנייר!

שלב שלב...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

Caveman איזה צבע היא הייתה? יש כמה בודדות בארץ ולא שומעים עליהן הרבה :(

עמית.

תכלת.

האמת שגם פיאסטה S יצא לי לראות, ממש אתמול, בראשון לציון. בחור דיי מבוגר שנראה שהוא נהנה :)

!AWDSOME

פורסם

זאת שעמדה למכירה נדמה לי הייתה לבנה... איזה הפסד זה היה!

הקיצר אהבתי את הפשטות של הרכב! מה שנשאר זה למכור את האלפא ואז ישר לקפוץ על פיאסטות :wink:

מה שכן זה שאני הולך להתבאס בזמן מסויים לגבי הרכב, אחרי אלפא 1.7 בוקסר עם קרבורטורים שגם בתאוצות היא לא מביישת לעבור לפיאסטה 1.1 עם 4 הילוכים שלא זזה? מבאס אבל לפחות הצריכת דלק תהיה מהנה מאוד עד לשדרוג ל 1.6, וגם איתו הצריכה תהיה בסדר.

זאת השאיפה, רכב ספורטיבי, אמין, מהנה לנהיגה.

גם נמנעת פה הקריעה של הרכב ע''י צעירים וכל שאר השחיקה!

ברכבי ספורט זה לא מתבטא במנוע שחוט, מנוע שחוט זה עוד המקרה הטוב! כאשר יש מתלים שחוטים זה כבר המקרה הגרוע יותר, וכאשר כל הפנים מוזנח וכל אחד מן ה 10 ידיים עשה מה שבראש שלו זה דיי מבאס.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מבין שאתה נעול על פיאטה.

אז קודם כל - בהצלחה בפרויקט. בהחלט מדובר בפרויקט שלא רואים כל יום, אז אל תשכח לעדכן (עם תמונות!) בפורום.

רק אל תשכח את כל הסיכונים והעלויות - זה לא פרויקט של 5000 ש"ח, וגם לא של 10000 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן מודע לכך שהעלות לא 5 ולא 10.

אתקדם לאן שרק אפשר עם תקציב ראשוני וגם אמשיך לעבוד כמו שעבדתי בשביל האלפא... רק שפה אני מקווה לא ילך לי הכל על ישור קו אלה על התקדמות שונה. גם בכלל אין מה להשוות פיאסטה לספרינט, גם מבחינת כיף וגם מבחינת עלויות תחזוקה, ולא מבחינת מצב ראשוני.

פרויקט יחודי אך כבר בוצע בארץ!

עכשיו רק שאלה של זמן עד שהאלפא תמכר, לא רכב סחיר במיוחד!

הייתי בטוח יש רק 4, אם יש 5 אז מה רע? :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...