Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני לא מעוניין כלל לעלות לחתך 50 מכיוון שזה יאריך לי את הגיר! (קוטר כללי יותר גדול!)

2. אין באפשרותי לעלות לחתך הנ"ל בגלל שברישיון יש לי 195/45/15.

3.במה לבחור - פאלקן VS קומהו ?

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי , אבל זה מה שחשוב תכל'ס , ככל שהגומי יותר רך הצמיג יותר דביק לא ככה ?

אז זהו, שלא!

תעשה חיפוש בפורום תדע הכל, 200 זה בסך הכל מקדם השחיקה, נכון שבדרך כלל צמיג ספורטיבי הוא עם מקדם שחיקה נמוך יחסית, אבל אין יחס ישיר בין האחיזה למקדם השחיקה

פורסם

עומר מנסיון עם שני הצמיגים הנ"ל - לא הייתי הולך על ה-512 צמיג שבחורף או במעבר על מים גורם לך להרגיש שאתה נוהג נהיגת שלג!

הקומהו טוב יותר.

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

אה גרזן, דיברת עם נתי בקשר ליונירויאל ?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אה גרזן, דיברת עם נתי בקשר ליונירויאל ?

נתי משתתף בצערי ויודע שאין לי מבחר כלל!

היבוא על היונירויאל עבר לאוטודיפו ואותו בחור באוטודיפו התווכח איתי שאין מידה כזאת בכלל ליונירויאל...

הוא אמר לי "לך ליבואן של פיג'ו שיביא לך צמיגים.." אחרי שהסברתי לו שאני נועל מידה שונה ואני נועל יונירויאל :screwy: .

בקיצור אין יונירויאל בארץ למידה הנ"ל...

אני כנראה אלך על הקומהו ...

פורסם

המידה הזאת לילדים בעיתיים.

אהההההה, עם צמיג ישיר דיברת ? פורטל ? גפני ? הצומת ? 2000?

זה סרט רע אני יודע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ישי למה להתחכם? אין זה אין! המידה הזאת לא קשורה לחיים, 195/50/15 זה הנפוץ 45 זה נדיר עד כדי בכי...

אני חושב שעם כל החרטות עדיף לעלות ל50 לקנות צמיגים יותר טובים בהרבה ולפסיק להשלות את עצמך שיש לזה כזה משמעות.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

בשבילך זה חסר משמעות , בשבילי זה משמעותי מאוד!

לעלות ל 50 משמע לעלות בקוטר הכללי בעוד כ2 ס"מ ...

כמה משמעותי- משמעותי מבחינתי אפילו ב2 עשיריות בג'ימיקאנה... (ניב יודע גם 2 מאיות :wink: ).

חוץ מזה שאין אין אין לי אישור לכך!

פורסם

אם אתה מתעקש... אז רק את הקומהו (למרות שהם סבירים לא יותר מזה) האורך חיים של הצמיג הזה כספורטיבי הוא חצי שנה הכי הרבה משום מה אחרי זה הוא פשוט מפסיק לאחוז כמו שהוא היה חדש, הפאלקן זבל ברמות לא ביבש ולא ברטוב הוא מספק תוצאות.

אצל אנטון תמצא הכי זול וזה כבר בדוק על ידי הרבה אנשים. פשוט תתמקח.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

שני דברים ממש ממש מעצבנים אותי בשירשור הזה:

קודם כל האנשים שמנסים למצוא פתרונות שעומר לא מעוניין בהם. אתם מתעקשים לומר לו שהוא יעלה לחתך 50 :?: למרות ש 45 מאושר ברישיון והוא לא מעוניין לשנות ??? חלאס,

השאלה היא על מה עדיף אז תתמקדו בזה.

דבר נוסף שנורא נורא מעצבן אותי זה איך לעזעזל צמיגים מחזיקים אצלך מעמד שנתיים :?:

למה אצל כל חובבי ההגה שאני מכיר (אני למשל :-) ) צמיגים מחזיקים פחות משנה...

כל החובבי פוזה האלו, אם אתה לא שוחק צמיגים ונוסע רגוע כל הזמן, אולי באמת כבר לא משנה מה אתה קונה ...

פורסם

יש בקיסריה פנצ'ריה טובה ע"י תחנת הכוח, חפש שם..

הייתי שם לא מזמן וראיתי מלאי גדול מאוד של גודייר איגל F1, מישלנים - פיילוט,ספורט וEXALTO

ועוד מבחר צמיגים במידות ספורטיביות. שבוע הבא אני צריך להגיע לשם, אוכל לברר לך לגבי 195/45/15 אם תרצה.

פורסם
כל החובבי פוזה האלו, אם אתה לא שוחק צמיגים ונוסע רגוע כל הזמן, אולי באמת כבר לא משנה מה אתה קונה ...

מה הקשר פוזה?

אולי חשבתי על זה שלא לכולם יש אבאל'ה עשיר שיכול לממן להם צמיגים ספורטיבים חדשים כל שנה..

ולפותח השירשור, או שתשים לאוטו שלך צמיגים בינוניים מהארץ או שתנסה להביא צמיגים טובים מחו"ל כי בארץ כנראה שאין צמיגים טובים במידה הזאת וזה גם לא מפליא אותי האמת.

יוגב

• תוכן חדש...