Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם משיחה עםן חבר חשבתי לומר משהו שמזמן עלה בראשי, איך הופכים רכב 4 דלתות ל 2 דלתות?

כן יש את ההחלקות של הידית ואפילו של הדלת עצמה אבל מה? זה עדיין נראה מכוער כי הדלת הקדמית פשוט קצרה מדיי ומרובעת מדיי ולא תראה לעולם כמו רכב קופה מקורי.

החשיבה היא כזאת: לקחת את הדלת האחורית (מתוך ה 2 בכל צד) וחלק ניכר ממנה ליד הקורה האמצעית לקחת ולשייף + החלקת הידית + החלקת הדלת כולה.

הלאה לאחר שזה שוייף בשיפוע והחלק של הדלת הורתך לגוף הרכב ולא צריך יותר את הצירים ניתן לחתוך, לשייף (מה שבא לכם) חלק דיי ניכר לעומק של הדלת אך לא להגיע לקורה עצמה.

הלאה הדלת הקדמית, מרתיכים אליה חלק או שעושים מפיבר ומעצבים ככה שזה יראה כמו דלת של רכב קופה, יותר ארוכה, מעוגלת וגל זה בהתאמה עם הדלת האחורית שהקדמית תיסגר טוב.

הבעיות היחידות מכאן זאת הנעילה ועוד כמה שטויות שאם כבר מתעמקים בזה ניתם לפתור גם אותן.

סה''כ הרעיון קצר, חיתוך של חלק מהדלת האחורית ליד הקורה, השלמת החלק על ידי הוספת חלק לדלת הקדמית, דיי פשוט! במציאות יותר מסובך אבל אולי שווה לנסות? נראה לי אחלה רעיון, כמובן מוזר שלא חשבו עליו קודם או שחשבו והייתה בעיה רצינית בביצוע.

תנו תגובות והערות, האם נראה לכם מציאותי? יש מישהו שרוצה לנסות על רכבו?

מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק טוב, אם הייתי מבין בפוטושופ הייתי ממחיש...

כל הזכויות שמורות לי

עמית.

12312313424.JPG

123421542.JPG

untitled.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

או יותר נכון , למה לעזאזל אתה צריך ג'יפ עם 2 דלתות ?

:shock:

אבל אני חייב להגיד שיש לך חוש הומור לא רע בכלל :

תנו תגובות והערות, האם נראה לכם מציאותי? יש מישהו שרוצה לנסות על רכבו?
:lol: :lol: :lol:

( עוד חודשיים וכולם חוזרים לבית ספר !!! )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עכשיו אפשר להתעורר מהחלום.

בארץ זה לא יקרה - אם מלווה בזה חיתוך קורה, עיצוב קורה וכו', אזי מתבצע "שינוי מבנה" = לא חוקי.

פורסם

:-D לפחות אני ילך לישון עם חיוך...!

נשמע מעניין חשבתי על זה פעם, אבל לא נראה לי שהעבודה תהיה כה מושלמת ולא ישימו לב..

מה גם שזה בטח לא יראה יפה כמו המקור (4 דלתות)...

בקיצור סיפור מהפטרה ואחרי ההפטרה עוד פרשה...בלאגן שלם מי שרוצה להתחתן עם הרכב שיעשה דבר כזה.........לא חוקי כמעט בלתי אפשרי לא יודע אם יהיו בעלי מקצוע שיסכימו לשתף פעולה בכלל...

אבל תמיד אפשר לפנטז...

לילה טוב!

פורסם

אחת המכוניות היותר מדהימות שאי פעם התפרסמו במגזין מקס פאואר הייתה 306 ארבע דלתות שניסרו לה את הצדדים וריתכו במקומם את קורת האמצע, הכנף האחורית וכמובן שגם את הדלת המתאימה מה-306 3 דלתות, ככה שלמעשה ייצרו את ה-306 קופה היחידה בעולם.

בארץ?

עדיף שתשכח מזה.

מוטי

306 coupe.jpg

פורסם

לדעתי זה נחשב שינוי מבנה - ולא בטוח כלל שיעבור מבחן רישוי במקומותנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדלתות ברכב עם דלתות קדמיות בלבד רחבות יותר, כדי לאפשר השתחלות לספסל האחורי, והמושבים הקדמיים מתקפלים כדי להקל על הכניסה.

אם רק תשנה את הצורה החיצונית של הדלתות ולא תזיז את הקורות (ותחליף, אם צריך, את המושבים הקדמיים) תהיה למשתחלים לספסל האחורי בעיה רצינית.

ריתוך קורות הצד מחדש (ושחזור כל הפרטים האחרים, כמו ריפוד פנימי) הוא עבודה רצינית ביותר (שלא לדבר על חוסר החוקיות). לא הייתי עושה את זה, ולמרות שללא דלתות אחוריות הרכב יפה (?) יותר, הייתי מוותר על היופי (ועל הניתוח המסובך) ונשאר עם השימושיות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

איך שראיתי את התר`ד גחכתי קלות אבל באמת ישר נזכרתי ב 306 שמוטי העלה

ניסיתי לחפש חומר על הפרויקט הזה ולא מצאתי , למשהו יש לינקים אולי או יכול להרחיב איך הם עשו את זה בדיוק?

תודה

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם

כן מן הסתם על הנייר ובתאוריה זה נראה הזוי אבל בכל זאת זה אפשרי!

תנו לי רכב לנסיון (הייתי רוצה אלפא 33), כלים וכסף ובכיף הכל יתוכנן ויבוצע (אני רוצה יותר מדיי :grin:).

עלה לי הרעיון הזה כי פשוט יש רכבים 4 דלתות שהיו נראים מדהים בתור 2 דלתות וזה דווקא אפשרי, כמובן בארצנו מכל בחינה זה לא הגיוני, לא חוקי וכו'.

עם כל זאת לא חסר אנשים שעושים החלקה לדלתות (לידיות) ומוכנים לקבל על זה הורדה כאשר עדיין הרכב נראה 4 דלתות וסה''כ אין ידית, ברעיון הזה אפשר לעצב משהו יפה, יחסית אישי לכל אחד.

נוח? זה לא אבל גם בארץ לא חסר אנשים... גם חצאיות זה לא נוח לחניות וכו' אבל יש ויש.

מה שמוטי הביא זאת רק הוכחה שזה אפשרי רק שהרעיון שלי יותר זול ויותר פרמיטיבי.

מצחיק מצחיק אבל ואללה אם היה כסף לבצע את זה והייתם רואים דוגמא לחלק זה כבר היה נראה אחרת.

עוד דוג' לדבר מיותר, דלתות למבורגיני סטייל? מי צריך את זה? ותראו את מחירי הקיט! עם זה יש כמה ןכמה רכבים עם הקיט הזה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא לשכוח את התפלצת הזאת...

http://www.norris-designs.co.uk/demo-evo9.htm

הראו פעם את הרכב בהילוך חמישי (או תוכנית אחרת ואני מתבלבל) והוא באמת מדהים,

עמית- לצערי אין שום סיכוי לעשות את זה על רכב שאתה מתכננן לנסוע איתו בכבישי הארץ כי תקבל הורדה +מישפט מהר מאוד.

פורסם
תנו לי רכב לנסיון (הייתי רוצה אלפא 33), כלים וכסף ובכיף הכל יתוכנן ויבוצע (אני רוצה יותר מדיי :grin:).
יש לאיציק 33 שנת 92' למכירה במחיר טוב. דבר איתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...