Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחת המכוניות היותר מדהימות שאי פעם התפרסמו במגזין מקס פאואר הייתה 306 ארבע דלתות שניסרו לה את הצדדים וריתכו במקומם את קורת האמצע, הכנף האחורית וכמובן שגם את הדלת המתאימה מה-306 3 דלתות, ככה שלמעשה ייצרו את ה-306 קופה היחידה בעולם.

בארץ?

עדיף שתשכח מזה.

מוטי

ניסו לחקות את ה309 3 דלתות

תנו תגובות והערות, האם נראה לכם מציאותי? יש מישהו שרוצה לנסות על רכבו?

הכל אני יכול בחופש הגדול! :drinking:

פורסם

הנה נסיון קצר בפוטושופ ל-33 קופה עם התמונה שהעלת בהתחלה

עידו

alfa_33_coupe_IdoR.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
הנה נסיון קצר בפוטושופ ל-33 קופה עם התמונה שהעלת בהתחלה

עידו

יפה מאוד!

תותח אתה... ממש נראה אותנטי

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

פשוט תחליק את הידיות האחוריות, ותרתך את הדלת למקום כך שלא תוכל להפתח..

יצא לך אחלה רכב 4 דלתות עם 2 דלתות :) (ואני לא בטוח שזה שינוי מבנה..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן מן הסתם על הנייר ובתאוריה זה נראה הזוי אבל בכל זאת זה אפשרי!

.

.

.

הרבה מילים שלא הולכות לשום מקום

.

.

.

הרעיון שלך הוא -

1. מלכודת מוות בתאונה צידית, מי שיושב בצד מת, נקודה סוף.
  2. הולך להראות רע, בעיקר על ה-33 בגלל שיש שני חלונות על הדלת האחורית.
  3. פי מאה יותר מסובך לביצוע ממה שאתה מתאר אותו או מתאר לעצמך.
  4. זול? פחחחחחחחח!!!
  5. לא לעניין, האוטו יורד מהכביש לצמיתות אחרי שתפגוש את הניידת הראשונה.

בקיצור, רעיונות זה נחמד, ביצוע זה כבר סרט אחר.

למי שהעלה תמונות של האיבו של נוריס, הדלת היא אותה הדלת, השלדה מקוצרת ולכן זה נראה סביר אם כי לא ממש פרופורציונלי או יפה במיוחד.

אוטו שיכול היה להיראות מגניב לאללה אם מעבירים אותו את אותו הטיפול שעברה ה-306 שהעליתי בהודעה הקודמת -

אודי A4 מושתלת צד של A3 משולשת דלתות.

אם מתחילים מ-S4 - מה טוב :-D!

מוטי

פורסם

לפעמים מסתובבת בחיפה אלפא 33 בצבע ירוק זוהר עם החלקת ידיות מאחורה כמו אצלי באוטו, אבל עשו לו בדלת האחורית חריצים שמסתיר יותר טוב את העובדה שהיא 4 דלתות במקור.

בצפון יש הרבה רכבים עם החלקת ידיות מאחורה וכשאני עשיתי את שלי לפני כשנה הציעו לי לסגור את כל הדלת, אבל בגלל שאני עלול לקבל הורדה (וקיבלתי פעם על זה כבר) לא רציתי. אני פשוט שם 2 דלתות עם ידית ומחזיר את שלי אחרי הטסט (יש מקומות שיעבירו אותך גם ככה ולא שמים לב). במקרה של החלקה של כל הדלת הרכב יורד לצמיתות מהכביש או שתצרתך לשבור את הכל....

אני בכל מקרה מתכוון להחליק את הידיות מקדימה גם בקרוב ולעשות פתיחה של שלט.:twisted:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200606301628579519&user=bmwricer

אם תרצה בכל מיקרה אני אפנה אותך למישהו שיעשה לך את זה והרכב יראה מדהים. ראיתי אצלו בסדנא ג'יפים 2 דלתות שהוא עשה להם דלת שלישית בעצמו ויצא מקורי!

פורסם
אחת המכוניות היותר מדהימות שאי פעם התפרסמו במגזין מקס פאואר הייתה 306 ארבע דלתות שניסרו לה את הצדדים וריתכו במקומם את קורת האמצע, הכנף האחורית וכמובן שגם את הדלת המתאימה מה-306 3 דלתות, ככה שלמעשה ייצרו את ה-306 קופה היחידה בעולם.

בארץ?

עדיף שתשכח מזה.

מוטי

הנה עוד קצת פרטים על הפרוייקט

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_project.asp?thanks=yes&id=3#

פורסם
לפעמים מסתובבת בחיפה אלפא 33 בצבע ירוק זוהר עם החלקת ידיות מאחורה כמו אצלי באוטו, אבל עשו לו בדלת האחורית חריצים שמסתיר יותר טוב את העובדה שהיא 4 דלתות במקור.

בצפון יש הרבה רכבים עם החלקת ידיות מאחורה וכשאני עשיתי את שלי לפני כשנה הציעו לי לסגור את כל הדלת, אבל בגלל שאני עלול לקבל הורדה (וקיבלתי פעם על זה כבר) לא רציתי. אני פשוט שם 2 דלתות עם ידית ומחזיר את שלי אחרי הטסט (יש מקומות שיעבירו אותך גם ככה ולא שמים לב). במקרה של החלקה של כל הדלת הרכב יורד לצמיתות מהכביש או שתצרתך לשבור את הכל....

אני בכל מקרה מתכוון להחליק את הידיות מקדימה גם בקרוב ולעשות פתיחה של שלט.:twisted:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200606301628579519&user=bmwricer

אם תרצה בכל מיקרה אני אפנה אותך למישהו שיעשה לך את זה והרכב יראה מדהים. ראיתי אצלו בסדנא ג'יפים 2 דלתות שהוא עשה להם דלת שלישית בעצמו ויצא מקורי!

ראיתי את האלפא, בטח של אחד משכנינו ה...

אישית לא אהבתי, בכלל לא אוהב שהורסים ככה אלפות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...