Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפוצץ צמיג Pirelly Pzero Rosso, צריך חלופה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול התפוצץ הצמיג הימני הקדמי ברכב, ובינתיים הורכב הצמיג הרזרבי הקטן.

הרכב הוא A3 2.0T וכעת נחליף כנראה רק את שני הקדמיים.

הצמיגים המקוריים כפי שהכותרת אומרת הם הPZERO במידה 225/45/R17

מהן האפציות הטובות ביותר ואיך הMichelin Pilot sport בהשוואה לצמיגים אפשריים אחרים?

בתודה,

DBD.

פורסם
מהן האפציות הטובות ביותר ואיך הMichelin Pilot sport בהשוואה לצמיגים אפשריים אחרים?DBD.
אצלנו ה-2.0T הגיעה עם המישלינים, אבל מניסיוני המחירים של מישלין גבוהים ללא הצדקה. כנס ל-Tirerack.com ותבדוק מה האלטרנטיבות.

לגבי איכות, כל הצמיגים ברמה הנ"ל הם טובים, חלקם קצת יותר חלקם קצת פחות, אבל ב-A3 זה לא ממש משנה, בין כה וכה אי אפשר להרגיש דרך ההגה מה קורה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הp zero צמיג מעולה!!!

ודי יקר

הייתי ממליץ להישאר עם הצמיג הנ"ל - השאלה אם אתה מוכן שיהיה לך 2 חברות של צמיגים ברכב?

אם אתה מוכן לכך ואתה מעדיף לא לחזור לפירלי הייתי ממליץ בחום רב על הטויו פרוקסס t1s צמיג ברמה הגבוהה ביותר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לי יש אלטיאה שגם ספורטיבית, ובנויה על הפלטפורמה של הA3 ומיוצרת ע"י האגף של אוודי. קיבלתי אותה גם כן עם מישליינים שהייתי צריך להחליף השבוע בגלל התפוצצות אחד מהם.

לאחר חריש בפורום כאן ובאינטרנט החלפתי השבוע לדנלופ P9000. הצמיג הספורטיבי ביותר במחיר הזול ביותר. [יחסית.]

פורסם

Dunlop SP Sport 9000, ליתר דיוק...

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dunlop&tireModel=SP+Sport+9000

ההשוואה שם בקטגוריה שכוללת את ה-P-Zero

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

ואיפה אתם נוסעים שמתפוצצים לכם צמיגים? :-D

נ.ב. מניח שאת ההמלצה לשים צמיגים חדשים מאחורה (ולהעביר את האחרים קדימה) אתה מכיר כבר...

ניר

פורסם
לי יש אלטיאה שגם ספורטיבית, ובנויה על הפלטפורמה של הA3 ומיוצרת ע"י האגף של אוודי. קיבלתי אותה גם כן עם מישליינים שהייתי צריך להחליף השבוע בגלל התפוצצות אחד מהם.

עזריאל, אל תתחיל להשוות בין המישלין אנרג'י שהגיעו עם האלתאה שלך למישלין פיילוט ספורט.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

כנראה שבינתיים נשאר אם עוד P-ZERO, וכשנחליף זה יהיה לרבעית F1.

המישלין והפירלי אכן מאד יקרים, כמעט פי 2 במחיר.

• תוכן חדש...