Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ישר לרוץ לקוני? יש אופציות הרבה יותר זולות וטובות, לרכב הזה... לפני שקונים "שם" שווה לעשות עבודת מחקר ולבדוק אם באמת יש הצדקה להפרש במחיר, כי מבחינת ביצועים ספק אם תוכל להרגיש בהבדל...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במחיר הזה עדיף לקנות בולמי קוני :razz:
אין אפשרות להחליף לבולמי קוני או בולמים אחרים.

החסרון הגדול של המטרו אלו הבולמים המיוחדים שאין לצערי תחליף.

לעניטת דעתי אחד הסיבות שגרמו למכונית הזאת להעלם מכבישי ארצינו אלא הבולמים היקרים. אנשים פשוט העדיפו לזרוק את הרכב ולא להחליף בולמים...

שגיא :wink:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

גם אני בחיפושי בתור חייל אחרי בולם תחליפי, הגעתי לקוני, אז הבנתי שאין לבולמים האילו שום תחליף חוץ מהמקורי.

ההמלצה, סע לאיזה מוסך קרוב ותתחיל לקבל הצעות מחיר. אין לך ברירה. גם אני מצטרף לדעה שהרכבים הללו נכחדו בגלל הבולמים המיוחדים והבעייתים.

פורסם

אבי תקפוץ פה באריאל לחנות חלפים, יש אחלה בחור, מבוגר שדיי מבין ברכבים ובשביל משהו נדיר אם קצת תפעיל עליו רגישות הוא אולי יתאמץ וישיג לך.

אם אתה רוצה אני יכול לקפוץ איתך מחר (קניתי ממנו משאבת ברקס)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש אצל שכן שלי אחת זרוקה שנגמרו לה הבולמים..

חוץ מזה היא די שלמה והוא מיצידו רוצה למכור לברזלנים!

פורסם

adam_k בבקשה ממך תוכל לדבר איתי וליצור איתי קשר אני זקוק לרדיטור לא הכי דחוף לי וגם לגלגלים

austin metro 1.3hl אהבה הכי גדול ברכב הכי קטן :grin: ,

כול החיים שבניתה יוכולם להרס בשנייה אז תוריד את הרגל מהגז ותן לי לחתוך אותה בשקט, http://aviadsolomon.hevre.co.il

פורסם

ספרינטי באה לביקור

רכב חמוד מאוד במצב לא רע בכלל אני חייב לציין!

מה שהיה מוזר לי זה ה R על הצמיגים!

עמית.

attach.walla.co.il.jpg

attach.walla.co.il1.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...