Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דעות של אחרים על רנו טווינגו החלטתי ללכת ולחפש אחת לגברת. במהלך נסיעה שלי באזור הרצליה נתקלתי באחת - אשר ספרותייה הסתיימו ב15. חיפשתי את המוכר בכל הדירות הקרובות עד שמצאתי ושאלתי אותו

הוא טוען שהרכב ביבוא אישי (זה רשום ברשיון - בדקתי) ומדובר בדגם ה 16V!

אחרי שיחה ארוכה הוא אפילו הסכים למכור!.

האוטו שנת 96, מנוע הוחלף לפני 3 חודשים מיבוא (יש שטר מכר - ראיתי אותו , המנוע ברשיון).

לאוטו ח"ח נ"מ מזגן, סאנרופ ועוד הרבה שטויות מסביב (התאהבתי - אמרתי?).

יד ראשונה עם 172 אלף ק"מ.

האם שווה לקחת לבדיקה (כסף לא מהווה בעייה - המחיר סביר לדעתי) ומה אני אמור לבדוק על הדגם הספציפי הזה (ולא על הדגם הרגיל.).

תודה.

פורסם

הבהרה - בעקבות פנייה של מישהו שהסביר לי שאין 16V בשנת 96 דיברתי עם המוכר.

הרכב עבר הסבה ל16V בצרפת בספטמבר 2002.

גיר רגיל - יש דוושת קלא'צ

פורסם

מנסיון - רכב מרווח מ-א-ו-ד (ברצינות!), נוח וחמוד, שיפתיע לטובה כמעט בכל פרמטר. מומלץ בהחלט!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

רגע, אז ב-10 שנים ו-172 אלף ק"מ האוטו החליף שלושה מנועים? הספק מרשים לדעתי.

ואם לפני שנתיים וחצי הוא עוד היה בצרפת, אז סביר להניח שהוא לא בדיוק יד ראשונה, אלא אם תראה רשיונות צרפתיים (ותבין מה כתוב בהם).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הרכב נדיר בארץ כך ש"ידיים" שהוא עבר לא אמורות להוות עניין גדול.

תברר אם יש הבדלים נוספים בין גרסת ה 16V לגרסה הרגילה חוץ מהמנוע. ברור שחובה לקחת למוסך/פחח לבדוק תאונות ומצב כללי של מנוע ומכלולים מסביב.

אם הרכב במצב טוב ונראה שמור והמחיר מתאים אז תתחדש!

אסף

פורסם

לא נראה לי שזה משנה איזה יד הוא או מה הק"מ. משנה המצב הכללי ואם הוא טוב - זה פשוט רכב מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המנוע המיושן היה נקודת התורפה העיקרית של האוטו, אז אם הוא באמת הוחלף ל 16V והתאמה נעשתה כמו שצריך אז באמת מצאת מציאה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נתקע לך המקש של ף במקדלת, כדאי שתבדוק את זה לפני שיתקע לי המקש של ה"מעקב" בפורום.

והוא לא מכוער, הוא יפיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחר הרכב ילקח לקומפיוטסט לבדיקה.

את התוצאות אפרסם כבר ביום רביעי. בתקווה שגם תמונות יהיו לי.

האוטו יובא בשנת 96, יד ראשונה (דפלומט ברשיון) - חזר לצרפת להסבה ל 16V (יש על זה מסמכים - אבל הם בצרפתית, ZU PAR LA FRANCES. ככה שזה מסתדר לי יופי.) בספטמ' 02. ההסבה ברשיון!!! (וגם רשום בבעלות "דיפלומט" ממה שאני יודע - זה לא מוריד את ערך הרכב.

השלדה נקייה בהתחייבות של המוכר (הוא חתם לי על זה לפני כשעה).

פורסם

כן והשבכות הקדמיות הענקיות של סקודה מהממות. :roll:

על טעם ועל ריח אכן אין מה להתווכח.

srack, הטווינגו הזו נשמעת מעניינת. בהצלחה בבדיקה!

איך הגעת מ-WRX לטווינגו? :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם
...ולחפש אחת לגברת.
חמישהתווים

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...