Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מערכת ניווט קולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים...

אני מחפש מכשיר ניווט שיעזור לי לא ללכת לאיבוד כל פעם שאני יוצא מרשל"צ ,די ,נמאס ללכת לאיבוד !!! כמעט כל נסיעה שלי מסתיימת בהוצ' דלק מיותרות ועצבים

(לפעמים אני לא בטוח לגבי מסלול הנסיעה אפילו בעיר עצמה :oops: לשמחתי זו תופעה נדירה)

בפורום יש שירשור ל GPS ,קראתי אותו (לפחות את חלקו :-) וקצת הלכתי לאיבוד)

הבנתי שצריך:

מחשב נישא(לפטופ)

תוכנה מיוחדת (הרבה המליצו על MONKEY MAP)

וחוץ מזה צריך מפות בעברית????

כמה שאלות:

1.האם חוץ ממחשב נייד ,ישנו מכשיר אחר שתפקידו לשמש כממשק(מסך)

2.איזה מכשירים אפשר למקם על תושבת על מנת שלא יפלו בזמן הנסיעה, וכמובן שתיהיה אפשרות להוריד את כל המערת(שחס וחלילה לא יגנבו)

3.כמה יעלה כל הסיפור (ממשק+תוכנה+מפות א"י)

הערה: אני רוצה ניווט קולי בעיקר על מנת שלא אצתרך להוריד את העיניים מהכביש !!!!

די בילבלו אותי כל המושגים,אנא עיזרו לי :shock:

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אתן לך עצה מנסיון,

כל מה שצריך זה פלאפון מסלקום שתומך בניווט הנה

את מקבל גם מקלט GPS BT שהוא בגודל של קופסת גפרורים והוא נטען "נייד"

וזהו, המפה מעודכנת כל הזמן, וזה לא עסק יקר לפי דעתי

אני יש לי את W800 והוא מעולה ממליץ בחום,

אבל אם יש לך אוטו שרועש כמו שלי, קצת קשה עם ניווט קולי

אבל יש לך גם את המסך, ולא הוא לא קטן הוא מספיק

מקווה שעזרתי

פורסם

חוץ מהאופציה של ניווט דרך סלקום יש את ה-AGPS שנמצא בחלק ממכשירי פלאפון ומאפשר לך לנווט בלי הוצאה נוספת פרט למחיר של המסלול

האופציה הבאה היא Mio 168/169/180 ו-Destinator או Nav N Go (מאיפה להשיג תחשוב לבד)

האופציה הבאה מבחינת מחיר זה Mio 136 שמגיע בחבילה עם Nav N Go

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוץ מפלאפון שיש לו אופציה של ניווט,מה האפשרויות הנוספות שיש לי???

כמו שהבנתי אם רוצים ניווט דרך פלאפון משלמים תשלום נוסף(חוץ מהשיחות) עבור ניווט,

האם ניווט שלא בעזרת פלאפון ,כרוך בתשלום???

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

לי יש מירס i870,עם דיבורית הניווט קולי שלו מעולה ומדוייק קליטה מעולה, קול הנווטת גבוה וברור ,

במסלול העיסקי הוא חינם בחבילה ,אז אני מנצל אותו כמעט תמיד והוא לא מאכזב ,מומלץ בחום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

vman

שתי האופציות האחרות שציינתי הן דרך מחשב כף יד

הייתי צריך לציין את זה

אין עליהם תשלום חודשי (אלא אם כן אתה בוחר להשתמש בתוכנה של חברת מפה, ואז יש תשלום חודשי על התוכנה)

עם Nav N Go או Destinator אין תשלום חודשי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שתי אופציות מובילות:

1. נכון להיום, כל חברות הסלולר מציעות פתרונות ניווט. פלאפון ומירס מציעות AGPS וסלקום ואורנג' מציעות תוכנה+מקלט GPS אמיתי. בכל החברות השירות הזה לא עובד בכל מכשיר ויתכן וידרש שדרוג המכשיר למכשיר תומך.

2. מחשב כף יד (PDA) עם מקלט GPS מובנה או נפרד שעובד על BT. המובילים בתחום הזה הם מחשבי כף היד של MIO שחלקם מגיעים עם תוכנה מובנת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

casper,

יש לי אורנג' ביררתי בקשר למסלול

הניווט נעשה עם תוכנת "מפה" כרוך בתשלום ,כל פעם שמתחברים.

המקלט הוא במכשיר עצמו ,אין מקלט GPS מיוחד

m3x7r3m3,

אם הבנתי נכון ,מה שצריך לעשות זה לרכוש מחשב כף יד (MIO)

להתקין בו את אחת התוכנות וזהו יש לי נווט באוטו?

כמה שאלות:

1.האם התקנת התוכנה מספיקה לניווט מקסימלי(בעיר ומחוץ לעיר)

או שצריך להוסיף משהו (תוכנת מפות נוסםפת של ישראל או היכולת לדבר בעברית...)?

2.האם מחשב כף היד בא עם תושבת תואמת שניתן לחבר ולהוריד כל פעם ?

3.מה ההבדל בין מקלט GPS מובנה למקלט נפרד?

4.מה זאת אומרת "עובד על BT"?

תודה רבה חברים

יום טוב לכולם

הכל יחסי בעולם...

פורסם
כמה שאלות:

1.האם התקנת התוכנה מספיקה לניווט מקסימלי(בעיר ומחוץ לעיר)

או שצריך להוסיף משהו (תוכנת מפות נוסםפת של ישראל או היכולת לדבר בעברית...)? אין צורך בעוד תוכנות.

2.האם מחשב כף היד בא עם תושבת תואמת שניתן לחבר ולהוריד כל פעם ? בד"כ הוא בא עם תושבת ומטען לרכב, יש חנויות שמוזילות במחיר ומביאות לך את המוצר ללא התושבת. לפני הקנייה שאל את החנות.

3.מה ההבדל בין מקלט GPS מובנה למקלט נפרד? אם המטרה העיקרית שלך היא ניווט אז מקלט מובנה במכשיר יהיה לך יותר נוח. מבחינת ניווט אין הבדל.

4.מה זאת אומרת "עובד על BT"? מקלט GPS המתקשר עם המחשב כף יד דרך בלוטוס'.

מה הן הדרישות שלך מהמכשיר ? האם אתה צריך אותו גם כמחשב כף יד ?

מה התקציב ?

שחר.

פורסם

בעיקרון אני מחפש מכשיר לניווט (כאמור עדיף קולי ,מבחינת בטיחות)

חוץ מניווט ,ל מה עוד מחשב כף יד יכל לשמש אותי?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

במחשב כף יד יש מערכת הפעלה ווינדוס של מייקרוסופט.

יש במכשיר אופיס עם וורד, אקסל, האוטלוק ועוד. חוץ מזה יש עוד הרבה תוכנות בסיסיות שמגיעות עם המערכת הפעלה, כגון יומן פגישות, לוח משימות, אנשי קשר ועוד.

בנוסף אתה יכול להתקין על המכשיר המון תוכנות ומשחקים וגם לשים שירי MP3 או קבצי מולטימדיה אחרים.

ישנם מכשירים שמגיעים עם מצלמה, ישנם כאלו שמשולבים עם טלפון סלולארי, ישנם כאלו שמגיעים עם WIFI (אינטרנט אלחוטי) ועוד כל מיני פונקציות. השאלה מה אתה באמת צריך ורוצה והכל כמובן בהתאם לתקציב.

אם אתה לא צריך את כל אלו, ישנם מכשירים שמגיעים ללא מערכת ההפעלה של הפוקט הרגיל. את המכשירים האלו אתה מקבל עם תוכנת ניווט מובנת (התוכנה נקראת IGO) ואתה יכול לשים במכשיר קבצי מולטימדיה ו-MP3 אבל אין לך אפשרויות נוספות. מכשירים אלו נועדו בעיקר למי שלא מעוניין ללמוד להשתמש במחשב כף יד ומעוניין בעיקר בניווט.

אפשרות נוספת שלא העלו:

בקרוב יוצאת מערכת חדשה עם תוכנה חדשה שנקראת נוויגטור. אתה מקבל מסך עם תוכנת ניווט מובנת ועוד מספר תכונות נוספות. פרטים באתר הבא: http://www.navigator1.co.il

תגיד פחות או יותר מה התקציב והדרישות ואני אנסה לעזור לך במידת האפשר.

שחר.

פורסם

שחר, אין לי צורך בשלל האפשרויות של המחשב כף יד (PC POCKET בלעז,נכון?)

אלא רק באפשרות הניווט.

תקציב עדין לא מוגדר בעיקרון כמה שפחות במאמץ אולי אוכל להשיג כ 2000 ש"ח.

המכשיר האידיאלי מבחינתי יעזור לי אך ורק בניווט,ויכלול מחשב כף יד BLUETOOTH ומקלט BLUETOOTH ,כמה בערך עלותה של מערכת כזו???

ועוד שאלה ,האם קניית מחשב כף יד ומקלט והתקנה של תוכנת IGO יספיקו לניווט בכבישי הארץ (גם בעיר וגם מחוץ לעיר) ?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

בעקרון ב2000 שקל אתה יכול לקנות מחשב כף יד לא רע בכלל! (של MIO)

ואם תוסיף עוד כ500-800 שקל - תוכל לקחת את ההכי טוב בשוק כיום הASUS A636 - שזה המכשיר שאני ארכוש ביום מן הימים...

אחד החסרונות של מכשירי ניווט זולים הוא עניין התקשורת שלהם עם הלוויין - מכשירים פשוטים הם בד"כ בעלי מעבד חלש ואיטי - שמעכב את תהליך קליטת הנתונים מהלוויין ולפעמים נגרמים ניתוקים בתקשורת...

מכשירים כמו הASUS אלה מכשירים כמו שאומרים "חיות רעות" - שעובדים מהר, עובדים חזק ועובדים ללא תקלות מיוחדות... (טוב נו... ASUS... מה חשבת.)

לגבי ההמלצות על פלאפונים תומכי ניווט - יש בעיה אחת בלבד - באזורים שבהם אין קליטה סלולרית - אין ניווט!

משמע ניתוקים בתקשורת, משמע אי-יכולת לנסוע באזורים שוממים, ומשמע הרבה כאב ראש... (שלא לדבר על התשלום הנוסף עבור השירות)

מציע לקנות מכשיר בכל הכסף שהקצבת ואת התוכנה להשיג בדרכים אלטרנטיביות... כי אחרת אתה תיתקע עם מכשיר זול ומעפן יחסית...

בברכה!

יונתן.

פורסם
JMG, חוץ מהמחשב צריך מקלט נכון?

לא, ממש לא!

המחשבים שאנשים פה המליצו - זה מכשירים שבאים עם מקלט GPS מובנה (זה מין אנטנה מרובעת כזאת שמתקפלת מאחורי המכשיר)...

אתה יכול כמובן לקנות מקלט GPS חיצוני שפועל על בלו-תות'... אבל זה סתם מסורבל...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...