Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסוו סיריון 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל מטרייד אין ורציתי לשאול מה חושבים עליו בפורום.

לפני שכולם יגידו שזה רכב לא ספורטיבי והכל אז אני לא רוצה רכב ספורטיבי, אני רוצה רכב שיסע מא לב במינימום הוצאות.

שיהיה אמין מאוד, שישתה טיפה דלק ושיראה ברמה סבירה בשביל זה יש לי 50K.

איך שאני רואה את זה הסיריון מתאימה להכל אך אם יש לכם רעיונות אחרים אני פתוח להצעות.

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אוטו אמין ביותר, די זריז במנוע 1300

יש לו שוק מאוד טוב, ובכללי הוא אוטו די חסכוני וטוב

אתה רוצה לקנות מנוע 1000 או 1300? ידני או אוטומט?

ניב

פורסם

לא.

למעט 2 או 3 אבות טיפוס שיובאו לצורך תקינה עם גיר ידני,כולן אוטומטיות.

ואל תתרשם מהנתון של 102 כ"ס.המנוע מרגיש חלש בהרבה,ועל מנת למצות ממנו ביצועים צריך להעלות אותו לסל"ד אסטרונומי שרק בוגר חת"מ יצליח לעמוד בו..

כדאי שתשכח מנהיגה ספורטיבית,הסיריון רחוקה מאד מזה.

אם הנאה מהנהיגה בראש מעיינך(ובצדק)חפש פיג'ו 206 ידנית-מכונית טובה לעין שיעור מהסיריון,ובהכל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שחשוב לי זה שהאוטו יהיה אמין מאוד יצרוך מינימום דלק ויראה סביר.

יש עוד חיות כאלו חוץ מהיסריון?

כן, קוראים לה "פיאט פונטו".

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מצטרף להמלצה על ה206.

נראית הרבה יותר מסביר, מתנהגת טוב ועם מנוע 1.4 וגיר ידני גם תיהיה חסכונית מאוד.

האמינות תלויה במצב הרכב אותו תמצא ותרכוש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הסיריון זה בדיוק מה שאתה מחפש.

אמינה (אני עשיתי עליה בינתיים רק 13,000 ק"מ, 114K על השעון אבל שמעתי ממספיק אנשים שעשו יותר), חסכונית - 15 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה משולבת (גיר אוט'), טיפולים פשוטים וזולים, ביטוח וטסט זולים, השנתון הכי מתקדם שאתה יכול לקבל עבור הכסף שלך.

בקיצור, לך על זה.

לי היו את אותם הדרישות כמו שלך רק תקציב יותר נמוך, וחד משמעית בחרתי בסיריון, 2001, 1000 סמ"ק- זה מה שנכנס לי לתקציב. בינתיים אני מאוד מרוצה.

פורסם

לו היה לי תירוץ לקנות סיריון...

הייתי לוקח את הצורה המעוגלת, 1.3 אוטומט עם הניקלים בצד והפנסים של פורש. צבע שחור.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...