Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב של חבר פאסאט 1800 אוטומטית , ניתקתי לו את הניתוק של האימובילייזר , עשיתי כיוון בסיסי(הזרקה חד נקודתית)בעזרת מחשב בצמפיון , אין תקלות , לחץ דלק נבדק , בית מצערת נוקה , מפלג נבדק ונמצא בו איזה מעטפת מפלסטיק שאמורה לשמור על אטימות כלשהיא והעפתי אותה כי היא הייתה יבשה (בבירור לא הבעיה), מודול הצתה+כהל(זה חלק אחד) הוחלף לחדש .

מה שקורה זה שלפעמים הרכב מתחיל לגמגם חזק עד שנכבה וזה רק לפעמים קורה

ובגלל זה קשה למצוא את התקלה, ואח"F הוא מניע אבל לא בקלות .

מה יכול לגרום לתקלה ? יש איזה חיישן במערכת ההזרקה של פולקסווגן שעלול לשבש את ההצתה

חוץ מהפיק אפ שבמפלג? איך עובד המפלג הזה?(ההצתה מנוהלת ע"י המחשב נכון?)

תודה מראש

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש אותו רכב פאסאט 93 אוטומט.גם לי יש בעיה דומה ועדיין לא פתרתי את הבעיה המון חלקים בדקתי

ותשובה אין.אשמח לשתף פעולה איתך עד לפיתרון הבעיה.השאר הודעה באימייל שלי אם ברצונך .

פורסם

חיישן מיקום הצילינדר הראשון שנמצא בתוך המפלג פועל על אפקט Hall. אם מעניין אותך יותר לעומק בצע חיפוש בגוגל לגבי Hall sensor.

מערכת ניהול המנוע כוללת מספר חיישנים נוספים כגון Knock sensor, Lambda sensor, MAP sensor, temperature sensor ועוד. כל אחד מהם יכול לגרום לבעיה. אם לא נתקלת בתקלות שמורות במחשב יש לשלול בריחת וואקום מאיזור הסעפת. בנוסך לבדוק נתוני זרימה עם מחשב בזמן פעולת המנוע.

כמו כן כדאי שתפרט מתי בדיוק המנוע מגמגם- סרק, נסיעה, לחיצה על הברקס וכו'.

אנא חזור לעדכן.

פורסם

ברכבים הנל יש בעיות של מפלגים (הול) מודולים וכוייל, ובעיות במע' ההזרקה החד נקודתית.

צריך מקצוען,

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...