Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך שקודם תנסה להחליף פקק רדיאטור

אני שבוע שעבר בסזוקי באלנו שלנו החלפתי מים במיכל עיבוי

נתתי למנוע להתחמם עד לחצי ואז לחצתי גז הגעתי לסביבות ה 2 אלף טורים והתחיל לנזול מים מהפקק וזה היה ידוע שהמנוע היה מאבד מים,כל יום היתי ממלא איזה ליטר ברדיאטור,עכשיו אחרי החלפת פקק טיפה לא נוזלת,והמים לא נאבדים.

מציע לך להחליף פקק דבר ראשון

פורסם

תודה, כבר כמה וכמה אנשים אומרים שיש סיכוי לא רע שזה הפקק של הרדיאטור.

אני בהחלט אגיד למוסכניק שלי להחליף את הפקק.

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

לי הייתה בעיה דומה בשברולט קפריס מצאתי חור במאייד של המזגן שבגלל זה היה חסר לי מים כל הזמן

תבדוק אם לא יוצא לך מים מהניקוז של המזגן

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

עוד כיוון שאף אחד עוד לא חשב עליו:

יתכן שיש סדק ברדיאטור החימום שלך (החלק שאחראי על כך שיהיה לך חמים ונעים בלילות החורף הקרים) ואז המים בורחים ממנו בצורת אדים.

האם כשאתה נוסע כשמזג האויר קריר מצטברים לך אדים על החלון הקדמי ואע"פ שאתה מפעיל את מפשיר האדים הם לא יורדים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עוד כיוון שאף אחד עוד לא חשב עליו:

יתכן שיש סדק ברדיאטור החימום שלך (החלק שאחראי על כך שיהיה לך חמים ונעים בלילות החורף הקרים) ואז המים בורחים ממנו בצורת אדים.

האם כשאתה נוסע כשמזג האויר קריר מצטברים לך אדים על החלון הקדמי ואע"פ שאתה מפעיל את מפשיר האדים הם לא יורדים?

עכשיו קיץ, ועוד לא קרה לי שהיו אדים על החלון, ולכן לא הפעלתי לעולם את מפשיר האדים.

לגבי המזגן - כן, יש טפטוף די חזק מהניקוז של המזגן לאחר שאני מכבה אותו לאחר הפעלה ממושכת. אבל המוסכניק אמר לי שזה בסדר ושכך צריך להיות (נשמע הגיוני, שכן גם במזגן רגיל תמיד יש מים שמתעבים).

Fiat Punto S-75 '96

פורסם
לי הייתה בעיה דומה בשברולט קפריס מצאתי חור במאייד של המזגן שבגלל זה היה חסר לי מים כל הזמן

תבדוק אם לא יוצא לך מים מהניקוז של המזגן

שלום.

אני לא יודע איפה מצאתה חור אבל בטח לא במאייד של המזגן כי איין שום קשר ביין המערכות.

המים שיוצעים מהמזגן הם לחות שהיחידה הפנימית אוספת מחלל הרכב ולא ממערכת הקרור.

מה שכן יכול להיות שהיתה נזילה מהראדיאטור של החימום והמים נזלו דרך פתח הניקוז של המזגן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...