Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

פתחתי שישור לא מזמן וחיפשתי שינוי אידיאלי מהמזדה שלי, לנטיס שנת 2000, בקיצר, רציתי לדעת מה דעתכם עליה והאם יש כמה דגמים של ה שלוש דלתות, כלומר מנוע 1600 , 1800, דיזל ועוד .

אני חשבתי על בנזין אוטומטית מנוע 2200 gsi, בדיוק כמו זו : http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=129702

מה דעתכם ??

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

מכונית טובה שאינה מוערכת כראוי. פנים מאוד אפור וחדגוני (וגם חוץ) אבל יכולות ספורטיביות טובות למדי תודות לשלדה מגובשת וחדה והיגוי טוב. המנוע גם הוא טוב מאוד והתיבה האוטומטית אפילו לא הורסת יותר מדי. פעם המחירון היה מאוד גבוה אבל ירידת הערך מטורפת ו-2001-2002 אפשר למצוא בזול יחסית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי היא מהממת מבחוץ - אני לא מוצא תמונות של פנים הרכב, יש למישהו תמונה עדכנית של הדגם הזה שנת 2001 ?

jingel

פורסם

האסטרה מהדור הזה מתבלטת לטובה מבחינה דינאמית מול מתחרותיה.

אני מדבר יחסית ל1.6 אוטומטיות למינהן.

בקשר לGSI, מעולם לא נסעתי באחת, אבל בעיתונות נכתב עליה שהיא לא ממש ספורטיבית.

היא יותר משפחתית חזקה יותר.

אבל יכול מאוד להיות שזה מה שאתה רוצה...

פורסם

בהחלט - הקטע שלי הוא ממש לא בספורטיבי, לכן אני מחפש אוטומט, ואפילו הייתי "מתפשר" על 1600 אבל אני רוצה 3 דלתות.

יש משהו מוזר מאד ברכב הזה, שנת 2002 עולה 78000 ו שנת 2001 עולה 58000 - למישהו יש מושג מדוע יש הבדל של 20000 שח במחיר - האם היה שינוי דגם או משהו כזה ?

בכל מצב עוד לא ראיתי את האוטו הזה מבפנים , למישהו יש תמונות ?

jingel

פורסם

אסטרה אכן מכונית מצויינת ולא מוערכת.

האסטרה בדור הזה התברכה בשלדה נהדרת והיגוי מדוייק, חד ונעים בכל תנאי נסיעה.

מה שרוני וקודמי לא הזכירו זה חיסרון אחד (שיכול להפריע לאנשים מסוימים) וזה עניין הנוחות!

הנדסת האנוש מצויינת,

אך המושבים שנמצאים באסטרה הם באמת נקודה רעה להתייחסות.

לא תומכים, נוקשים מאוד ובאופן כללי ממש לא מוצלחים.

לא יודע לגבי מנועי הבנזין בהם לא נגעתי, אבל מנוע ה-DTI הוא מהמנועים המדהימים שיצא לי להרגיש תחת רגלי הימנית.

המון כח בסל"ד נמוך, טורבו קטן שנכנס מוקדם מאוד ואינו מזכיר אפילו במעט שמדובר במנוע דיזל.

בנסיעה מאומצת עם המנוע הזה, אני שוכח לגמרי מהמושבים :wink: .

צריכת הדלק אגב, מעולה..גם בנסיעה אגרסיבית.

אמיר, לאחר עשרות אלפי ק"מ ושעות נהיגה באסטרה הנ"ל.

פורסם

כן בצבא שם יש הרבה אסטרות ה"מקומבנים" דואגים שיחליפו להם את הכיסאות בכיסאות מגאן סדאן

אבל היום הכל ליסינג והולך להיות בום גדול מאוד של רכבי צבא גמורים לחלקים

(אלא אם למישהו בא על 500 K ברכב משנת 99)

בקיצור בעלי מגאן ואסטרה יכולים להרגע למשך הרבה שנים

• תוכן חדש...