Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הגיע ל-70000 ק"מ ובמקום לקחת אותו לטיפול שמתי לבד את כל השמנים והמים שצריכים לשים (ברקס,מנוע,הגה,גיר מים ברדיאטור ובמצבר) ובנוסף הוצאתי את השמן השרוף ושמתי פילטר שמן מקורי

רציתי לשאול אם יש עוד משהו שצריך לעשות כדי להשלים את הטיפול או שזה מה שעושים בטיפול 10000

פורסם

לאחר שהיחלפת את כל הרשימה שכתבת

יש להוסיף מים למתיזי שמשות וספריי נגד חלודה על צירי הדלתות

כמו כן יש לבדוק את מצב הבלמים ,ההגה ,הצמיגים ,

מצב המגבים,

כמו כן יש לבדוק את תקינות האורות פנים הרכב ומחוצה לו.

נסיעה טובה.

ירון מאיר

פורסם
כמו כן יש לבדוק את מצב הבלמים ,ההגה ,הצמיגים
וזה בדיוק הקטע בו מחפפים רוב אלו שעושים טיפול לבד.

חייבים להרים את הרכב על בוקים ולבדוק גומיות ציריה, גרמושקות הגה. לבדוק חופשים באמצעות נענוע הגלגל וההגה. להוריד צמיגים ולבדוק רפידות בלמים ומצב צינורות בלם ואת כבל בלם היד.

פורסם

[

כמו כן יש לבדוק את מצב הבלמים ,ההגה ,הצמיגים ,

כמו כן יש לבדוק את תקינות האורות פנים הרכב ומחוצה לו.

נסיעה טובה.

ירון מאירתודה אבל את כל אלה לא בודקים בטסט?

ועוד שאלה כמה יעלה לי להחליף פילטר דלק ואוויר כי נראה שזה הדבר היחידי שלא עשיתי

פורסם

את כל הבדיקות שרשמתי ( ויש עוד)בודקים כל טיפול וטיפול לא רק בטסט.

ובנוסף שמיתגלה תקלה מסויימת ,רעשים חריגים ,משיכת הגה ,דירדור הרכב בעת משיכת בלם היד ועוד

יש לבדוק מיידית.

כל תקלה שמזניחים עלולה לגרום לנזק נוסף.

ירון מאיר

פורסם

רק אם מישהו יוכל להגיד לי כמה יעלה לי בערך להחליף פילטר אוויר ודלק פלוס כל העבודה

תודה

פורסם

פילטר אוויר + פילטר דלק יעלו בסביבות 70-100 ש"ח אם אני זוכר נכון, והעבודה לא מסובכת ולא מצריכה כלים מיוחדים.

פילטר דלק צריך לפתוח איזה 3 ברגים המחברים אותו לקיר האש ואז לשחרר את צינורות הנחושת ולהחליף, פילטר אוויר פותחים 4 קליפסים פותחים המכסה מוציאים ישן שמים חדש.

אם אתה מהאזור אני מוכן לעזור, אני מחדרה.

פורסם

מצטער שאני משגע אותכם אבל מה זה קומפרסיה וטיימינג

וכמה יעלה לי לסדר את שני אלה

אני מחולון אבל תודה בכל זאת אמרת שזה יעלה לי בערך 100 ש"ח לא יקר מידי

• תוכן חדש...