Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סדק בשמשה הקדמית שכנראה נבע מחלודה שלחצה על השמשה וגרמה לנזק.

לאחר החלפת השמשה אצטרך לגשת לפחח.

יש למישהו מושג על איזו עלות בגדול מובר?

פורסם

הורדת שמשות עולה כ200-300 ש"ח לקדמית ואחורית, שלך ממילא פסולה אז אתה יכול ללכת לפחח שפשוט ישבור אותה ויתקן את החלודה.

זו עבודה קשה ודי מסובכת, שרוב הפחחים לא רוצים להתעסק איתה בכלל. צריך לחתוך את כל הפח הרקוב ולהכין טלאי ממתכת חדשה בצורה הנכונה, ואז לרתך או להלחים אותו באופן נכון, לתקן עם פילר אם צריך, ללטש היטב ולצבוע מחדש.

אם זה קרוב לדשבורד ייתכן וצריך יהיה לפרקו גם כדי שלא ייפגע. בסוף תוכל לגשת לזגג ולהתקין שמשה חדשה, בתקווה שהפחח שמר על הצורה הנכונה של המסגרת.

דרך אגב, באיזה רכב מדובר ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לך ביטוח שמשות... מה הבעייה, תתקשר לביטוח ותאמר להם שהשמשה נשברה לך ואתה לא יודע למה, פשוט באת לרכב וראית אותה שבורה.

הם לא ישאלו יותר מידיי,פשוט יפנו אותך לזגג הקרוב , הוא כבר יתקן לך וגם יחליף לך שימשה.

בהצלחה.

פורסם

"הוא כבר יתקן לך וגם יחליף לך שימשה"

הזגג לא מלחים פח,ומתקן צבע.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מי אמר שצריך להלחים פח?!

בסובארו בד"כ נוצרת לה חלודה בתחתית החלון , חלודה פנימית כזאת שפשוט לוחצת על החלון ולבסוף הוא נסדק.

הזגג,מפרק הכל ,מנקה את החלודה, צובע בצבע נגד חלודה, צובע בצבע שחור, ורק אחרי שזה מתייבש הוא שם סיליקון וחלון חדש.

אם ממש הכל אכול, בכל זאת הזגג יפרק וישלח אותך לפחח ואח"כ ירכיב לך, כל מה שיעלה לך זה רק הפחח, במידה והכל אכול שם.

פורסם
יש לי סדק בשמשה הקדמית שכנראה נבע מחלודה שלחצה על השמשה וגרמה לנזק.

לאחר החלפת השמשה אצטרך לגשת לפחח.

יש למישהו מושג על איזו עלות בגדול מובר?

תן לי לנחש, סובארו DL (מודל 85-93) נכון ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני סבלתי מאותה הבעיה בדיוק וזמן רב אחרי התיקון עדין היו נכנסים לי מים

פירוק והרכבה של ה חלון כולל עבודת שחזור הלחמות שפכטל וכ"ו עלו הרבה כסף .

לא כדאי לך להתעסק בזה באופן פרטי , אם יש ביטוח שמשות אז תזרוק אבן על השמשה ותלך לביטוח אם אין אז תעשה ואח"כ תלך לביטוח העיניין הזה של השמשה הוא לא זול מניסיון

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...