Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש, דחוף, אלוף טכני שמסוגל לעשות פלאים עם מכוניות.

לצורך פרסום-רחוב אני צריך להעמיד מכונית חצי באוויר (!), בערך כמו בתמונה המצורפת.

המכונית תהיה מוצגת איפשהו בת"א, במשך כשבועיים.

זה חייב להיות בטיחותי ביותר, וזה צריך ליצור את האשליה שהמכונית באמת התרוממה מהמשקל מקדימה.

כלומר: אסור שיראו את מה שמחזיק אותה, אי אפשר להשתמש במנוף וכו'.

מה שכן אפשר לעשות, לדעתי, זה ככה: או ליצור איזו קונסטרוקציה חזקה (נניח, מסילות באלכסון) שתהיה מעוגנת לאדמה והמכונית תהיה מונחת עליה (כאשר הקונסטורקציה עוברת בתוך המכונית ולא נראית), או אולי אפשר "לרוקן" את הכונית ולהשאיר רק את הפח החיצוני והחלל הפנימי (כיסאות וכו'), ככה שכל העסק יהיה קל.

אם מישהו מכם יכול לעשות דבר כזה, אם יש למישהו רעיונות נוספים, אם יש למישהו שאלות נוספות, אנא צרו עימי קשר.

אפשר להתקשר אלי למספר

052-4575222

או לשלוח מייל ל [email protected]

אני צריך הצעת מחיר, די דחוף (אפילו היום, למרות שאני בספק...).

לעבודה עצמה יש מספיק זמן (כחודשיים).

תודה

שרון

car-push1.jpg

פורסם

זה צריך לעלות ולרדת או להיות מקובע באלכסון באופן קבוע ?

באיזה גודל של מכונית מדובר ?

לגבי ריקון - זה לא יעזור, אין מספיק מנוף כדי להרים את האוטו ככה. האפשרות הסבירה היא (במידה וניתן לקבע) לרתך פסי מתכת בתחתית הרכב במנהרת האגזוז ואז להוריד אותם לקרקע באיזור שבו החרטום נוגע באדמה, כך שלא יראו את החיבור לאדמה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עדיין אינני יודע באיזה רכב מדובר, אצטרך לקנות אחד לצורך העניין. מה שברור זה שזה יהיה רכב ב 1000-1500 ש"ח, לא יותר, אולי אפילו גרוטאה שירדה מהכביש.

כמובן שעדיף שהרכב יהיה במצב נסיעה כלשהו, כדי לחסוך את עניין ההובלות/גרירות (למקום הטיפול, אח"כ למקום ההצבה שלו ואח"כ פינויו משם) אבל זה לא הכרחי. העיקר שהוא יעמוד כמו בתמונה. זה הכי חשוב.

חוצמזה, אין צורך שהמכונית או הקונסטרוקציה תזוז. מרגע שהוצבה במקום, היא סטטית לחלוטין.

elibaba, כמו שכתבת: "לרתך פסי מתכת בתחתית הרכב במנהרת האגזוז ואז להוריד אותם לקרקע באיזור שבו החרטום נוגע באדמה, כך שלא יראו את החיבור לאדמה.". סבבה, זו בערך הכוונה.

מכירים מישהו שמסוגל לעשות דבר כזה?

פורסם

למה לא להשתמש בנפלאות הפוטושופ?

אם תצטרך עזרה בפרסום או בגרפיקה פנה אליי בהודעה פרטית...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה על ההצעות (פוטושופ, גרר וכו') אבל מדובר במכונית אמיתית, והיא צריכה לעמוד ברחוב, ככה שאפשר יהיה לראות אותה מכל זווית.

לא מדובר בצילום סטילס או וידאו, שבהם ניתן להסתיר או להעלים את מה שמפריע לאשליה, אלא בהצבה בפועל של המכונית ברחוב, למשך זמן.

אליבבה, תודה על הקישורים.

פורסם

ההצעות שקיבלתה בנוגע למתכת היו נכונות אך אתה עדיין צריך לעגן את הרכב לקרקע וזאת הייתי עושה בעזרת הגלגלים הקדמיים כאשר הייתה מרכיב משולשים מאחורי הגלגלים כנקודות עיגון לקרקע

בהצלחה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אוקי, שינוי בתכנית. אופציה יותר פשוטה:

צריך ליצור בסיס משולש ועליו להניח את המכונית.

מקרוב יראו איך זה בנוי, אך מרחוק האשליה תעבוד.

אם מישהו כאן יודע ליצור בסיס כזה, אנא צור קשר.

פורסם

אם זה הולך לעמוד ברחוב, עם סקרנים וילדים מסביב - שלא תעז לאלתר כזה דבר!

אתה חייב לפנות לחברה שמתמחה בכאלו דברים (כפי שהמליץ elibaba), ולא לחשוב אפילו על פתרון בקומבינה בעצות מהפורום.

זה אמנם אולי יעלה יותר, אבל חברה כזו תבנה לך משהו בטוח ובטיחותי וחשוב יותר מבוטח.

אם הפסל הסביבתי הזה נופל על איזה ילד, אלוהים ישמור.

פורסם

אולי, להבריג פס ברזל לריצפה ולרתך עליו את החלק הקידמי של הרכב?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

דווקא הרעיון הראשון עם רלס מאסיבי שתקוע חזק באדמה באלכסון (יציקת בטון) והמכונית מרותכת להמשך שלו נראה לי הכי סביר.

חשוב שיהיו גם חיזוקים מרותכים בניצב לרלס, גם בחלק ששתול באדמה וגם בחלק שמחובר למכונית, או לחלופין 2 רלסים אם יש לאן לחבר (הרעיון המקורי דיבר על מנהרת האגזוז ואז יש מקום לאחד).

בכל מקרה התייעצות עם מהנדס יכולה לחסוך צרות...

• תוכן חדש...