Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, תודה לכל המגיבים, המייעצים וגם לכל המודאגים.

כאמור, אני לא מתכנן לעשות זאת בעצמי, בעבודת "חאפר", אלא מחפש איש מקצוע שיודע לעשות דבר כזה.

כמובן שבטיחות מעל הכל, לא יילקחו כל סיכונים, ולאחר ההרכבה יינתן אישור של מהנדס בטיחות (בכל מקרה לא ניתן להציב דבר כזה ללא אישור עיריה).

כרגע העניין עדיין רלוונטי, אם יש בינכם איש מקצוע מתאים.

העצות שלכם עד כה עזרו מאד, למקד את החיפוש ולדעת להסביר מה צריך.

תודה.

פורסם

אני לא אעשה את הפרוייקט אבל אתה צריך רלס שלא תקוע באדמה אלא מרותך לרלס נוסף ששוכב על הקרקע. בפינה אתה צריך לבנות משולש עד למרכז הגלגלים הקדמיים. 2-3 רלסים כאלה והרכב יציב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגלל זה שאלתי אם המכונית חייבת להיות במצב נסיעה או לא.

אם לא , וניתן להוציא את המנוע - ניתן לבנות מתקן שיתחבר אל השילדה לאחר הוצאת המנוע וייתן את האפקט שאתה רוצה (אגב -סובארו ברח' המסגר סתם בנו רמפה שעליה הניחו את המכונית. בדומה לפרסומות של פיאט/אלפא באיילון צפון).

בכל מקרה- אתה חייב שמי שיעשה לך את זה (התכנון) יהיה מהנדס קונסטרוקציה.

נראה לי שבדפ"ז וכו' תוכל למצוא את מבוקשך.

• תוכן חדש...