Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום לרכוש MAF sensor.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ניקוי לא מוצלח של החיישן נדלקה נורת תקלה, ועכשיו אני מחפש איפה לרכוש MAF של מנוע X12XE (אופל קורסה). החיישן המקורי מתוצרת BOSCH. האם קיימים תחליפיים? האם מומלץ לקנות מפירוק?

פורסם

האם יש עוד משהו לבדוק או לנסות לפני שאני שולח את החיישן הקיים לפח?

שאם יש צורך באיפוס מחשב או כל פעולה אחרת אחרי החלפת MAF?

פורסם

איך קבעת שהמנורה נדלקת בגלל ה MAF ?

מדוע בוצע ניקוי לחיישן ?

האם יש לך רב-מודד,ואתה יודע לבדוק מתח ?

לא בטוח שהחיישן הלך.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ניקיתי את החיישן בגלל בעיית האצה בלחיצת גז כאשר מנוע בטורים נמוכים. כאשר התחלתי נסיעה מהילוך ראשון והייתי נותן לחיצה על הגז, המנוע היה נחנק לשניה ורק אחר כך מתחיל בהאצה נורמלית. התופעה לא הייתה קיימת רק אם הייתי לוחץ ממש ממש חלש ונותן למנוע להגיעה לסל''ד בינוני. בסל''ד בינוני או הילוכים 3-4-5 המנוע הגיב ללא בעיה.

הנורה נדלקה אחרי ניקוי MAF. המסקנה המתבקשת שהתקלה נמצאת שם:)

יש לי רב מודד ואני יודע לבדוק מתח. איך בודקים את החיישן?

פורסם

בדיקה טובה של חיישנים הנה ע"י התחברות אל מחשב נהול המנוע עם מחשב/סורק אבחון תקלות וקריאת נתוני החיישן במצבים משתנים והשוואת הנתונים אל מה שאמור להיות.

ולדוגמא אם טמפ' סביבת האויר המנוע הנה כ 40 מעלות והחיישן טמפ' אויר ישדר 93 מעלות אז ברור שקריאתו שגויה ומטעה. בדרך כלל נורת תקלה נדלקת כשחיישן לא מתפקד כלל, או עקב נתק חשמלי או עקב קצר. גם מחשב/סורק אבחון אינו שווה דבר ללא אדם מקצועי, מיומן והפועל בשיטתיות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

החיישן הוחלף "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" לחיישן תחליפי והרכב חזר לחיים:)

תודה רבה לכולם על התגובות.

פורסם
החיישן הוחלף "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" לחיישן תחליפי והרכב חזר לחיים:)

תודה רבה לכולם על התגובות.

כמה זה עלה ?

• תוכן חדש...