Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב 2 פילטרי אויר פתוח לספרינט שלי

מנוע 1.7 עם 2 קרבורטורים כפולים (אתמול עברו כיוון)

בעקרון כבר מצאתי באתר של K&N את הפילטר שאני צריך

http://www.kandn.com/images/l/56-9082.jpg

עכשיו השאלה היא מי הספקים שלהם בארץ (מצאתי מספר אחד של ספק רשמי, נמצאים ברחוב השומרון 2 בת''א)?

מה היתרונות ומה החסרונות בהרכבת הפילטרים?

אני אתקשר לברר מחיר כשאדע היכן עוד ניתן להשיג את הפילטרים אבל בנתיים מישהו יודע מחיר?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב ראיתי בפורום תמונות של אלפא סוד 1.7 עם כאלה פילטרים... המשתמש עדיין פעיל? מישהו מכיר את הרכב מקרוב? יכול לספר על הפילטרים?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השאלה היא מה יהיה יותר זול להזמין באיביי או לקנות בארץ, אני לא חושב שזאת בעיה למצוא פה פילטרים כאלה.

אלעד כאשר חיפשתי לפי הדגם הספציפי של הפילטר שמצאתי באתר זה נתן לי רק את המקום בת''א, המקום בראשון אפילו בלי מספר ולפי שמו ניתן להבין שזה לא משהו שקשור ספציפית לפילטרים אלה יותר למכוניות אמריקאיות.

בכל מקרה מישהו יודע איפה עוד יש מגוון של חלקים מ K&N (כאלה מקומות כנראה מביאים סחורה בסדיר ולא תהיה בעיה להזמין...)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
השאלה היא מה יהיה יותר זול להזמין באיביי או לקנות בארץ, אני לא חושב שזאת בעיה למצוא פה פילטרים כאלה.

אלעד כאשר חיפשתי לפי הדגם הספציפי של הפילטר שמצאתי באתר זה נתן לי רק את המקום בת''א, המקום בראשון אפילו בלי מספר ולפי שמו ניתן להבין שזה לא משהו שקשור ספציפית לפילטרים אלה יותר למכוניות אמריקאיות.

בכל מקרה מישהו יודע איפה עוד יש מגוון של חלקים מ K&N (כאלה מקומות כנראה מביאים סחורה בסדיר ולא תהיה בעיה להזמין...)

עמית.

ברור שלהזמין מאיביי יהיה הרבה הרבה יותר זול.

פורסם
ברור שלהזמין מאיביי יהיה הרבה הרבה יותר זול.
MSDS מה שמך? אתה לרוב מגיב לי ואני לא יודע אפילו איך לפנות אליך.

בכל מקרה שווה לברר מחירים בארץ, מחר אני אתקשר (התקשרתי היום כנראה היה מאוחר מדי כבר)

באיביי לא מצאתי את הדגם הספציפי הזה:

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=56-9082

אשמח אם תעזור למצוא

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
המקום שבת"א הנו ב. ינוביץ' והטל' 03-5377738 ובקש שם את איציק.

בברכה - רפי לין :-)

הוא צריך לבקש את בן...

בן מטפל בכל הנושא של הפילטרים...

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

אוקיי ביררתי מחיר, המחיר הוא 520 לאחד (מחיר סביר במקרה והייתי צריך אחד, אבל אני צריך 2 ככה שזה יוצא 1040 ש''ח! + 3 שבועות אספקה!)

יש לי הצעה למשומש אבל את המחיר עוד לא יודע.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...