Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגזוז שלי מאז ומתמיד היה רועש - כלומר, מאז שקניתי את האוטו, 4 שנים אחורה בערך.

לפני כמה חודשים - הוחלפו 2 דודים, טיפה נרגע, אבל עדיין רועש ועכשיו אפילו רועש יותר, כמו רכב עם מינימום רבע אגזוז פתוח - אבל מהסוג שעושה רעש מגעיל וצליל באס עמוק , וברור לי שלא ניתן לאבחן רעשים בשלט רחוק או בהתכתבות.

הבחור שהחליף לי את הדודים האחוריים לא הפנה תשומת ליבי לשום בעיה אחרת. מה עוד יכול לגרום לאותו רעש? אטמים כלשהם ? לחזור לבצע בדיקה מקיפה לדודים ? להחליף שוב ? (זה בטח מה שה"אגזוזן יציע, השיפור לא יהיה משמעותי כבפעם הקודמת ו400 שקל לא באים ברגל.. לי לפחות)

אגב , אין שום בעיות סחיבה, פשוט רעש פליטה מגעיל.

ובנוסף, צריכת הדלק מאז ומתמיד 1:9 בעיר, עם מזגן, בלי מזגן, אותה הצריכה. האם זה תקין ?

החודש אפשר להגיד שנהגתי לרוב רגוע, ועדיין, אין שום שיפור מוחשי וקריטי. לאן לגשת ומאיפה להתחיל ? טיפולים אני מבצע בעצמי בזמן - פילטר דלק, שמן וכו'.

פורסם

אטם סעפת פליטה, סעפת פליטה... גם אלו יכולים לגרום לרעש חזק.

רעש עמום בד"כ מקורו בדוד (כלשהו) סתום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שזה הרעש הטבעי ואתה לא מודע לכך??

אם אתה בטוח שזה לא הרעש הטבעי אז קח שפירצר (לניקוי חלונות)

מלא את המיכל במים וסבון.

הרם את הרכב מעט כך שתוכל להיכנס תחתיו .(מיותר לציין שיש לעשות זאת בביטחה)

תניע את הרכב והתחל להשפריץ..

תחילה על סעפת הפליטה - בחיבור אל ראש המנוע.

המשך כך עד סוף האגזוז .

כל חיבור וחיבור של צינור אחד למישנהו.

באם תיתקל במקום חלוד הנראה כי משם עלול לברוח לחץ - בדוק ע"י השפרצה על המקום.

אם יוצא בועות אזי המקום אינו אטום כרואי- ומשם הרעש .

ירון מאיר

• תוכן חדש...