Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט קניתי היום מורל פולס חדש בחנות ב500 שקל...

אבל ראיתי פה מודעה של מישהו שמוכר מורל דוטק ב600... ועכשיו אני בהתלבטות

הסט שלו עבד 8 חודשים וקיבל 50rms כל התקופה הזאת...

מה אתם אומרים? מה עדיף בהתחשב בכך שהסט לא יחובר למגבר בתקופה הקרובה?

פורסם

אחי,

אדם הגיוני במחשבתו שלא מחבר קומפוננט למגבר בוודאי שלא יקנה סידרה יותר גבוהה של מורל במקרה זה דוטק ולא פולס.

לפי דעתי הוא עובד עליך בעיניים כי אם הוא לא היה מחבר את הקומפוננט למגבר והוא בטח ידע על כך לפני אז הוא לא היה רוכש את הדוטק.

דבר שני מדובר באדם שאתה לא מכיר ואתה לא יודע מה הוא עשה עם הרמקולים ומדובר פה בתקופה ארוכה שהחזיק אותם ברשותו 8 חודשים אני לא הייתי לוקח אבל אולי אנשים פה יערערו על דעתי!

זאת דעתי האישית

יוסי

פורסם

אני לא רואה שום דבר שגוי בלקנות רכיב יד שנייה , במידה והוא תקין !

תבדוק את הדוטק היטב והכי חשוב תשמע אותם לפני הקניה , ואם הכל תקין , תקנה את הדוטק .

זו דעתי לפחות .

זה נכון

פורסם
ANAKONDA

הגזמתה עכשיו ברמות שאני לא יודע עם אפשר להגזים יותר

אולי לבן אדם הספיקו אותם 50 RMS מעל ומעבר?

גם אצלי הפולס מחוברים רק על 50 רמס אז מה?

אני לא יודע מה רמת הידיעות שלך בנושא אבל ידוע שהרדיו דיסק אינו מוציא 50RMS ליציאה

אולי מוציא 30 ובשביל הגברה נמוכה כזו אין הוא צריך לרכוש מורל סידרה שנייה כי אינו מחבר אותם למגבר ואיני רואה את הטעם אלא אם כן הוא מעט מפגר!

אני לא מבין בשביל מה שישקיע אם אין לו איך לנצל.

זה בדיוק אותו דבר כמו שאני יקנה שני סאבים של 250RMS ויחבר שכל אחד יפעל על היציאה של הרדיו דיסק או של יציאה של מגבר שמוציא 100RMS אז בשביל מה אתה קונה 200

בקיצור לפי דעתי הוא עובד עליו אבל זו כבר החלטה שלו!

פורסם

אחי אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר שהוא עובד עליי!

הבן אדם כתב שהסט קיבל אצלו 50rms... כלומר הוא היה מחובר למגבר.

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד...

פורסם

חשבתי הוא אמר לך שהוא קיבל 50rms מהרדיו דיסק ולא היה מחובר למגבר ולכן אמרתי לך שהוא עובד עליך!כי אין מצב שהיה קונה כזה סאט בלי שיחבר אותו למגבר מינימלי!

מצטער אחי לא הבנתי אותך נכון!

פורסם

לא אחי...

התווכנתי שאצלי הסט לא יחובר למגבר...!

אז עכשיו כשכולם מבינים , מה אתם אמורים? בהתחשב בכך שהסט יחובר לרדיו דיסק איפה ישמעו יותר טוב בפולס או בדוטק? ומה עדיף? פולס חדש לגמרי או דוטק יד שניה באותו מחיר?

פורסם

דוטק יד שניה אבל אולי תצליח להוריד לו קצת במחיר?

פורסם

הניק שלי הוא tomcar , ואין לי שום קשר לחנות .

אין שום HU מספק 50X4 RMS , זה נתון ב-וואט , כלומר תכלס הוא מספק קרוב ל-19-21 RMS ליציאה.

זה נכון

• תוכן חדש...