Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה נהג אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רישיון לאופנוע 50 סמ"ק מ-2004 ולאוטו מ-2005

אני מניח שעישתי בסביבות ה-10 אלף ק"מ על כל אחד

אין תאונות אין עברות ושימשיך כך!

לרוב נוסע רגוע {חוסך דלק} אבל כשממש ריק והכביש פתוח....:roll:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשיון על רכב פרטי, כבר 10 שנים.

נקייה מדוחות, ומעברות תנועה.

תאונה אחת, (לא באשמתי) נהג שיכור נכנס ברכב, למזלי התחמקתי מעט, והפגיעה הייתה בכנף שמאל מקדימה ולא בדלת של הנהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אמממ רשיון כבר חודש וחצי,נוסע בעיקר עם אבא אבל מעדיף עם אמא :)

תאונות? אחת שאני יזמתי התקרבתי לרכב של דוד שלי ועקצתי בו עם השפיץ של הרכב.

סך הכל נוהג די רגוע,לא נלחץ מדברים שקורים על הכביש,חושב שיהיה נהג טוב.

פורסם

לי יש רשיון כבר 3 שנים על רכב פרטי ואופנוע 500

2 דוחות אחד על זה שלא קשרתי את הקסדה...שני על זה שלא היו עליי רשיונות רכב...

בלי תאונות ב"ה

פורסם

שרשור מצחיק, הייתי חייב לתת תגובה:).

אני בן 23 (עוד שבוע וקצת)

אני מחזיק רשיון 02 מאז אוקטובר 2004 - נהג חדש שמסתיים השנה.

החלטתי להוציא רשיון רק אחרי הצבא וכבר פירטתתי את הסיבות לכך בעבר.

פשוט מתקופת הילדות שלי בצפון הארץ אני הסתובבתי עם כלים מוטורים כמו באגים,אופנועים (בעיקר מוטוקרוסים),טרקטורונים ומכוניות בערך מגיל 15.

את רוב השטויות שלי עשיתי בשטח בגיל צעיר ומטופש, ולכן בחרתי להוציא רשיון בגיל 21 ומעלה.

מהיום הראשון עם רשיון אני בעל רכב פרטי שלי.

ללא עברות תנועה,ללא קנסות פרט לדוחות חנייה בת"א שבתהליך ביטול.

תאונה אחת לא באשמתי שקרתה לצערי בינואר השנה.

נהג אידיוט שעבר באדום במהירות שאינה תואמת את תנאי הדרך (מעל 60 קמ"ש) בצומת של בן יהודה פינת נורדאו בת"א.

תוצאה?- כנף,דלת,משולש,צירייה,בולם,ג'אנט+צמיג חדשים וכמובן מרפק שבור,פגיעה בגב והצאוור ו90 ימי מחלה.

טיפולי פיזיוטרפיה מפה ועד קזבלנקה ונזק עתידי לכל החיים.

(אגב, הנהג הפוגע היה בן 30 ובעל רשיון לרכב פרטי ורכב ציבורי...)

עדיין דוגל בכך שגיל הרשיון חייב להעלות מגיל 17 לגיל יותר מאוחר, או הוספת קורסי נהיגה מתקדמת כחובה לרשיון,וכמובן שינוי תקופת המלווה לתקופה ארוכה יותר .

under construction..

פורסם

רשיון מ-2000.

באותה שנה כבר הצלחתי להרים באויר רוכב אופניים שיכור.

ארבע שנים לאחר מכן הגעתי לשלב שאפשר להשבית. במקרה שלי - מבחן NCAP אישי ל-307 מול משאית דוהרת.

2 דו"חות:

1 נסיעה ללא חגורה (לא מוצדק בעליל), 1 נסיעה ללא טסט.

כ-1000 חיפושים ברכב (או בגלל הספרינט, או בגלל שאני שחור).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

רשיון מפברואר 2000. בלי תאונות טפו טפו טפו... את הקנס הראשון אי פעם חטפתי לפני שבועיים ברחובות מפקח חניה 250 ש"ח. מקווה שזה האחרון :)

פורסם

יש לי רישיון שנה ו-3 חודש, התאונת שרשרת הראשונה שלי הייתה בשיעור נהיגה, כשרק קיבלתי את הרישיון נסעתי בלי מלווה לא היה לי סבלנות לחכות. ברוב המקרים אבא לא הרשה אז "גנבתי" את המפתחות, כשנגמר לי המלווה שמתי את השלט נהג חדש ויצאתי לרחובות (מה יכול להיות יותר מושלם לקבל מאבא יפנית ידנית שעברה 80 אלף ק"מ שבחיים לא ראתה מעל 4 אלף סל"ד?) נהגתי כמו מטומטם בלי להתחשב באף אחד לא היה פעם אחד נסיעה שהתחלתי נסיעה בלי full גז ומהירות מופרזת ולמדתי המון על נהיגה! למדתי את כל הגבולות של האוטו, יצאנו עם חברים כל אחד באוטו שלו ופשוט יצאנו לעשות טרור ברחובות ולמדתי שגם עם אוטו הנעה קדמית אפשר לעשות דריפטים, צלחות, זריקות. הייתי מעורב שתיי תאונות אחד הייתה באשמתי כשהתעסקתי עם הרדיו דיסק והאוטו התגלגל לתוך סיאט השנייה כשפרסמתי בפורום שאני מחפש רכב שפגע בי וברח.

כיום - לא מתחיל בנסיעה בלי שכולם חגורים,פשוט אין מצב שאני לא מאותת לפני שאני פונה\סוטה, נהייתי נהג מאוד סבלני, לא מסיע מעל 2 נוסעים, תמיד נותן זכות קדימה לא מסתכן לעבור על החוק ומאז שמחירי הדלק עולים אני כבר לא יודע מה זה FULL GAZ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רישיון מאוג' 04, אין דוחות אבל הייתה תאונה שיש לי הרגשה שיאשימו אותי בה...

נקווה שיסגר מחוסר עניין..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני ממתין לזקני הפורום...

אולי מישהו מהם יירד ממגדל השן ויחשוף מעט "בשר"...:rolleyes:

20 שנה רשיון לא מספיק לך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רשיון מינואר 2004 4 ימים אחרי יום הולדת 17, 2 תאונות, ראשונה משהיא נכנסה בי באמצע פקק מאחורה :shock: השנייה תאונת שרשרת שלא באשמתי, גרירה אחת מחניית אופנועים באותו יום גיליתי שדבר כזה קיים , נסיון על הכביש בערך 60K

פורסם

אהבתי את השרשור, גם אני אגיב.

אז ככה, רישיון מנובמבר 05.

תאונה רצינית אחת של באשמתי - מפגר בפונטו נכנס בי כשבאתי לעשות פרסה. כל הכנף האחורית מצד שמאל הלכה. נזק מוערך ב5%.

עוד תאונה שלא באשמתי, פחות רצינית, מניאק במונית נישק לי את הטמבון ברמזור ופשוט ברח...

קנס מהירות אחד - 105 במקום 70. עוד קמ"ש אחד והייתי במשפט. מזל..

נראה לי שזה עבר שמספיק למישהו עם 5 שנים רישיון..

בהתחלה הייתי נוהג כמו מטומטם. אבל נרגעתי עם הזמן ואני נוהג רגוע - רגוע מאוד. כמו הרבה פה גם בגלל מחירי הדלק..

• תוכן חדש...