Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על כלבים ורציחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה מקולקל בחברה שלנו נמרוד? עונשים!

לבנאדם הזה,במידה וייתפס העונש יהיה אפסי ביחס למעשה שלו.

תראה במדינות שהעונשים אצלם חזקים ופוגעים בבנאדם איפה שכואב,אחוז הפשע נמוך בהרבה...

פורסם
הגזמתם לגמרי.

נכון, הבן-אדם חלאה ומגיע לו עונש משמעותי או טיפול פסיכיאטרי, אבל הוא עדיין בן-אדם.

מי שדורש עונשים פיזיים מחרידים כנקמה על מעשה פלילי, שם את עצמו באותה הקטגוריה של המתעלל השפל, או אפילו גרועה ממנה: הוא התעלל בכלב, ואתם דורשים להתעלל בבן-אדם.

נמרוד

לרוב אני מסכים עם הדעות שלך... הפעם, ממש לא...

היתעללות פרושה לעולל משהו למישהו יותר חלש ממך...

יש הבדל בין ענישה לבין היתעללות...

זה כמו שאם ילד יתחצף לאבא שלו, והוא יקבל פליק בתחת - זו ענישה...

מכות עם הכיסא על הראש, במשך חודש, זו היתעללות...

כמובן שיש ענישה סבירה ולא סבירה...במיקרים כאילו, לדעתי אין כזה דבר ענישה סבירה.

אם במיקרה הוא היה מוצא את הילדה שלו, אולי הוא היה עושה את זה לילדה שלו... אולי לא...

אדם כזה מקומו לא בחברה.

מצד שני, לישלול את חרותו זו גם בעיה...

לגרום לו לא לעשות את המעשה. מיצידי שיתקינו לו קולר חשמלי שבכל פעם שהוא ינסה לעשות מעשה ניתעב זה יחשמל אותו... כיום אין את הטכנולוגיה הזו, אז נאלץ הלסתפק בחיתוך ידיים...

טיפולים פסיכולוגיים? סבבה, לא לפני שהחברה תוכל להבטיח לעצמה שאם הוא ישוב להיסתובב הוא לא יוכל לבצא את זה שוב!

כיום לא ניתן ליצפות ולנתח במדיוק את מה שקורה במוח האדם, אי לכך, אדם שהוכרז כ"שפוי" אחרי שהייה בבית חולים פסיכיאטרי ושוחרר, יכול עדיין להזיק לציבור... צריכה להיות דרך לימנוע את זה... אם תציג דרך כזו, אני אשקול לשנות את דעתי ה"קשה"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גרגויל אמרת שהאדם נימצא במצוקה נפשית ואנחנו משמיצים אותו סתם

אבל תיקרא אתה הכתבה היה לו קונפליקט עם אדם אחר שיפתור אותו או בדרך חוקית דרך המשטרה או לא חוקית שילך ויתעמת עם הבן אדם, איפה הכלב קשור. מילא זה היה כלב בוגר שיכול להגן על עצמו, אבל זה היה גור חסר ישע. בוא נעזוב את זה שזה כלב וזה נושא כאוב לרבים מאיתנו, היית מסכים שהוא היה עושה את זה לכל יצור חי חסר ישע אחר ולא להסכים עם צורת הענישה הפרימיטיבית ביותר לאותו אדם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...