Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהו רייסר 94 ידני, מנוע 1500, המנוע עבר 150000 ק"מ.

לאחר שעשיתי טיפול 10000 (החלפת פילטר אוויר, פילטר שמן, ופילטר דלק, החלפת שמן, ופלאגים), הבחנתי שהטורים לא יציבים בסרק, ולעיטים הרכב נכבה. חשוב לציין שמנוע הצעדים, המפלג (כולל את המודול, הסליל, רוטר ומכסה מפלג), הכבלים, וכן צינורות הווקאום נבדקו והם תקינים.

אני אבוד עצות, ממה יכולה לנבוע הבעיה?

תודה על העזרה

אדי

פורסם

גם לי ישר עלה לראש שאולי הפלאגים לא מתאימים. גם אם הפלאגים הם אותו הדגם לפי ספר הרכב, את מרווח האלקטרודה צריך לכוון.

בדוק זאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדכון

בדקתי את הפלאגים, מרווח אלקטרודה מתאים.

המעניין הוא שהבעיה נעלמה מעצמה -החזרתי למקום את הפלאג, ובדקתי שוב את צינורות הואקום ושקעים של חיישנים- המנוע עבד לא סדיר. לאחר מכן כיביתי את המנוע והלכתי הביתה. אחרי כמה שעות, התנעתי את האוטו- וראו פלא, המנוע עובד סביר יחסית, אין נפילות חזקות והאוטו לא נכבה.

אדי

נ.ב

עדין מעוניין אותי לדעת מה יכולה להיות הבעיה...

• תוכן חדש...