Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ... שוב, הייתי רוצה לשמוע קצת על הסט הנ"ל של דראגסטר, מכיוון שאני לא יודע עליו הרבה והייתי רוצה לדעת האם הוא מומלץ.

תודה,

רז.

פורסם
גם הדגם שאני מדבר עליו הוא לא מהסדרות הגבוהות (חדש עולה 1350 ש"ח +\- לפי זאפ)...

עוד מישהו שהתנסה איתו? ואולי גם לשתף באיזה מחיר... המתקין "יעשה לי הנחה" לסביבות ה-1000, אם כל ההתקנה תהיה אצלו וזה...

אולי תשתף אותנו בדגם המדוייק, נוכל לעזור קצת יותר,

זה כבר ת'רד של שני דפים בלי דגם רמקול מדוייק, קשה לעזור כך.

ZZR

פורסם
אולי תשתף אותנו בדגם המדוייק, נוכל לעזור קצת יותר,

זה כבר ת'רד של שני דפים בלי דגם רמקול מדוייק, קשה לעזור כך.

ציינתי את הדגם:

למישהו כאן יש ניסיון עם סט של דראגסטר? אני חושב שמדובר על ה-Dragster DSE 622.
ואני כבר לא "חושב שמדובר על....", אלא בטוח.

אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

פורסם

תשמע חבר היה לי פעם את הסט היקר שלהם

איני זוכר את השם בדיוק אולי הdec624

ותשמע ממני הוא היה סתם כומפוננט יעני בזבוז כסף

כל הזמן יש בו בעיות פעם נשרף תויתר פעם כרוס

זהוא מבחינתי חבל שיתצרו כזה כומפוננט

כי כפי שאני זוכר הוא מוציא רשום 140 או 160 רמס

זה 75 רמס של קיקר נשמע יותר חזק פי 2 ממנו

קיצור אני לא ממליץ לך עליז עדיף משהו יותר זול ויןתר טוב כמו מוריל למשל

kICKER בגלל אני מת על זה

פורסם

לא ראיתי דגם כזה שלהם... וחשבתי שדראגסטר הם חברה "לא רעה" לפחות, למרות שאני לא מכיר או מבין ממש.

פורסם

ל יש סט כמו בקישור הזה:

http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=137

לי הוא עלה לפני כמעט שנה משהו כמו 1000 שקלים אפילו פחות, לדעתי שומעים בו טוב מאוד והטוויטר שלו חדש ומדויק, לא דופק את הראש אבל די חד, הסט אחלה בטראנסים, אם אתה מאיזור הצפון ומזדמן לך להגיע לטבריה אז אתה מוזמן לבוא ולשמוע.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
ל יש סט כמו בקישור הזה:

http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=137

לי הוא עלה לפני כמעט שנה משהו כמו 1000 שקלים אפילו פחות, לדעתי שומעים בו טוב מאוד והטוויטר שלו חדש ומדויק, לא דופק את הראש אבל די חד, הסט אחלה בטראנסים, אם אתה מאיזור הצפון ומזדמן לך להגיע לטבריה אז אתה מוזמן לבוא ולשמוע.

אני דווקא מאיזור הדרום, אבל תודה על ההצעה :)

לי הוא הוצע ב-1000 ש"ח (כשבקישור שנתת המחיר הוא 1350), ואני מאמין שקנייה אצל המתקין עדיפה (מאוד נוח וקרוב להגיע ולתקן אם יש בעיה מסויימת, יש אחריות ומחיר שאמור להיות זול יחסית למחיר בשוק).

תהיה לי אפשרות לשמוע את הסט לפני שאתקין, אבל עדיין חשובות לי דעות של אנשים.

תודה על העזרה :)

• תוכן חדש...