Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

יש ברשותי אלפא 33 16V שעברה את השינויים הנ"ל

הסבה מהזרקת דלק לקרבורטורים כפולים 40MM + ראם פייפס + פילטרים K&N פתוחים

קאמשפטים חמים 304 מעלות

סעפת פליטה חופשית + דוד אחורי פתוח

פורטימג + יחס דחיסה גבוהה במיוחד

קויל של MSD + המכשיר עצמו

פלאגים של SPLIT FIRE

עכשיו אני רוצה להשקיע על פלאגים אירידיום של חברת דנסו ! רציתי לדעת אם לדעתכם ההשקעה של כ 400 שקל שווה את התוצאה ? אבקש תגובות מאנשים שניסו לעבור מפלאג רגיל לארידיום...!

תודה מראש !

ברק.

פורסם

כשאתה כותב כוייל עצמו + מכשיר, האם אתה מתכוון למגבר הצתה?

באיזה סט חוטים לפלאגים אתה משתמש?

מניסיון אישי עם אירדיום,מדובר בפלאג מצויין ואיכותי העשוי מחומר איכותי אך...האירדיום מתכלה במהרה,על הדף הפלאגים האלה מחזיקים עד 100 אלף,בפועל הם נגמרים מהר יותר,הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב,האלקטרודה מאוד דקה 0.3mm אם אינני טועה(אל תתפוס אותי במילה),כעיקרון ככל שהאלקטרודה דקה יותר -ככה הניצוץ יותר טוב, בגלל שהיא דקה כ"כ ,נגיעה ולו הקלה ביותר באלקטרודה,אפילו תוך כדיי הרכבה או פירוק של הפלאג,אתה שובר את החלק העשוי מאירדיום .

העניין עם הפלאגים הוא מאוד מורכב,כמובן יש גם את המרווח, לכל רכב מתאים משהו אחר.

אני אישית ממליץ על דנסו פלטיניום עם 3 מגעות או NGK פלטיניום,אבל שוב, יכול להיות שלרכב שלך זה לא מתאים.

בכל אופן,לא הייתי הולך על האירדיום, גם יקרים מידיי וגם לא מחזיקים.

פורסם

כן, אני מיתכוון למגבר הצתה :) והאמת שאין לי בעיה שהם היתבלו מהר יחסית... מה שחשוב לי זה הביצועים שהם יספקו במהלך חייהם... מצאתי פלאגים אירידיום של דנסו שמתאימים למנוע שלי, הדגמים שלהם זה IK22 ו VK22 שה VK22 יקרים יותר בכמה עשרות שקלים ! האם הם איכותיים יותר ושווים את המרווח מחירים ? אני ירגיש איזה שהוא הבדל בביצועים ביחסית לפלאג "רגיל " ?

פורסם

פלאגים לא מוסיפים כוחות סוס למנוע, מה שכן הפלאגים יאפשרו פעולת מנוע טובה יותר, לפאג יותר קר יש לו את היתרונות שלו במיוחד עם השיפורים הקיימים בריכבך, כמו כן תוכל לנצל טוב יותר את מערכת ההצתה בריכבך ע"י פלאגים שיאפשרו ניצוץ יותר יעיל, כל דבר קשור בדבר אחר,ברגע שאתה משפר משהו אחד ,זה משפיע על שאר המכלולים.

אם כבר שמת MSD , כבלים,ועוד, אתה לא יכול לפסוח לוותר על סט איכותי של פלאגים,בכדי להפיק את המכסימום,אתה חייב גם פלאגים איכותיים.

אם איזה סט כבלי הצתה אתה משתמש?

פורסם

לי יש פלאגים קרים דרגה 8 פלטינום של NGK ואני מרוצה.

פעולת המנוע עגולה, 4 צילינדרים כמו הופעה של הפילהרמונית,אין בעיות התנעה,אני מריץ מנוע טורבו עם מערכת פליטה פתוחה ודוד אחורי פתוח,גם לי יש פילטר פתוח וכו'.

ד"א באיזה סט של MSD אתה מתשמש?

ואני מצטרף לבחור שאמר,שהבדל הכוח לא תרגיש אבל הבדל בפעולת מנוע יותר עגולה ושקטה אתה אמור להרגיש.

• תוכן חדש...