Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רולס רויס פאנטום? בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לחשוב, כווולה פנטום , קורבט.....בחול אתה הולך בלילה למועדון\פאב\דיסקוטק, כמו זבל יש אותם שם.

"כולה פאנטום"? "כולה קורבט"? אתה היית מוכן למכור את אמא שלך כדי שיהיה לך "כולה פאנטום" חוץ מזה, אל תשכח שאתה בישראל... ארץ השממה המוטורית... :roll:

ולמי שמדבר על ה C-300, אני יודע מה ראיתי- ראה הסמלון שלי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגלל המיסים המכוניות עולות חצי ממה שעולות לנו!
שלא נדבר על הH3 ...

עולה בארה"ב 29,000$(ראיתי לפני כחצי שנה פרסומת) ובארץ 400,000 שקל(ראיתי לפי כחצי שנה בעיתון) !!!פי 3 יותר יקר מאשר בארה"ב...

פורסם

תירגעו מה קרה? אז הבן אדם ראה רכב שאמור להגיע לתערוכת אוטומוטור וכנראה שזה הרכב..

תמונות, אני בטוח שעוד שבוע שבועיים האינטרנט יהיה מוצף בתמונות שלה

1.8T 8)

פורסם

אולי 50cent הקדים את ביקורו בארץ (אמור להופיע ביולי) ועשה סיבוב דאווין בטיילת עם הפאנטום

AKA gangsta shit... :roll::wink: P.I.M.P

כריס רוק אכן ענק!!!

פורסם

במקרה ראיתי אותה היום, נהג עלייה מר.ברנר, אחד מהבעלים של BMW בארץ.

היא מרשימה ביותר לכל הדעות, ענקית.

פאנטום.jpg

פורסם

לא אתה לא מדבר על אותה אחד! ההיא שהוא סיפר הייתה עם ג'אנטים מסתובבים! זאתי מכוערת!:wink:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה כנראה האקזמפלר שיופיע בתערוכת "אוטומוטור" בפסח...

פורסם

נראתה היום בהרצליה פיתוח, מחכה לבוא ולאסוף את הנוסע שלה.

אני אישית לא התרגשתי מהרולס רויס בארץ, והמשכתי לנהוג כאילו ראיתי עוד אוטו יוקרה שיש בכמויות כמוהו בפיתוח.

אבל אני חייב להודות שכשראיתי את הפרארי ספיידר נוסעת לידי בת"א, עיני יצאו מחוריהן והתרגשתי...בניגוד לר.ר :shock:

אני לא אומר שהייתי מתנגד לאחת כזאת, רק שהייתי עושה משהו אחר עם הכסף, אולי עוד כמה שנים טובות 'יפול לי האסימון' [: )

פורסם

שלא יקרה מה שקרה עם המייבאך. חילקו סיבובים ל"קרובים" :-) ובסוף החזירו אותה לגרמניה עם דפיקה בכנף ונזק כספי לא קטן...

הילד בתמונה אגב היה יותר קרוב לפאנטום הזו מאשר כל אחד שירצה לראות אותה באוטומוטור השנה :wink:

פורסם

רק אני לא "מתלהבת" מהנכס הזה?:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שהכוונה לג'נטים "מסתובבים" זה לעניין

שטבורי הגלגלים של הפאנטום קבועים , כלומר נשארים סטטים

גם כשהאוטו בתנועה.

כמובן כדי שיראו את הסמל שמוטבע שם גם בנסיעה...שלא יתבלבלו חלילה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...