Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רולס רויס פאנטום? בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה בסה"כ אתה צודק, אבל כמובן הכל יחסי..

כשאתה מסתכל עליה דרך הזכוכית של מכסה המנוע של פרארי אנזו, מבחינתי ג'סיקה אלבה יכולה הייתה להיות בפנים ולא היה אכפת לי.. :wink:

אפשר לראות את הגלגלים של הפאנטום השחורה בחלק העליון של התמונה.

עמוס

1. אכן הכל יחסי.

2. הבה נמצא פילנטרופ שיביא ארצה לביקור אנזו (וכמובן גם את ג'סיקה אלבה...בשביל האוביקטיביות...:-D) ואז נוכל לבחון את התיאוריה שלך לפרטי פרטים...:rolleyes:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"כולה פאנטום"? "כולה קורבט"? אתה היית מוכן למכור את אמא שלך כדי שיהיה לך "כולה פאנטום" חוץ מזה, אל תשכח שאתה בישראל... ארץ השממה המוטורית... :roll:

ולמי שמדבר על ה C-300, אני יודע מה ראיתי- ראה הסמלון שלי.

אני מארגן קורבט , אתה מוכר לי ? מה השנת לידה?

פורסם

אני לא מבין מי רוכש רולס רויס לבנה???

או שזה נהג מונית או שזה רכב ליסינג (איזה קבוצת רישוי זה?)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
וואו , אני מסכים איתך ב100% , אפילו אם הייתה חונה שם 106 ראלי עדיין לא הייתי זז מהאנזו :wink: .

האם התמונה צולמה בלונדון (בקינגהם פאלאס)? , ראיתי את הפאנטום השחורה הזאת... אבל לא ראיתי לעולם את האנזו :| . לפגוש אנזו זה נדיר ביותר!

אכן בלונדון, בפארק ליין, במלון שנקרא Dorchester אם אני זוכר נכון..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אישית , לדעתי אלא אם כן נמאס לך לנהוג ואתה רוצה נהג פרטי רק אז קונים רולס רויס , אף אחד לא טען על אכויות נהיגה ברולס רויס , אפילו המייבאך דאגו שתוכל להנות מנהיגה בה , אבל RR ?!!!

לא יודע לפי דעתי זה המחיר והמימדים , מישהו באמת נהנה להזיז מפלצת כזו בכביש ? או ששמא זה הארכה של משהו אחר ?

מרצדס גדולות , פורשה , פרארי , אני מבין שמתלהבים , אבל מרולס רויס ?!!! ועוד בפורום שאמור להיות של אנשים שאוהבים מכוניות ?!! תתבישו

שבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אישית , לדעתי אלא אם כן נמאס לך לנהוג ואתה רוצה נהג פרטי רק אז קונים רולס רויס , אף אחד לא טען על אכויות נהיגה ברולס רויס , אפילו המייבאך דאגו שתוכל להנות מנהיגה בה , אבל RR ?!!!
אומנם לא נהגתי בפאנטום, אך מהמידיה עולה הרושם ההפוך, כי הפאנטום מהנה לנהיגה מהמייבאך וכי התחושה היא של נהיגה ברכב קטן יותר ממימדיה. לעניין הנהיגה העצמית לעומת נהג פרטי, הרי שמאז קום החברה אנשים פרטיים נהגו ברולס-רויס (טוב, לא בגרסאות הסטרץ' וכיו"ב) אבל זכותך להחזיק בדעתך הנ"ל.

לא יודע לפי דעתי זה המחיר והמימדים , מישהו באמת נהנה להזיז מפלצת כזו בכביש ? או ששמא זה הארכה של משהו אחר ? מרצדס גדולות , פורשה , פרארי , אני מבין שמתלהבים , אבל מרולס רויס ?!!! ועוד בפורום שאמור להיות של אנשים שאוהבים מכוניות ?!! תתבישו

שבוע טוב יהודה

1. לא רואה כל סיבה להתבייש smily1203.gif.

2. בשביל ההנאה יש מכוניות אחרות בגראג', הרולס-רויס זה מדי א' smily1230.gif.

פורסם

לא יודע לפי דעתי זה המחיר והמימדים , מישהו באמת נהנה להזיז מפלצת כזו בכביש ? או ששמא זה הארכה של משהו אחר ?

מרצדס גדולות , פורשה , פרארי , אני מבין שמתלהבים , אבל מרולס רויס ?!!! ועוד בפורום שאמור להיות של אנשים שאוהבים מכוניות ?!! תתבישו

שבוע טוב יהודה

בדרך כלל יש ךהרבה עשירים שתי מכוניות.. אחת לנסיעות ארוכות (רולס רוליס, מייבאך וכו') ומכונית אחת לעיר או סתם שביל הכיף.. (פושה פרארי סמרט וכו')

חוץ מזה שהרולס רויס יש לה נתונים ממש כמו של אוטו ספורט.. (5.4 שניות ל100 והרבה מאוד כוחות סוס..)

פורסם
בדרך כלל יש ךהרבה עשירים שתי מכוניות.. אחת לנסיעות ארוכות (רולס רוליס, מייבאך וכו') ומכונית אחת לעיר או סתם שביל הכיף.. (פושה פרארי סמרט וכו')

חוץ מזה שהרולס רויס יש לה נתונים ממש כמו של אוטו ספורט.. (5.4 שניות ל100 והרבה מאוד כוחות סוס..)

זה שהרולס עושה 5.4 למאה והיא מצויינת בתאוצות ביניים לא עושה אותה למכונית ספורט, או כזו שמתיימרת להיות, היא מאוד רחוקה מלהיות כזאת.
פורסם

זה לא אומר שומדבר על איכויות הנהיגה שלה..

ע"ע מכוניות שרירים.

אור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מי זה הפוץ הזה שהחנה אותה בחניית נכים וחרג משטח החנייה?

בעצם מה איכפת לו... לוחיות רישוי זרות ולאף אחד לא יהיה אומץ לגרור את הרכב... בדיוק כך פועל מוח הישראלי המצוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...