Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רכשתי יריעות חומר לבידוד רעשים במיוחד לרכב מבית WURTH.

במסגרת פרוייקט קטן שאני מעוניין לבצע בריכבי, הייתי מעוניין לדעת היכן עליי להדביק את החומר שמונע רעשי דרך ואטימת קול, שהמטרה היא לצמצם עד כמה שאפשר את הרעשים שמגיעים מכיוון הגלגלים והכביש ולאו דווקא מהמנוע שהוא יחסית דיי שקט.

אני לא מעוניין באטימה שתיתן לי סאונד מהרמקולים יותר טוב.

תודה רבה על העזרה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
אהלן חברים.

רכשתי יריעות חומר לבידוד רעשים במיוחד לרכב מבית WURTH.

במסגרת פרוייקט קטן שאני מעוניין לבצע בריכבי, הייתי מעוניין לדעת היכן עליי להדביק את החומר שמונע רעשי דרך ואטימת קול, שהמטרה היא לצמצם עד כמה שאפשר את הרעשים שמגיעים מכיוון הגלגלים והכביש ולאו דווקא מהמנוע שהוא יחסית דיי שקט.

אני לא מעוניין באטימה שתיתן לי סאונד מהרמקולים יותר טוב.

תודה רבה על העזרה,

שי.

העבודה שאתה מתאר מצריכה פירוק של כל סלון הרכב. כלומר דש-בורד בכדי להגיע לקיר האש,

פירוק הכיסאות, השטיח וכו' עד לחשיפת המרכב עצמו.

בכדי להשיג בידוד טוב - אתה צריך המון חומר. העבודה היא עצומה.

זה בטח לא "במסגרת פרוייקט קטן".

דברים כאלו תוכל להתייעץ עם EyalR מנהל פורום אודיו ובפורום אודיו עצמו.

נכון, ציינת כי אתה לא מעוניין באטימה לצורכי מע' שמע אך אייל ביצע פרוייקט בהיקף עצום ברכבו.

יש גם את המשתמש בשם Alpine (יוסי) בפורום אודיו.

בהצלחה.

פורסם

בגדול זה הרבה יותר מורכב ומסובך ממה שזה נראה לך. אקוסטיקה של רכב היא מסובכת ומאוד מעצבנת וקשה לשינוי דרסטי (השתקה). לחומרים "אקוסטיים" (נקרא לזה ככה) יש שימושים שונים ולא כל חומר מתאים לכל ייעוד.

רעשי גלגלים די קשה להשתיק. אני לא מאמין שהדבקת החומר הנ"ל תוכל לעזור הרבה. לפי דעתי ההשקעה תהיה רבה הרבה יותר מאשר התמורה שתקבל, אם בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא רוצה להכליל, אבל מניסיון (עם מספר רכבי פיאט פונטו דור 1,2) בידוד הרעשים ברכבים הנ"ל לא טוב לכן בסוג הרכב הנ"ל לפי דעתי חבל על ההשקעה.

גם לי יש פונטו ואני פשוט התרגלתי לרעש.

משהו שיכול לעזור אולי זה שתחליף לציגים שקטים יותר.

בכל מקרה בהצלחה!

פורסם

אההה??!!?

בפונטו דור 2 בידוד הרעשים מעולה, לפחות עד 150 קמ"ש, שם רעשי הרוח הופכים חזקים מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אההה??!!?

בפונטו דור 2 בידוד הרעשים מעולה, לפחות עד 150 קמ"ש, שם רעשי הרוח הופכים חזקים מדי.

אתה בטוח שאתה מדבר על פונטו? :wink:

בדור הראשון הבידוד לא מצטיין.

בדור השני הנושא הזה שופר, אך הבידוד עדיין לא מספיק טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן שי

אני מניח ומקווה שבדקת דברים בסיסיים כגון לחץ אוויר תקין בכל הגלגלים ושמצב הצמיגים טוב.

לא כתבת בכלל איזה צמיגים יש לך, אולי הם סוג רועש יותר, אולי צריך להחליף?

ההיגיון שלי אומר שאם יש איזון לא תקין אז יהיה יותר רעש, שווה לבדוק.

אתה בטוח שהרעש לא ממיסב גלגל? שהרעש לא מגיע מכיוון ההגה החשמלי?

אני אישית שמתי לב שהרעש גם מאוד תלוי באספלט ויש כאלה שממש מרעישים ויש כאלו ששקטים לחלוטין, אך הם לא נפוצים ובמיוחד לא בעיר.

נ.ב.: מה שלום הצופר?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...