Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב מסחרי כדוגמת קנגו,ברלינגו,פרטנר וכ"ו במחיר של עד 30000 ש"ח.

האם אפשר לקבל המלצות לגבי דגם מסויים ?

תודה מראש על העזרה .

אודי

:smilecolr
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברלינגו ופרטנר הם רכבים זהים לחלוטין.

הקנגו, אמנם לא זהה במכיבים שלו, אבל בסופו של דבר הוא מרגיש ונוסע דיי דומה.

תחפש לפי מצב ומחיר ולא לפי דגם!

פורסם

חוץ מהנוחות נסיעה הטובה יותר לדעתי של הברלינגו/פרטנר, אין כמעט הבדל בינהם, עושים אותו דבר באותו הזמן...

פורסם

הקנגו רגישה לקריעת טיימינג, בדוק אם נקרע בעבר, כי הנ"ל מחייב פתיחת ראש והחלפת השסתומים אשר נפגעו, טיב העבודה פה הוא קריטי.

פורסם

מה בדיוק אתה מחפש? משפחתית שתוכל להעמיס עליה או אוטו עבודה נטו?

אם אתה אוהב לנסוע בכיף, קשה לי להמליץ על הקנגו על כל "שלל" סוסיה המפוארים (65) ואם הרכב עמוס סחורה, אז בכלל היא לא נוסעת.

תן יותר פרטים וניתן יותר עצות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב ישמש אותי גם לעבודה עם ציוד קבוע באוטו במשקל של 90 ק"ג בערך וכמובן נסיעות משפחתיות . הציוד תופש יותר נפח ממשקל.

פורסם

אין סטיישן שמתאימה לך? הרבה יותר משפחתית, והרבה יותר נעימה לנסיעה מאשר הטנדרונים המצ'וקמקים האלה...

dirty old man

need love too

פורסם
אין סטיישן שמתאימה לך? הרבה יותר משפחתית, והרבה יותר נעימה לנסיעה מאשר הטנדרונים המצ'וקמקים האלה...

הטנדרונים המצ'וקמקים האלו הרבה יותר נוחים מרוב המכוניות המשפחתיות!

נכון שיש להם את החסרונות שלהם (גירסאות הדיזל המיושנות רועשות וקצת חלשות, לשניהם יש גרסאות טורבו כבר כמה שנים) והגימור בפנים קצת זול ומרגיש "מסחרי".

אבל אלו מכוניות שאפשר לנהוג עליהן כל היום ולצאת רענן.

המתלים הרבה יותר נוחים מכול יפנית/גרמנית ונותנים פייט לא רע בכלל למשפחתיות של אותם יצרנים.

הנהג יושב גבוה והמושב נוח בברלינגו ומאוד נוח בקנגו.

מרווח, אין מה לדבר, 5 מבוגרים בנוחות וכמה ציוד שהם רק רוצים.

לפי דעתי, כל הטנדרונים הם מכוניות משפחתיות הרבה יותר מוצלחות ממכוניות "משפחתיות אמיתיות" עם כמה חסרונות שמכשילים אותם (מנועים, גימור, תדמית ובעיקר גיר).

פורסם

יואל.... לא הייתי משווה את הנוחות של ברלינגו לשום מזדה שהיא.

הרכב נוח פי כמה.

נכון, מפתיע, אבל זה מה יש...:-D

פורסם

היי,

אני הייתי מחפשת ברלינגו ולא קנגו...

לא אהבתי את הקנגו בכלל הרכב לא נוח גם לנהג ובמיוחד ליושבים מאחורה...

אני מכירה 7 בעלי ברלינגו שהם מאוד מרוצים מהרכב...אבל שוב קצת בעיה למצוא מסחרית קטנה/גדולה במצב נורמלי ...

בהצלחה!!!

:-)
פורסם
יואל.... לא הייתי משווה את הנוחות של ברלינגו לשום מזדה שהיא.

הרכב נוח פי כמה.

נכון, מפתיע, אבל זה מה יש...:-D

ממתי מזדה היא מדד?

לנהוג בעגלה זה לא נוח, מעייף ואם אפשר אחרת- מה טוב. מהניסיון שלי עם הטנדרונים האלה- הם מצ'וקמקים, במיוחד לאור דלות התקציב.

dirty old man

need love too

פורסם

אלף תודות על כל העצות החמות.

אני כנראה ילך על ברלינגו.

יש בעיות ספציפיות שצריך לבדוק לפני שאני רץ למכון בדיקה ונפרד מ 500 שקל ?

פורסם

אני היתי הולך על סיטרואן ג'מפי,יותר מרווחת ומאוד חסכונית ויש דגם נוסעים (לא זוכר את שמו).

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

זו נבלה וזו טרפה, אבל הקנגו מרגישה יותר זריזה בגלל גיר קצרצר.

אני הייתי לוקח ברלינגו. ולו רק בגלל התחושה הנעימה של סביבת הנהג (דיפונים, ריפודים נורמליים).

פורסם

לי יש ברלינגו כבר 8 חודשים,האוטו סך הכל מצדיק את מה שהאריזה אומרת-מסחרית קלה, לא מהירה , מאד נוח,חסכוני בדלק,עד עכשיו 0 תקלות טפו טפו, קל מאד לתמרון ולפעמים אפילו מהנה אבל הכל יחסי

מה שחשוב - השוק מלא בברלינגו ושות למכירה, לכן חפש טוב ותקנה לפי מצב וקמ נמוך ככל האפשר

כמעט כולם מליסינג או חברות אז זה גם מתבטא במחיר

שלי שנת 2002 ,יד שנייה מליסינג, 4 שנים על הכביש,133 קמ בלי תאונות ונוסע מעולה ואני מאד מרוצה עד עכשיו..

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

• תוכן חדש...