Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטנדרונים המצ'וקמקים האלו הרבה יותר נוחים מרוב המכוניות המשפחתיות!

נכון שיש להם את החסרונות שלהם (גירסאות הדיזל המיושנות רועשות וקצת חלשות, לשניהם יש גרסאות טורבו כבר כמה שנים) והגימור בפנים קצת זול ומרגיש "מסחרי".

אבל אלו מכוניות שאפשר לנהוג עליהן כל היום ולצאת רענן.

המתלים הרבה יותר נוחים מכול יפנית/גרמנית ונותנים פייט לא רע בכלל למשפחתיות של אותם יצרנים.

הנהג יושב גבוה והמושב נוח בברלינגו ומאוד נוח בקנגו.

מרווח, אין מה לדבר, 5 מבוגרים בנוחות וכמה ציוד שהם רק רוצים.

לפי דעתי, כל הטנדרונים הם מכוניות משפחתיות הרבה יותר מוצלחות ממכוניות "משפחתיות אמיתיות" עם כמה חסרונות שמכשילים אותם (מנועים, גימור, תדמית ובעיקר גיר).

אני רוצה לראות אותך נוהג על קנגו יום שלם ויוצא רענן. (נהגתי 7 שעות רצוף, [מתוכן שעתיים בשטח, אבל בקטנה...], והייתי צריך לקחת אקמול בגלל הכאב-ראש ). הרעש בברלינגו הרבה יותר נסבל מהקנגו. הברלינגו יותר מעודנת (פחות רכב עבודה "נטו"). הברלינגו יותר נוחה לטעמי.

אגב לקנגו עבירות שטח יותר טובה מהברלינגו, בהפרש משמעותי. הסיבות העיקריות הן יחסי העברה טובים בגיר, ומרווח גחון עדיף בהרבה!.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מחפש רכב מסחרי כדוגמת קנגו,ברלינגו,פרטנר וכ"ו במחיר של עד 30000 ש"ח.

האם אפשר לקבל המלצות לגבי דגם מסויים ?

תודה מראש על העזרה .

אודי

30,000 שח למסחרית ?

אני מקווה שהעבודה תכניס מספיק כסף בשביל להתמודד עם האחזקה של טנדרון דיזל ב 30K.

כמה ק"מ הטנדרון אמור לגמוע בשנה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לצערי אין לי תקציב ליותר כרגע. בדקתי בכמה מקומות ואפשר למצוא ברלינגו פרטית מודל 00 ב30k.

אני לא הולך לגמוע אלפי קילומטרים ביום, אני טכנאי מקררים ובדרך כלל העבודה היא יותר בתוך הערים .

הסיבה שאני מחפש דווקא טנדרון , כלשונך,היא הכליי עבודה הרבים וחלקי החילוף הקבועים . הם תופשים נפח שברכב משפחתי אני צריך לוותר גם על המושבים האחוריים .

:smilecolr
פורסם
אני רוצה לראות אותך נוהג על קנגו יום שלם ויוצא רענן. (נהגתי 7 שעות רצוף, [מתוכן שעתיים בשטח, אבל בקטנה...], והייתי צריך לקחת אקמול בגלל הכאב-ראש ). הרעש בברלינגו הרבה יותר נסבל מהקנגו. הברלינגו יותר מעודנת (פחות רכב עבודה "נטו"). הברלינגו יותר נוחה לטעמי.

אגב לקנגו עבירות שטח יותר טובה מהברלינגו, בהפרש משמעותי. הסיבות העיקריות הן יחסי העברה טובים בגיר, ומרווח גחון עדיף בהרבה!.

בצבא יצא לי לנהוג כמה נסיעות ארוכות ולא זכור לי שום דבר רע במיוחד (חוץ מלטפס לרמה"ג).

כיום אני עובד בתור שליח על ברלינגו, נוהג עליו כל היום.

ממש מבסוט ממנו.

הדבר היחיד שמפריע לי באמת היא הזוית של ההגה (כמו בהרבה צרפתיות אחרות) שהחלק העליון תמיד רחוק מידי.

פרט לזה הרכב פשוט מפתיע לטובה.

פורסם
לצערי אין לי תקציב ליותר כרגע. בדקתי בכמה מקומות ואפשר למצוא ברלינגו פרטית מודל 00 ב30k.

אני לא הולך לגמוע אלפי קילומטרים ביום, אני טכנאי מקררים ובדרך כלל העבודה היא יותר בתוך הערים .

הסיבה שאני מחפש דווקא טנדרון , כלשונך,היא הכליי עבודה הרבים וחלקי החילוף הקבועים . הם תופשים נפח שברכב משפחתי אני צריך לוותר גם על המושבים האחוריים .

שוב, אחזקה של טנדרון דיזל בן כמעט 6 שנים לא תמיד זולה. מעבר לקימלומטראז' מסויים מתפתח בלאי מתמיד שדורש השקעה. אתה ואני יודעים טוב מאוד על טיב אחזקת הרכב הנהוג אצל הישראלים, אז קח בחשבון רכב עבודה ש"טוחנים" אותו וגם חוסכים עליו.

אם הנסועה השנתית שלך לא קריטית (ז"א שאתה לא עובר את ה 20-25K ק"מ בשנה), כדאי לשקול סטיישן או טנדרון בנזין ידני כלשהוא.

אם הנסועה השנתית שלך עומדת בסטנדרטים של רכב משפחתי "פלוס" ולא "מסחרי מינוס", המחיר הקטן שתשלם יותר על הדלק ישתלם לך לאורך זמן מול תיקונים בדיזל ישן (מצתי להט, משאבת הזרקה, בעיות הנעה, טיימינג, בלאי כללי של רכב שנוסע כל היום, רכיבי פרונט וכד')

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש איזה המלצה לטנדרון בנזין או סטיישן בסביבות 30k?

אודי היי.

קח בחשבון שברלינגו נמכרות בלפחות 10 K מתחת למחירון,כמובן + - תלוי במצב.

בכל אופן ברלינגו אוטו נוח,גבוה וממש אחלה רק קח בחשבון ששנת 2000 ז"א אוטו בן 6 בטח עבר 250000 ק"מ כמו כלום קרי יהיו הפתעות, והפתעות בברלינגו יקרות:|

בדוק טוב טוב שהרכב עבר טיפולים כמו שצריך ותשתדל למצוא אחת שלא גמעה יותר מידי קילומטרים.

ודרך אגב בנוגע לקנגו שהצעתי, לא חזרתי אליך כי לא רלוונטי.

בברכה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה על היחס בכל מקרה.

אז לפי מה שאני מבין לא כדאי להתעסק בכלל עם טנדרונים בשנתונים נמוכים.

מה לעשות? רכב פרטי \משפחתי לא יכול לשמש אותי בלי לוותר על המושב האחורי.

היום יש לי רכב שאני מחפש למכור אותו רק בגלל הסיבה הזו.

פורסם

שום דבר לא מוחלט ויש מציאות.

לא מזמן היה למכירה ברלינגו שנת 99 או 2000 יד ראשונה עם כ120 אלף ק"מ.

אני בטוח שהוא לא היחיד.

בנתיים תנסה לחפש אחד במצב טוב.

פורסם

בניגוד למכוניות פרטיות עם מנוע דיזל , דווקא טנדרונים אפשר למצוא עם קילומטרזים לא גבוהים , מהסיבה שמי שהיה צריך טנדרון לפני 5-6 שנים, חייב היה לקנות דיזל כי לא היה שום רכב כזה עם מנוע בנזין , ולא משנה מה הייתה הנסוע השנתית שלו. אין שום מסחרית קטנה עם מנוע בנזין ב 30 אלף ש"ח , אם אתה ממש לא נוסע הרבה, שקול אולי רכישה של רנו אקספרס בנזין מודל 96- 97 באיזור 10 אלף ש"ח.

פורסם

הרנו אקספרס שותה דלק יותר משיכור .

מה גם שמאז שנכנסו הדיזלים קשה ,עד בלתי אפשרי ,למצוא אקספרס במצב סביר.

פורסם

אפשר, צריך רק סבלנות. צריכת דלק באקסרס לא מוגזמת , באיזור 1 ל10. אין כמובן להשוות אותה למסחריות מודרניות. אבל אני מצטרף להמלצות על ברלינגו , מניסיון אישי (היו לי בעבר אקספרס ומס' ברלינגואים ועכשיו קנגו). המבחר בשוק עצום ואם קצת מאמץ אין בעייה לאתר מכונית ראויה

פורסם

2 דפים ואף אחד לא הזכיר את הפיאט דובלו בגרסת הטורבו דיזל?

אם באמת להמליץ על טנדרון אז רק על פיאט דובלו .

100 כ"ס

1.9

חסכונית להפליא

אמינה..........

אם להוציא לרגע את הפאן העיצובי הרי שהדובלו היא אחת העסקאות המשתמות ביותר.

• תוכן חדש...