Jump to content

udi2001

  • הודעות

    29
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי udi2001

  1. הקפצה
  2. אני הייתי שם בבדיקה וקיבלתי יחס ושרות מעולים. כמו הרבה מכונים ,גם להם יש ,הסדרים" עם כמה מגרשי רכב באיזור , את זה אני יודע ממקור קרוב. סך הכל הם בסדר גמור ורוצים להוכיח את עצמם ולתפוס קליינטים.
  3. אל תשבור את הראש , תלך לבדיקה במכון מוכר ושם תגלה את הכל. אל תלך למכון שבעל הרכב ממליץ, תלך למכון שאתה מכיר או שמעת עליו.
  4. חלק מהתקלות שהיו לחנן , הופיעו גם אצלי , (קנגו מודל 2000 , 170 אלף ק"מ) - ידית איתות , מצתי להט ( אבל זה מעין חלק מתכלה ), חלון חשמלי לא עולה עם נעילת הרכב , גם קצת בעיות עם נעילת דלתות , נורית כרית אוויר דלקה ללא סיבה ( תיקון קל מאוד במקרה שלי ). קלאץ , תושבות בולמים , קצוות הגה , קפיץ ידית הילוכים - חלקים שבדרך להחלפה . אה , ויש לפעמים רעשים שבאים ונעלמים (כנראה בגיר). הרבה תקלות , נכון ? - לא נכון , תראו מה היה לברלינגו .. ברלינגו מס' 1 - מודל 97, הייתה אצלי מ115000 עד 195000 ק "מ 115000 - נקרעה רצועת אביזרים . עוד לפני - סינכרון בהילוכים שלישי ורבעי דפוק. כלומר יש חריקות בשילוב ההילוכים האלו - 115000 - דלת אחורית לא נפתחת 125000 - נזילה ממשאבת הזרקה - בוצע שיפוץ עליון 130000- נורית חום מנוע דולקת ללא סיבה, מנוע לא מתחמם בערך 140 אלף - מזגן לא עובד , כשהמנוע בסיבובי סרק - המדחס מתנתק . 150000 - החלפת מס' חלקים (לא זוכר בדיוק מהם ) במתלה קידמי בעקבות טסט . 165000 - ידית איתות באיזשהו שלב כמעט כל הנוריות בלוח שעונים נשרפו - החלפתי לבד 180000 - קלאץ ושיפוץ גיר 182000- נזילה מיחידת חימום פנימית - פירוק דשבורד כמובן 190000 - שוב נזילה מיחידת חימום . כבר לא אצלי אבל באיזור 210000 - ראש מנוע... יש לציין שהרכב טופל במוסך ליטל , היד הראשונה היתה ליסינג ... ברלינגו מס' 2 - גם מודל 97 , היתה אצלי מ 100000 עד 160000 אלף , 100000 - משולשים קידמים , תושבת מנוע . 100000- נורית כריות אוויר דולקת קבוע 140000 - מצתי להט . 160000 - סוויץ' זהו . גם רכב זה טופל במוסך ליטל , היד הראשונה היתה חברה ממשלתית ... לסיכום - ברלינגו יותר נוחה משמעותית מקנגו , יותר נעימה בנסיעות ארוכות, קרובה יותר למכונית פרטית . קנגו זריזה יותר , רועשת מאוד במהירות גבוהה בגלל גיר קצר , יש גם הרבה יותר רעשי רוח , יותר מתאימה לעבודה ופחות למשפחה . אגב , אין דלת צד בברלינגו עד מודל 99 . אמינות - ראו סיכום שלי - תלוי במזללפי מה שאתה מתאר גם הקנגו וגם הברלינגו לא היו בידיים "נחמדות" במיוחד,ליסינג וממשלתי, וסביר להניח שהתעללו בהם לא מעט. אם הם היו בידיים פרטיות אני משוכנע שלא היתה רשימת תקלות ארוכה כזו.
  5. הבנתי שה c-15 לא אמינות ובמיוחד בשנתונים האלו יש איתם יותר בעיות מאשר תועלת. בקיצור גרוטאות.
  6. תודה רבה
  7. ראיתי על מספר ברלינגו שרשום בדלת האחורית " מולטי ספייס ". מה זה אומר והאם זה דגם יקר יותר ?
  8. מישהו ?
  9. אין לי ברירה אחרת.
  10. למרות שרכשת קנגו אתה ממליץ על ברלינגו ?
  11. הרנו אקספרס שותה דלק יותר משיכור . מה גם שמאז שנכנסו הדיזלים קשה ,עד בלתי אפשרי ,למצוא אקספרס במצב סביר.
  12. בדרך כלל ממקמים אותה בדופן הפנימית של חלל המנוע לכיוון תא הנוסעים. איזה חברה היא ? אתה גם יכול לגשת למתקינים ושהם יראו לך. לא סיפור גדול.
  13. מה יותר פשוט מלקנות את המחירון? סך הכול 40 קטנים ויש לך את כל הסוגים והמחירים לטווח רחוק.
  14. תודה על היחס בכל מקרה. אז לפי מה שאני מבין לא כדאי להתעסק בכלל עם טנדרונים בשנתונים נמוכים. מה לעשות? רכב פרטי \משפחתי לא יכול לשמש אותי בלי לוותר על המושב האחורי. היום יש לי רכב שאני מחפש למכור אותו רק בגלל הסיבה הזו.
  15. יש איזה המלצה לטנדרון בנזין או סטיישן בסביבות 30k?
  16. יש לי קורולה 94 והחלק האחורי של האוטו נמוך מאוד . החלפתי קפיצים חדשים ובולמי זעזועים חדשים והבעיה נמשכת. אם אני נוסע אם עוד שני אנשים המגני בוץ האחוריים מגרדים כבר את הכביש וגם כל בור קטנטן בכביש גורם למכה מחרידה מאחורה. האם יש פיתרון לבעיה ?
  17. לצערי אין לי תקציב ליותר כרגע. בדקתי בכמה מקומות ואפשר למצוא ברלינגו פרטית מודל 00 ב30k. אני לא הולך לגמוע אלפי קילומטרים ביום, אני טכנאי מקררים ובדרך כלל העבודה היא יותר בתוך הערים . הסיבה שאני מחפש דווקא טנדרון , כלשונך,היא הכליי עבודה הרבים וחלקי החילוף הקבועים . הם תופשים נפח שברכב משפחתי אני צריך לוותר גם על המושבים האחוריים .
  18. מעוניין לקנות ברלינגו עם דלת צד. תקציב של עד 30,000 ש"ח. תודה : אודי
  19. אני קניתי רכב בלי בדיקה ובסוף השקעתי עליו עוד 20000 ש"ח תיקונים כמו מנוע,קלץ,בולמי זעזועים,קפיצים,תושבות מנוע...... והרשימה ארוכה . והכי גרוע , יש לו 2 פגיעות שסי. אז המלצה שלי מניסיון מר , זה כן להשקיע בבדיקה 500 ש"ח ולא להשקיע אלפי שקלים אחר כך.
  20. אלף תודות על כל העצות החמות. אני כנראה ילך על ברלינגו. יש בעיות ספציפיות שצריך לבדוק לפני שאני רץ למכון בדיקה ונפרד מ 500 שקל ?
  21. הרכב ישמש אותי גם לעבודה עם ציוד קבוע באוטו במשקל של 90 ק"ג בערך וכמובן נסיעות משפחתיות . הציוד תופש יותר נפח ממשקל.
  22. למכירה טויוטה קורולה 5 דלתות שנת 94 ,גיר רגיל ,אחרי שיפוץ כללי ויסודי . יד 3 , מגנזיום, ה"כ , ח"ח , נעילה מרכזית ,אזעקה של רב בריח, ווילונות. ניתן ליצור קשר גם בטלפון 050-4590967 המחיר הסופי הוא 21k. אודי
  23. אני מחפש רכב מסחרי כדוגמת קנגו,ברלינגו,פרטנר וכ"ו במחיר של עד 30000 ש"ח. האם אפשר לקבל המלצות לגבי דגם מסויים ? תודה מראש על העזרה . אודי
  24. יש לך מכון באזור תעשיה רחובות ממול גלידות פלדמן. אני עשיתי שם בדיקה והם היו מקצועיים אדיבים והגונים. ממליץ בחום.
  25. יש לי רכזת פיוניר דגם 8000 שעובדת עם dvdפיוניר דגם 7300. שאלתי היא : האם אפשר לחבר לרכזת מכשירים מחברות אחרות מלבד פיוניר ?
×
×
  • תוכן חדש...