Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון מרוצי ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ונפתח כאן פורום לנושא ספורט מוטורי רציתי להציג כאן את המועדון.

מועדון מרוצי ישראל קיים כעמותה 20 שנה ולקח על עצמו ארגון של מרוצים.

המועדון ארגן בשנת 1999 בעזרת סיאט שתי מרוצי ראלי בערד וברמת הגולן. אלה היו ראלים גדולים בשיתוף צוות מקפריסין. לצערנו ראלים אלה העירו את המשטרה ובעקבותם לא ניתן יותר לערוך מרוצים כאלה בגלל חוסר של חוק שיסדר את העניין.

לאחר אישור החוק לספורט המוטורי בכסנת המועדון חידש את הפעולה שלו וביחד עם עמותת הנהגים ארגן כבר 3 אימוני ראלי כדי שגם המועדון והנהגים יהיו מוכנים לקראת הפעלת החוק.

המועדון הקים בתוכו מועדון מרשלים וכבר נערכו שתי קורסי מרשלים עם קרוב לחמישים בוגרים.

אנו חייבים להגדיל את השורות גם בצד הארגוני וגם בכמות המרשלים.

כל מי שרוצה לתרום ולתת כתף מוזמן להכנס לאתר המועדון motor-sport.co.il

ולהרשם למועדון

תודה

ג'י בן-ארי

מרשל ראשי

מועדון מרוצי ישראל

פורסם

זו קריאה למנהלי הפורום הזה-

אולי כדאי לעשות איזה תרשים זרימה המראה את ההיררכיה של הספורט המוטורי בארץ

מי הרשות האחראית ומתחתיה המועדונים ובעלי התפקידים השונים+לשים את זה בדביק

רוי

פורסם

אין יותר מדי מה לעשות תרשימים , בטח לא בשלב הזה .יש את ההתאחדות לספורט מוטורי בראשות דני לוי שקורמת עור וגידים מדי יום ומתחתיה , לא בשום צורה הררכית יש את מועדוני הרכב השונים לנושאיהם (אם על פי יצרני רכב או על פי נושאי התעניינות ) .

אני מאמין שככל שהזמן יתקדם , באמת ניתן יהיה לבנות פירמידה כלשהי כזו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא צויין קודם לכן ולכן חשוב לזכור שמועדון מירוצי ישראל הוא בעצם ארגון עצמאי שמארגן מירוצים או בשפה חופשית קבלן של אירועי ספורט מוטורי .

המועדון פועל או שואף לפעול בכפוף לחוקי ה-FIA בארגון המירוצים שלו , הן מבחינת ניהול הארועים והן מבחינת הבטיחות של הארוע והמשתתפים בו - נהגים וכלי רכב .

דובי

פורסם
מאחר ונפתח כאן פורום לנושא ספורט מוטורי רציתי להציג כאן את המועדון.

לאחר אישור החוק לספורט המוטורי בכסנת המועדון חידש את הפעולה שלו וביחד עם עמותת הנהגים ארגן כבר 3 אימוני ראלי כדי שגם המועדון והנהגים יהיו מוכנים לקראת הפעלת החוק.

כל מי שרוצה לתרום ולתת כתף מוזמן להכנס לאתר המועדון motor-sport.co.il

ולהרשם למועדון

תודה

ג'י בן-ארי

מרשל ראשי

מועדון מרוצי ישראל

שלום,

זה שנים שאני עוסק בחקר המוטוריקה בארץ ובפרט את נושא התפתחות הספורט המוטורי בישראל.

מסיבות מיוחדות (אישיות) הפסקתי את המחקר ולצערי אין לי כיום את הזמן הנדרש לפרסם מחקר זה ששורשיו לפני קום המדינה!

אבקש להאיר לצורך הדיוק ההיסטורי והעובדתי, שהחוק שאושר בארץ אינו "חוק הספורט המוטורי", אלא "חוק הנהיגה הספורטיבית" ראה קישור לחלק א' של מאמר שכתבתי בנדון:

www.carinfocus.com/Fmamar19.htm

למי שמעוניין להרחיב את הידע בתחום הספורט המוטורי, אני מצ"ב "פתיח" לסדרה של מאמרים שכתבתי והקשורים להתפתחות הספורט המוטורי בעולם .

www.carinfocus.com/Fmamar18.htm

באותה הזדמנות אני מאחל לידידי דובי מילר וגם לאלון (205 )icon7.gif, הצלחה בניהול האתר וגם בנהיגה ספורטיבית!icon14.gif

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם
לא צויין קודם לכן ולכן חשוב לזכור שמועדון מירוצי ישראל הוא בעצם ארגון עצמאי שמארגן מירוצים או בשפה חופשית קבלן של אירועי ספורט מוטורי .

המועדון פועל או שואף לפעול בכפוף לחוקי ה-FIA בארגון המירוצים שלו , הן מבחינת ניהול הארועים והן מבחינת הבטיחות של הארוע והמשתתפים בו - נהגים וכלי רכב .

דובי

דובי,

למה תמיד שמישהו מזכיר כאן את מועדון מירוצי ישראל - ישר מישהו זורק קונוטציה שלילית לעסק?

לא נהינת באימון האחרון?? מי "הגריל" את המרשלים?? מי אירגן את כל האירוע??

למה לתת תחושה של שליליות לאנשים שעוד לא מכירים??

תן להם את הכבוד הראוי להם -לא יותר מזה!- הם עושים את זה בחינם!

יש לך משהו אישי נגד מישהו משם?? למה על דפי הפורום!!!כמו שביקשתם

רוי

פורסם

רוי

ממש לא הבנת את כוונתי וחבל ...

כל מה שאמרתי הוא שתפקידו של מועדון מירוצי ישראל במערכת המוטורית הישראלית היא לארגן מירוצים ובלשון פשוטה - קבלן של מירוצי מכוניות וזאת בדיוק הכוונה .

לשם המחשה - עמותת נהגי המירוצים הינה הקבלן של הנהגים , כלומר תפקידה להביא את הנהגים לארועים שמועדון מירוצי ישראל מארגן .

מה לא בסדר בזה ?

ואם כבר מדברים על דברים אישיים , תשאל בבקשה את ברוך שליט , יו"ר המועדון , מי הציע לסייע לו בכתיבה בחומר של המועדון לקראת האירועים הבאים...

ומי הציע את עצמו כפרשן לראלי לכיש שהיה בערוץ-5 ...?

בכל מקרה , ממש אין לי משהו אישי נגד אף אחד וכנראה שלא הבנת נכון , וחבל .

לגבי הנקודה של ה-FIA ומועדון מירוצי ישראל - מה לא נכון בלהגיד שהמועדון שואף לפעול על פי חוקי ה-FIA ? זה הכי נכון שיש .

ואני מאד נהנה מהארועים של המועדון , וכן ירבו .

תפסיקו לחפש כל הזמן דברים אישיים .

תנסו להבין מעבר לזה .

דובי

פורסם

דובי,

ראשית - אני לא נכנס לתפקידך בפורום חס וחלילה ולא מנסה להגיד לך איך להתנהג -

שנית- ההערה היתה בונה ולא חס וחלילה מכוונת-תדייק-המועדון פועל לפי חוקי הFIA.

כולנו כאן למען אותה מטרה לא??

מקווה לראות אותך באירוע הבא:wink:

רוי

פורסם

ושוב אני חוזר ואומר - מועדון מירוצי ישראל - עם כל הכבוד לו והרצון האדיר של ברוך שליט ורמי לימון , מתיימר לפעול על פי חוקי ה-FIA אך לא מדקדק בהם .

אני לא רוצה להיכנס לדוגמאות , בטח לא בשנה הנוכחית שבה כולם לומדים את העסק .

רוצה דוגמא קטנטנה - בחוות פיליפ , לפחות מכונית אחת , לא עמדה בשום תקן בטיחותי ובכל זאת השתתפה ....אבל עזוב זה ממש לא חשוב ואני עוד עדין !!!

מועדון מירוצי ישראל יפעל נכון ובהתאם לחוקים ביום שיקום לו מועדון מתחרה או גוף אחר שיארגן מירוצי ראלי .

נכון להיום עקב כך שהוא היחיד - ברירת מחדל - אז גם אנחנו מרוצים ממה שיש .

דובי

פורסם

נו- אז על מי אתה עובד שאתה לא מסמפט אותם?

כל הכתיבה על "לא הבנת אותי" וכאלה זה שטויות-כבר מהשורה הראשונה יצאת שלילי

הוא שאמרתי ולא אוסיף מפאת כבודו של המקום והאנשים החשובים לי בו

בתור מתחרה מותר לך להגיד את מה שאמרת לא בתור מנהל...

אתה עושה פרסום שלילי למועדון-ואני לא חושב שמותר לך...לטעמי לא יאה להביע דעה אישית אלא אך ורק מקצועית

רוי

פורסם

תמיד רציתי את הכוח לנעול שרשור - אז אני נועל!

סתאאאאם.......

מילה טובה על ברוך שליט - הוא עושה את מה שהוא עושה מאהבה לספורט המוטורי וישר מתוך הלב....

וכן, צודק דובי... גם לברוך יש עוד מה ללמוד.

אני בטוח שגם ברוך יסכים - והיות ואני יודע שהוא קורא קבוע פה - ולעיתים גם כותב, אני מזמין אותו להגיב רישמית בשמו. מהפעמים שנפגשתי איתו התרשמתי שהוא יודע להתבטא בעצמו יפה מאוד.

אלון

פורסם
גם אני מסכים וזה לא היה הנושא בכלל

הנושא היה דרך הצגת הדברים בפורום

אתה הבנת את זה ברוך ??

רוי

טוב שיש אותך להגיד לי מה היה הנושא... אולי אתה רוצה לערוך אותי, חמוד?

זה היה בדיוק הנושא ידידי - התגובה של דובי הייתה מקצועית נטו וללא כוונות רעות שאתה מנסה לייחס לו ואת זה, אני לא כותב כדי "להגן" על דבריו - הוא יודע לעשות זאת טוב לבד - אני אומר זאת כצופה מהצד המכיר את כל הנפשות הפועלות - אישית.

(דובי אני מתחיל להבין אותך....)

אלון

ועוד דבר,

אם אתה רוצה להשאיר את הנושא בכותרות - אז תגיד לי - אני אשים אותו בדביק!

לא צריך למצוא סיבות להתנצח איתי או עם דובי - בשביל לעשות את זה. ואני מבקש שתחשוב שוב, לפני שאתה מגיב.

אלון

• תוכן חדש...