Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו: יונדאי לנטרה 1.6 ליטר אוטומטית GLE מודל 95. עברה 96K בלבד

מפונקת! נשמרת במצב קוסמטי מושלם (שטיפה ידנית (שלי) פעם השבוע, וקס כל 3 חודשים)

עוברת טיפול כל 7K, גיר משופץ ומנוע חדש.

אז כמו שאתם מבינים מהכותרת, לפני איזה שנתיים עשיתי תאונה "בינונית". היום אני מעוניין למכור ורוצה להתייעץ לגבי אובדן ערך.

התאונה- נכנסתי בג'יפ על 15 קמ"ש בפקק, רק מה- היה לו וו גרירה שחדר כמו סכין לרדיאטור. החלפתי רדיאטור ומכסה מנוע (נשמע כמו תאונה חזיתית רצינית אבל זה ממש לא)

מה אתם אומרים?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לא יודע מה האחרים יאמרו, אבל אני אומר שבלי תמונות של הנזק שנגרם למכוניתך לא ניתן להעריך את ירידת הערך, כך שעומדות בפנייך 2 אפשרויות:

1.תעלה תמונות של הנזק שנגרם למכוניתך, ותקווה שיש כאן מישהו שעוסק בשמאות רכב ויוכל להעריך את ירידת הערך שנגרמה, אם בכלל.

2.תפנה לשמאי של חברת הביטוח, ותן לו לבדוק את הרכב, הוא כבר יוכל לתת לך תשובה יותר מנומקת ומקצועית.

קשה לתת הערכה לגבי נזק, כי אתה אומר שרק הרדיאטור ומכסה המנוע נפגעו\הוחלפו, ואני מאמין שעל הדרך נדפקה קורת רוחב\טמבון קדמי וכו', מה שמשנה לגמרי את תמונת המצב.

בברכה,

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם היא כל כך שמורה ומטופלת למה היה צריך להחליף את המנוע והגיר אחרי רק 95K ק"מ?!

בקיצור, אני במקומך הייתי מפרסם את הרכב למכירה.. מבקש מחירון (כנראה שהוא נמוך יחסית) ויורד עם מי שמגיע לרכוש את הרכב עד למחיר שמתאים לי...

פורסם
אם היא כל כך שמורה ומטופלת למה היה צריך להחליף את המנוע והגיר אחרי רק 95K ק"מ?!

בקיצור, אני במקומך הייתי מפרסם את הרכב למכירה.. מבקש מחירון (כנראה שהוא נמוך יחסית) ויורד עם מי שמגיע לרכוש את הרכב עד למחיר שמתאים לי...

יש לי קשרים, כשהיה צריך לעשות למנוע שיפוץ כללי (אובראול) פשוט החלטתי להחליפו (בינינו- לא עלה לי כסף)

את הגיר שיפצתי, לא החלפתי. שיפוץ תיבה ברכב בן 10 זה לא נדיר....

edan82- לא היה שום נזק לקורה. רק הוו גרירה עשה את הנזק הרבה יותר גבוהה

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

נזק למנוע ולתיבה לא נמדד בשנים אלא בק"מ וסוג השימוש.

תיבה עם 95K ק"מ ועל אחת כמה וכמה מנוע לא אמורים להיות זקוקים לא להחלפה ולא לשיפוץ.

הסיבה ששיפוץ לרכב בן עשר הוא לא נדיר היא כי מרביתם עברו מזמן את ה-200K ק"מ.

יתר על כך, יש לא מעט רכבים שעוד סוחבים עם הקלאץ' המקורי אחרי 95K ק"מ!

• תוכן חדש...