Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרים חלונות הוא דבר מאוד נוח.

חוץ מדגמים בודדים של רכבים אין שום בעיה עם המנגנונים של החלונות.

זה לא מזיק ולא גורם בעיות במיגה והמוצר והמתקין איכותיים!!

אם יש לך וולוו S80 או לנד קרוזר צורה חדשה או C-5 אז תשכח מהנושא.

ולאיציק בקשר לV W הבעיה קשורה ברכב והיא ידועה בכל VW ואם האנשים היו

הולכים למוסך מורשה היו מחליפים להם ללא תשלום

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
בני אני חולק עליך - בVW הבעיה היחידה היא עם פולו וגולף ורק בשנתונים מסויימים וגם שם - רק אם לא נפלו להם גם ככה החלונות - כי ברגע שנופלים החלונות החלק הבעייתי מוחלף בחלק דומה אך חזק יותר וזה סוף הסיפור....

עד היום היו לי 4 VAGיות....ועברו אצלי (בבעלות אבי) כמה עשרות של פאסאטים\בורות\אוקטביות\פאביות\פולואים....באף אחד מהן לא היו בעיות ובכולן היו מרימים אוטומטיים...

כמו כן - 4 וחצי שנים עם פג'ארו וקילומטראז' נכבד - ושום בעיה - גם שם מרים חלונות אוטומטי שעבד המון (בכל הרכבים שלי אני כמעט תמיד נוסע עם חלון לפחות חצי פתוח...ובכולם אני אף פעם לא סוגר...שהמרים יסגור)

שלום.

לפעמים אתה צודק הפעם לא!!!

בעיה ידועה ברכבי VW יש הוראת יצרן האוסרת על התקנת מרמי חלונות כולל בורה פאסאט ולכול החדשות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם יש לך ...או C-5 אז תשכח מהנושא.

בC5 זה לא מובנה בBSI של האוטו?

בC8 (וגם אוליסה) החלונות נסגרים אוטומטית עם הפעלת הנעילה בשלט או במפתח.

אם לוחצים פעמיים על כפתור פתיחת הנעילה בשלט - כל החלונות יורדים, נחמד מאד ביום קיץ לוהט. (הם קוראים לזה auto airing)

במכוניות החדשות יותר מסוף 2005 והלאה שינו את הBSI. בין היתר הauto airing בוטל, וכדי להרים את החלונות צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור של הנעילה.

בעלי C5, 407, 307 האם הפונקציה הזו לא מובנית אצלכם ברכב?

בוולוו S80 צריך ללחוץ ברציפות על כפתור הנעילה בשלט עד סגירת החלונות.

בBMW סדרה 7 (אני מכיר את זה מדגמי 87-91, קודם ימי השלטים המקוריים) היה צריך להחזיק את המפתח מסובב ימינה בחור של הדלת עד לסגירת החלונות והגג.

פורסם

בני יקירי

בכל חברת רכב ישנם "ההוראות האלה"

בכל רכבי VW ישנם מרימים מקוריים שמותקנים בתוך מנגנון הנעילה...

זאת אומרת אין צורך במרים חיצוני.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

פורסם

יולי אתה צודק לחלוטין

המדובר הוא במידה ואתה מוסיף מנגנון חיצוני.

כמו כן לגבי הS-80 אתה צודק (אם אני לא טועה)

לגבי 2005 ומעלה

בהצלחה עופר

• תוכן חדש...