Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקבל עזרה להרכבת מפרט מערכת לרכב בסביבות ה5500 ש"ח.

יותר חשוב לי סאב עוצמתי ככל האפשר גם אם צריך להתפשר על רמקולים פחות טובים.

קיים אצלי HU DEH-P3350 PIONEER, הוא שווה משהו או שגם אותו צריך להחליף?

תודה רבה לכולם.

פורסם

זוג סאבים קומפ אר 1300-1400 ש"ח

מונו לסאבים -2100 ש"ח

קומפוננט 1000 ש"ח

מגבר 2 ערוצים חביב 500 ש"ח לקומפוננט

קיט התקנה 100 ש"ח

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

את המכשיר אתה יכול בינתיים להשאיר. אם האיכות פחות חשובה והפיצוצים יותר חשובים, זה בסדר.

קיבלת מקודמי המלצה למוצרים טובים, קח בחשבון עוד התקנה וסאבים קומפ וי אר בקופסאות ,יעלו יותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני , נגיד ככה: תיבה כפולה בניה עצמית שנגר יבנה עבורו תעלה באיזור ה150-220 שח[תלוי בטוב ליבו של הנגר]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
דני , נגיד ככה: תיבה כפולה בניה עצמית שנגר יבנה עבורו תעלה באיזור ה150-220 שח[תלוי בטוב ליבו של הנגר]

נגרים בכלל מבינים בזה?

פורסם

רובם לא ,אבל כולם יודעים לבנות מה שתגיד להם[כמובן שתבוא מראש על פי מידות...]

כשתהיה בטוח בסאבים הנ"ל ושכבר תקנה אותם, תבוא לפה ותקבל מידות לתיבה שאתה זקוק לה ועם המידות שתקבל פה אתה הולך לנגר והוא פשוט כמו "תוכי" בונה לך תיבה על פי המידות ..

פורסם
רובם לא ,אבל כולם יודעים לבנות מה שתגיד להם[כמובן שתבוא מראש על פי מידות...]

כשתהיה בטוח בסאבים הנ"ל ושכבר תקנה אותם, תבוא לפה ותקבל מידות לתיבה שאתה זקוק לה ועם המידות שתקבל פה אתה הולך לנגר והוא פשוט כמו "תוכי" בונה לך תיבה על פי המידות ..

ובקשר לכל העניין של האקוסטיקה של התיבה אין מה לחשוש?

פורסם

שמע כל עוד אתה בונה את התיבה מMDF[בעל צפיפות גבוהה] ובעובי המומלץ ואת העצים הוא מחבר לך עם דבק נגרים,סיכום ,וברגים לחיזוק ובסוף אתה עובר עם סיליקות על החיבורים לאטימה מושלמת-אז אין מה לדאוג לאקוסטיקה..

• תוכן חדש...