Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשליחת הודעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא בצל קורתנו !

בשביל לפרסם ב"אוף טופיק" אתה צריך להיות חבר רשום בפורום לפחות שנה, ו/או להרשים את המנהלים ביכולות כתיבה יוצאות דופן.

לפי הפרופיל שלך אתה לא זה ולא זה, וגם לא קראת את כללי הפורום, מה שאומר שסיכוייך לקבל אישור ל"אוף טופיק" קלושים עד לא קיימים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממש אבל ממש מצטער שאני עובר על כללי הפורום אני יודע כי זה הוא פורום מכובד מאוד

אני פשוט רוצה לפרסם באוף טופיק כדי לשאול מה קרה למקס טיונינג אני משתמש רשום במקס טיונינג

כבר זמן מה וכשניסיתי להיכנס לאתר היום הוא פשוט לא עלה אם מישהו יודע מה קרה לאתר אשמח לתשובה...

(ושוב סליחה על עבירת כללי הפורום)

פורסם

כשכתוב בנושא "תמיכה טכנית לפורום" הכוונה היא לפורום שלנו, ולא לכל שאר הפורומים בארץ ובעולם.

בעבר נתנו תמיכה לכל הפורומים, אבל הפסקנו בגלל ממשק לא ידידותי וקשיים בהעלאת תמונות בפורום "מתכוני מרק רגל" בתפוז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...