Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לפורום...

אף אחד (כנראה) בפורום לא נהג עדיין בלאון החדשה ולכן לא יוכל לתת דעה אמיתית לגבי הרכב.

כרגע הוא מגיע בגרסה הספורטיבית, עם מנוע שני ליטר מוגדש 185 כ"ס, גיר 6 הילוכים ובמחיר של 174 אלף ש"ח. הוא בהחלט מעניין, אבל צריך לנהוג בשביל לדעת עד כמה....

יותר מאוחר יגיעו הדגמים הרגילים.

אתה מתעניין בספורטיבית? או באחד מאלו שצריכים להגיע עוד כמה חודשים?

פורסם

הדבר הטוב לזכותה הוא שהיא נבחרה לפלטפורמה של קונצרן VAG לאליפות העולם במירוצי סאלון WTCC

כשאהיה עשיר ... אשדרג :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לעובדה שזה לא אומר כלום על האוטו עצמו, נכון?

מה גם שהפלטפורמה היא אותה אחת שבה משתמשת ה-A3, הגולף, האוקטביה וכן הלאה. פשוט העטיפה החיצונית שונה (ונאה ב-ה-ר-ב-ה). היא נבחרה ל-WTCC רק בגלל שסיאט הוא המותג הספורטיבי של פולקסווגן-אודי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

חפש קצת לאון קופרה באנגליה (אפילו באיבי UK)

כלים פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם, ואם זה במחירי "סיאט" ו"לוי יצחק" זו בכלל מציאה :)

big_md-i198495.jpg

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

הייתי בסוכנות וראיתי, פשוט מדהימה המכוניות הזו... סוף סוף עיצוב חדשני ,רענן, צעיר, ובתמורה לשקל - פשוט מציאה למי שמחפש רכב ספורטיבי והגולף G.T.I קצת גדולה עליו במחיר... :wink:

פורסם

מה אתה מדבר? הגרסא של הלאון ש"מתחרה" בGTi עוד לא הגיעה לארץ..

ואם ה2ליטר טורבו הרגילה עולה 175 אלף שקל.. הFR תהיה באיזור ה200 והCUPRA כבר תעבור אותם - ואז הגעת לתחום של הGTI..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה אתה מדבר? הגרסא של הלאון ש"מתחרה" בGTi עוד לא הגיעה לארץ..

ואם ה2ליטר טורבו הרגילה עולה 175 אלף שקל.. הFR תהיה באיזור ה200 והCUPRA כבר תעבור אותם - ואז הגעת לתחום של הGTI..

הלאון החדשה שכרגע מוכרים בארץ היא בעלת ביצועים כמעט זהים לגולף GTI לפי מה שאני יודע.

פורסם

הליאון מהווה אלטרנטיבה ראויה לGTI היקרה, כשאר מקבלים את אותה גברת בשינוי אדרת (עם קצת

פחות כח אבל ביצועים כמעט זהים)..ביום שתגיע ה"קופרה" אז תהיה יריבה אמיתית לגולף שכן

הGTI והקופרה יעלו בערך אותו הדבר רק סביר להניח שביצועי הקופרה יהיו טובים משמעותית מזו של המתחרה.

שאלה- מישהו יודע אם הליאון החדשה מגיעה כם תיבת הDSG ?

1.8T 8)

פורסם

בינתיים לא.. רק ידנית (הייתי בסוכנות לפני שבועיים ושאלתי :roll:)

אבל החל מדגמי 2007 יהיו מנועים נוספים ואפשרויות חדשות מכל מיני סוגים (הילוכים, איבזור וכו')..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בנאי, אתה מתקדם יפה בבנית המותג, מ-ד-ה-י-ם !!

1. אני בכלל מתמחה בבניית מותגי טויוטה :-P , במיוחד 4X4 :-D

2. לוי יצחק עוזר לי בבנית המותג ובאסטרטגיית המחיר, הוא מקבל ממני אחוזים תמורת הורדת מחירי הסיאט.

3. עבור "שחיטת" מחיר הוא מקבל בונוס מיוחד בסוף שנה !!!

4. יש לי גם "דיבור" ב VAG, עובדה שהמחיר של הלאון נמוך והיא נבחרה להתחרות בWTCC

5. תיזהר שאני לא אתחיל "לטפל" בקליאו ספורט ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...