Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שזבור לי לא קיים מסנן דלק חיצוני , המסנן נמצא בניפל המתחבר לקרבורטור, והוא עשוי מגליל קטן של ניר מקרוני, והוא טוב לשנים רבות, כך שאם אין לך כרגע בעיות מסוימות, רצוי לא לאלתר מיקום חדש למסנן, שמורכב מצנרת מתכת , אשר רצוי לא לךחתוך אותה על מנת להרכיב מסנן אוניברסלי!

דאג למלאות דלק בתחנת דלק קבועה ואמינה, והמנע מכל נסיעה עד לסוף הטנק, כדי להמנע

מסחיפת משקעים!

*** מצטרף לULY ומשבח אותך על החתימה שלך ,ומאחל לך נסיעה טובה, ובזהירות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה לא יודע איפה מקום הפילטר איך אתה יודע שהוא לא קיים?

אוטו יפהפה, במיוחד בפנים. מאיפה הוא?

מצא חן בעיני גם המשפט בחתימה שלך! עומד בסתירה לסטריאוטיפ השלילי של נהגים צעירים ...:mm_yeah:

אם באמת אין פילטר, אני מקווה שלא נגרם נזק למנוע, אמנם קרבורטורים פחות רגישים מהזרקה וקלים יותר לתיקון, אבל זה לא בדיוק טוב.

פורסם
שלום,

אני חדש באתר אני בן 17.5 ויש לי (gmc rally stx 84 (vandura ובטיפול האחרון גיליתי שאין פילטר דלק אם יש משהו שמכיר ת'אוטו וידע איפה אפשר לשים?

norm_8A9C2B7C442A40B08F7D25A7C525BA1B.JPG

תודה

תודה רבה צביקה קשה למצוא אנשים שמבינים ברכב הזה כבר 3 מוסכים כולל umi לא יודע איפה אפשר לשים את הפילטר דלק..וגם לפני איזה שנה עשינו ניקוי קרבורטור והמליצו לנו לעשות פילטר כי הוא היה מלא חול (סתום) האוטו עשה 140000 נראה לך שצריך להחליף את המסנן הזה? והוא עשה קצת בעיות לפני יומיים עשינו לו טיפול בגיר והוא נוסע בובה אבל אבא שלי חושב שעדיין צריך לעשות לו קרבורטור...אגב אני רואה שאתה מבין כמה בוכנות יש לו 5 או6?? האם את היודע איך להחליף לו את הפלג האחרון כי אף מכונאי לא רוצה להתעסק עם זה אורמים שזה המון עבודה וקשה

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
אם אתה לא יודע איפה מקום הפילטר איך אתה יודע שהוא לא קיים?

אוטו יפהפה, במיוחד בפנים. מאיפה הוא?

מצא חן בעיני גם המשפט בחתימה שלך! עומד בסתירה לסטריאוטיפ השלילי של נהגים צעירים ...:mm_yeah:

אם באמת אין פילטר, אני מקווה שלא נגרם נזק למנוע, אמנם קרבורטורים פחות רגישים מהזרקה וקלים יותר לתיקון, אבל זה לא בדיוק טוב.

הגבת יחד איתי אז...לפי טיפול הקרבורטור האחרון וגם שרצינו להחליף או לבדוק מה מצבו אף וסכניק לא ידע איפה הוא...

ואגב הקרדיט על המשפט שייך למורה שלי לאזרחות הוא אמר לי את זה אחריי שעברתי טסט..

אגב נכנסת לאלבום שלי?? אם לא איך אתה יודע איך הוא מבפנים??

לירן

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
תודה רבה צביקה קשה למצוא אנשים שמבינים ברכב הזה כבר 3 מוסכים כולל umi לא יודע איפה אפשר לשים את הפילטר דלק..וגם לפני איזה שנה עשינו ניקוי קרבורטור והמליצו לנו לעשות פילטר כי הוא היה מלא חול (סתום) האוטו עשה 140000 נראה לך שצריך להחליף את המסנן הזה? והוא עשה קצת בעיות לפני יומיים עשינו לו טיפול בגיר והוא נוסע בובה אבל אבא שלי חושב שעדיין צריך לעשות לו קרבורטור...אגב אני רואה שאתה מבין כמה בוכנות יש לו 5 או6?? האם את היודע איך להחליף לו את הפלג האחרון כי אף מכונאי לא רוצה להתעסק עם זה אורמים שזה המון עבודה וקשה
לדעתי אין צורך במסנן דלק נוסף, וקשה להשיג מסנן דלק פנימי, אם כי יתכן ויש לי כזה מסנן פנימי, אני צריך לחפש( צור איתי קשר בה.פ או בטלפון, המנוע בעל 6 צילנדר, וסביר להניח שפלג מסוים קשה לפירוק, ציין את מקום מגורייך בארץ, ואולי אחד מבמחברי הפורום שהוא בעל מוסך, יצור איתך קשר ויחליף לך את הפלג הבעייתי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
...הקרדיט על המשפט שייך למורה שלי לאזרחות הוא אמר לי את זה אחריי שעברתי טסט..
אבל עובדה שאימצת אותו!

אגב נכנסת לאלבום שלי??
כן. גם המכונית וגם המשפט סיקרנו אותי.

לא כתבת מאיפה האוטו.

פורסם

האוטו מנכה שעבר לקיבוץ...הוא היה אמור להמכר אתמול לטובת מגאן קופה אבל בגלל הטיפול שעשינו לא ביטלנו תמכירה...שהוא יוצע למכירה שוב אני יודיע לך חחח

ומה הקשר עובדה שאימצתי אותו?? אני פשוט מפיץ אותו חחח ומשתדל להשתמש בו...

לירן

זכרו-בכביש אין מועד ב'

• תוכן חדש...