Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לחרמון - הצעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, בסופ"ש המתקרב אני ומספר חברים החלטנו לנצל את המזג אוויר לעשות טיול לחרמון, הבעיה היחידה שאנחנו מתכוונים לעשות את זה באוטובוסים/רכבות. אחרי ניסיונות כושלים לנסות לחבר מסלול עם מקום לינה, הנקודות התחלה שלנו הם:

מבית שמש שזה אומר תחנה מרכזית ירושלים, או אפילו תחנה מרכזית בת"א לכיוון החרמון.

אבקש הצעות למסלול שאפשרי ברכבת/אוטובוס מהאזורים הנ"ל לחרמון + הצעות לצימר במחירים סבירים ללילה אחד.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

צימרים באיזור החרמון, לא תשיג במחיר סביר, בטח לא ללילה בודד (650 ש"ח לזוג, בערך)

מה שכן:

אתה יכול לישון במג'דל שמס, אצל הדרוזים, יש אנשים שמשכירים חדרים, תוכל להשיג פרטים שלהם אצל ה"גזלנים" שנמצאים בעליה לחרמון עצמו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למצוא צימר זול, זה לא בעיה, למצוא צימר בעונה כזאת ללילה אחד, זה כבר בעיה.

לעשות את כל זה באוטובוסים, כבר יוצר בעיה, מה הסיכוי שתגיע עם אוטובוס לחרמון? אין סיכוי. תמצא את עצמך עוצר טרמפים מהר מאוד, ומכיוון שרוב המכוניות זה משפחות, אתה תתייבש שעות על גבי שעות, אם זה לא מפריע לך, רק קח את זה בחשבון.

פורסם

שבוע הבא חברים שלי ואני גם מתכננים לנסוע לחרמון.

צימר - שכח מזה. לפחות שבועיים מראש, וגם אז יעשו לך המון פרצופים של "לפחות שני לילות". בי"ס שדה חרמון מהווה אלטרנטיבה מצויינת וזולה.

אוטובוס לחרמון? תשאל בפורום "תחבורה ציבורית" בתפוז אולי שם הם מכירים משהו כזה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין תחבורה ציבורית בשבת לאזור.

למעשה, גם באמצע שבוע התחבורה לאזור גרועה ביותר, ולא הייתי בונה עליה.

לגבי מקום לינה - אם אתם חיילים, נסו את מלון הצפון בקריית שמונה. אמנם הכינוי "מלון" ממש לא ראוי למקום הזה, אבל בשביל 30 ומשהו ש"ח ללילה - אי אפשר לקבל יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם זכור לי נכון, אז בגדול אתה צריך קודם לקחת אוטובוס לקרית שמונה ומשם לנווה אטיב.

בכל מקרה, אתה תצטרך לקחת קו כלשהו שנוסע רק פעמיים ביום, ואם פספסת גם את השני - תתחיל לבנות על טרמפים.

בקשר לקו שנוסע רק פעמיים ביום, זה מה שאמרו לי במודיעין אגד בשנה שעברה, אולי זה השתנה.

פורסם
בי"ס שדה חרמון מהווה אלטרנטיבה מצויינת וזולה.

אני יודע שאם שופטים לפי השם זה לא נשמע מפואר במיוחד, אבל אני הייתי שם (כן, בטיול שנתי, אז מה? :wink:) וזה באמת מקום על רמה. בקשר למחירים אין לי מושג אבל בגלל שזה נחשב אכסנייה אני משער שהם זולים.

חפש בגוגל יש להם אתר עם תמונות שימחישו לך עד כמה זה לא אכסנייה (לפחות על פי הסטדנרטים שלי).

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם אתה וחבריך מעל גיל 24, האופציה החכמה ביותר לפי דעתי היא לשכור רכב ליום-יומיים, מניסיון. לפני כמה שנים אני וכמה חברים נסענו לחרמון באוטובוסים וחזרנו בטרמפים. ההלוך לא היה כאן הבעיה אלא החזור, חיכינו בקור המקפיא המון המון זמן גם בשביל להגיע לאתר החרמון מנווה-אטיב וגם בדרך הביתה חיכינו מהבוקר עד אחה"צ עד שמצאנו טרמפ. אז או שאחד מכם ייקח רכב או שתשכירו - אחרת תאכלו מרורים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בקשר להגעה- אל תבנו על האוטובוסים לשם... מהר מאוד תעמדו עם האצבע בצד מחכים לטרמפים...

למה אתם לא יכולים לקחת רכב? או להשכיר אחד?

בקשר ללינה יש מקום אחד מעט צפונה מקצרין בקיבוץ גדות. מאוד נחמד שם, ארוחת בוקר ברמה, ולא כל כך יקר... הייתי עם 2 חברים ויצא לנו 140 שקל כל אחד. ואם אתה מתקשר בפחות משבוע מראש אז כמעט כל מקום יהיה מוכן לתת לך רק לילה אחד ולא 2. מהסיבה הפשוטה שהם תמיד רוצים לסגור סופ"שים...

אבל המקום הזה לא כל כך נוח אם אין לך רכב כי הוא מרחק של שעה נסיעה כמעט מהחרמון.

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הבנתי, הפנמתי, ביטלתי. :-) הבנו שזה כאב ראש לא קטן להעזר בתחבורה ציבורית לחרמון ואפילו גובל את הבלתי אפשרי.

כניראה שנדחה את העניין מהסופ"ש הקרוב, ונסע אחריו ברכב פרטי, או שנעשה תפנית לכיוון ים המלח / אילת, תודה בכל זאת.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...