Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים של הסיוויק החדשה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן שקנה את הסיוויק החדשה, עד כמה שאני זוכר היו לו ג'נטים רגילים כמו שיש לכל סיוויק שאני ראיתי, אחרי כמה ימים פתאום ראיתי שהוא החליף ג'נטים עכשיו השאלה אם הם מקוריים מהחברה או שלא, מה שגם זה נראה מרחוק כמו OZ ומקרוב רואים שלא...

וכמובן שיש תמונות (עוד תירוץ לצלם עם הפלא החדש :wink: )

מה אתם אומרים הג'נטים מקוריים..?

http://img137.imageshack.us/img137/6531/dsc001794so.jpg

http://img347.imageshack.us/img347/6433/dsc001817py.jpg

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

הבחור רכש ג'אנטים שהם חיקוי של OZ. בהחלט לא מקורי, זול ונראה אורגינלי.

פורסם

מה זה... כמה חורים לגוז'ונים יש לו שם? מה זה החרטא הזה?

יותר מדי ברקס והג'נט ניגזר....

יש לך אולי תמונה של הספויילר.....?

dirty old man

need love too

פורסם

למה בדיחה? כי זה חיקוי של o.z? אני בטוח שהם גם עולים רבע פחות מהאורגינלים. לא לכולם יש כסף לקנות מקוריים.

פורסם
למה בדיחה? כי זה חיקוי של o.z? אני בטוח שהם גם עולים רבע פחות מהאורגינלים. לא לכולם יש כסף לקנות מקוריים.

אין ל"כולם" כסף , אבל "כולם" קונים הונדה חדשה? לא קשה לזרוק עוד 3 גדולים על ג'אנטים כמו שצריך.

שמעו , לא כולם מכירים את החברות OZ וSPARCO וכו'..

יש כאלו שמכוניות בשבילם זה נוחיות ולא משהו יותר מידי רציני.

אז הבחור קנה ג'אנטים - חיפש בזול... ותאמת לא נראה לי מזיז לו את השערות בביצה הימנית שצוחקים על שם הג'אנטים שלו בפורום זה או אחר :roll:.

תקנו אתם OZ , תשאירו לשאר את החיקויים ותסתכלו רק בצלחת שלכם.

שחר.

פורסם

זה יהיה אכפת לו כשהוא יקפץ על הבור הרציני הראשון.

ואז כמובן הוא יקנה משהו איכותי.

פורסם

"ג'אנטים בזול"- ביטוי מפגר.אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה, וכל הזיופים שיוצאים מסין הם יציקות מגעילות מחומר מחורבן, ויותר בועות מסגסוגת.

וגם שיטת היציקה יוצרת חישוק כבד(שזה רע,למקרה שזה לא ברור) עם מיליון נקודות לחץ שלא עבר שום בדיקת עומס ראויה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...