Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

קניתי את הרכב כאשר יש עליו אגזוז זרימה חופשית של ANSA.. אם זה אומר למישהו משהו..

את האמת שאין לי מושג בשיט בכל העסק הזה , ואני מעונין להחליף את האגזוז לאחד סטנדרטי מאחר ואני מעונין למשוך פחות תשומת לב , וגם את האמת האגזוז חופר לי במוח :)

בכל אופן , נאמר לי שעלי להגיעה למוסך שמתמחה באגזוזים .. אך אינני מכיר אחד כזה באיזור ת"א ..

קיצר השאלה שלי האם מישהו מכיר מוסך אמין שמתמחה באגזוזים ?

האם כל מוסך אמור לעשות את זה ? האם המוסך שלי אמור ?

- אין לי ספק שהשאלות שלי נראות מטומטות אבל מה לעשות אני לא מבין כלום בזה :D

האם קיימת אפשרות לעשות טרייד על אגזוזים ? (כלומר , האם דבר כזה מקובל..) תודה.

פורסם

למי שקנית ממנו לא היה האגזוז המקורי שהוחלף?

בכל מקרה, למיטב הבנתי (ותיכף יגיעו מומחי הקליאו) מערכת הפליטה המקורית של הקליאו היא מצוינת, לכן אם אתה מחליף מומלץ שלא תעשה את זה סתם אצל אגזוזן לאגזוז אוניברסלי אלא תשקיע ותקנה את המקורי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כדאי שתבקש מהבעלים הקודמים את הדוד המקורי כי אין כזה תחליפי בארץ

ז"א תיצתרך לרכוש אחד מקורי מרנו שאת מחיר החלקים שם כולם מכירים (אני מהמר על כ 2000-2500 ש"ח לא כולל)

לקליאו B יש דוד תחליפי של מנועים 1.4 ושל 1.6

פורסם

אהלן , תודה על התגובות המהירות..

הוא אמר לי שאין לו את הדוד המקורי...

מה אני יכול לעשות ? :

אני לא הולך להוציא 2000 שקל על דוד מקורי..

מישהו מכיר אולי מישהו שמוכר ? :

פורסם

יש לי פתרון בשבילך:

1. אל תחליף את הדוד , דוד פתוח הוא מצויין בתור ייעול הגאזים הנפלטים, כמו כן הוא עשוי מנירוסטה ויחזיק שנים!.

2. מפריע לך הרעש ותשומת הלב , גם לזה יש פיתרון, לך לאגזוזן ותאמר לו שאתה רוצה להחליף רק את הסופית, כלומר: הוא מפרק לך את הסופית שיוצאת מהדוד עצמו ומרתך לך במקום , סופית בקוטר יותר קטן, ואז אף אחד לא יידע שיש לך דוד פתוח והרעש ייפחת כי היציאה יותר צרה.

פורסם

סובארו אתה טועה, מטעה ונותן עצות אחיתופל.

לבחור פותח השרשור, מערכת הפליטה של קליאו ספורט היא אכן טובה ולדעתי אין מנוס מלשים מקורי, לך למכוני אגזוזוים תבצע סקר תבדוק אבל שים רק מקורי, גם אגזוזנים מחזיקים מקורי, לאו דווקא אוניברסלי.

אם תשים אוניברסלי סביר להניח שביצועי הרכב יפגעו.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

דוד האחורי פתוח בקטרים הנכונים לא יגרע ולא יוסיף לתוצאות המנוע.

עיקר הייתרון של מערכת הפליטה בקליאו ספורט דור ראשון נעוץ בסעפת הפליטה, ושני הממירים שמאפשרים זרימה טובה.

הדוד האחורי עסוק יותר בעימום הרעש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שהמחיצות בדוד האחורי לא מסרסות קצת את המנוע ?
אכן כן כל זמן שהדוד תקין ולא רקוב, כל היצרנים המובילים מייצרים דודי משתיק זרימה חופשית לרבות OEM כסטנדרט.

ירחון בריטי מוביל בזמנו לקח 205 GTI סטנדרטית העלה אותה על דינו והוריד עקומות מנוע ולאחר מכן לקח דודי אחוריים של איזה עשרה יצרנים מובילים, בכל פעם הורכב דוד אחר במקום המקורי (האחורי כמובן) והרכב ביצע שוב את בדיקת הדיינו.

בקיצור, תוצאות הדוד המקורי של פיזו היו ממוקמות בתחילת השליש העליון של התוצאות כאשר ההבדלים זניחים לחלוטין.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אגזוז פתוח משפר ביצועי מנוע, חד משמעית, ושלא יספרו לך סיפורים, כנס לגוגל, חפש בכל פורום חו"ל, תמצא תשובה חד משמעית בכל אתרי השיפורים שיש , אגזוז פתוח תורם בכך שהגאזים הנפלטים יוצאים יותר בקלות, לא סתאם ברכבי טורבו מעבים את הצנרת ובונים עם כמה שפחות פיתולים עד ליציאה, יש על זה מאמרים שלמים ותורה שלמה.

הבעייה היא בראש שלנו הישראלים שחושבים שיודעים הכל ומקורי הכי טוב.

חפש בגוגל .

לכל מי שטוען שאגזוז פתוח לא מוסיף מאומה - חוץ מסתאם לצאת בדברים,נא להעלות מאמרים (באנגלית) בנושא שכתוב שם במפורשות שאין לו שום השפעה ואף להיפך, לפחות תוכיחו את טענותיכם.

פורסם
לכל מי שטוען שאגזוז פתוח לא מוסיף מאומה - חוץ מסתאם לצאת בדברים,נא להעלות מאמרים (באנגלית) בנושא שכתוב שם במפורשות שאין לו שום השפעה ואף להיפך, לפחות תוכיחו את טענותיכם.

גם אתה טוען משהו אז גם אתה יכול לעלות מאמרים ששם כתוב מפורשות שיש השפעה...

לפחות תוכיח את הטענה שלך...:wink:

Veni Vidi Vici

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן ,

החלטתי לרדת מענין החלפת האגזוז .. אך החלטתי שאני רוצה להפחית מהרעש..

מה האפשרויות העומדות בפניי ?

תודה

פורסם

מה דעתך לנסות לחפש אגזוז בפירוקיות?

יש מספיק קליאו ספורט שעברו השבתה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...