Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר עצות לשיפור הרכב? (מאזדה לאנטיס)

shaked
שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכב הינו מאזדה 323 אוט' שנת 2002 70,000 ק"מ.

ק ו ד ם כ ל -לא אני לא מעוניין שהאוטו יהיה מטוס!!!!

לאחר נסיעה ממושכת בכבישים רטובים והרגשה בולטת יותר של חוסר שליטה ברכב החלטתי להתחיל בכל מיני שיפורים/תוספות מאין אלו ואחרות.

בסופו של תהליך אני מעוניין להחליף צמיגים לעבים יותר אם אני לא טועה הכי גדול שאני יכול חוקית זה 195.

להוסיף מוט מייצב קדמי עליון.

להחליף בלמים לגדולים/חזקים יותר קדמיים ואולי גם להחליף בלמי תוף אחוריים לדיסק + התלבטות לגבי סוג צמיגים.

אובראול כללי לכל הרכב.

בסימן שאלה גדול מאוד לעשות צנרת חדשה לפליטה מהמנוע(חבר הציע לעשות לי בחינם).

וזהו נראה לי . . . . . .

סה"כ אני מאוד מרוצה מהאוטו אני פשוט רוצה להיות יותר בטוח בנפשי כשאני נוסע בו. . .

כל הדברים שרשומים מעל הם התלבטויות ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה טוב מה לא, מה שווה כלכלית ומה לא.

תודה רבה מראש לכל העוזרים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.תשקיע ב 4 צמיגים טובים.

2.תחליף 4 גנטים לסגסוגת קלה(מגנזיום).

3.תחליף 4 בולמים.

4.צנרת חדשה - בחינם אז בכיף...

5.פילטר פתוח.

6000 שקל השקעה לערך, השינוי יהיה מורגש בכל מצב ללא כל צל של ספק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת יהיה מורגש?????

או שסתם אם אני אקח פניה ב 80 קמ"ש אז אני לא אתהפך?!@#$%

בקשר לפילטר אויר פתוח אני לא מעוניין

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה לקחת פנייה ב-80? יש פניות שתוכל לקחת גם ב-120 ויש כאלו שב-80 תעוף קיבנימט.

מאזדה לאנטיכס זה לא ממש אוטו לשיפורים מהסוג הזה, ההגה חסר כל תקשורת, תת היגוי.. לא למשחקים כאלו.

בכל זאת אם אתה רוצה לעשות משהו, החלפת בולמים לספורטיבים וקשיחים יותר, אולי אפילו הנמכה (גם ככה האוטו לא ממש נוח, אז הוא יהיה עוד יותר לא נוח, ניחא), החלפת הצמידים לגומי דביק וספורטיבי יותר.

נ.ב. מסכים עם התגובה מעליי, קורס נהיגה מתקדמת יעזור לך הרבה יותר מכל השיפורים הללו!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווי כלכלי בלאנטיס -

4 צמיגים חדשים וטובים. בולמי זעזועים תקינים (אם לא- להחליף).

הלאנטיס אמנם עגלתית ומזוויעה - אבל רחוקה מאוד מלהיות חסרת שליטה. האחיזה שלה יותר מסבירה. לא משהו שיאיים חלילה על מכונית ספורט כלשהי ,אבל בהחלט מספיק בטוחה לשימוש נורמלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למה ששמר אומר... אומנם הלאנטיס 1.6 מרגישות עייפות ועצלניות למדי אבל היא ממש לא מזוויעה במיוחד לא אם משווים ל 1.6 צרפתית משפחתית למשל!

הלאנטיס יחסית למשפחתית סטנדרטית כן יציבה וכן בטוחה.

אם אתה רוצה לשפר אותה עוד יותר מבחינת יציבות כמו שאמרו קודמיי תקנה חישוקי מגנזיום וצמיגים איכותיים שבנויים לאופי ספורטיבי יותר.

לפי דעתי אם הבולמי זעזועים שלך תקינים אל תחליף. פשוט תחכה שהם יצטכו החלפה ותחליף. לפי חישוב קטן שלי הרכב שלך על 70K זה אומר שבעוד כמה עשרות אלפי קילומטר בודדים הם יתחילו כבר לנזול לך ותצטרך להחליפם אז תחכה עם זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמות הקשקושים פה מוגזמת לחלוטין. למשל קודמי הקטלני: הלנטיס לא מהירה משמעותית מאף 1.6 אוטומטית אחרת, גם לא צרפתיה עם AL4. יתר על כן, היא לא יציבה או בטוחה ביחס למשפחתית סטנדרטית, אלא ממוצעת ומטה. חישוקים קלים לא ישפרו את היציבות. צמיגים איכותיים יותר - כן. בולמי זעזועים, אפילו אם הם תקינים, מתעייפים אחרי 70000 ק"מ והחלפתם תשפר משמעותית.

בקיצור - כל מה שכתב ידידי הקטלני הוא פשוט לא נכון. גם מוטות מייצבים או בלמים מוגדלים כפי ששאל פותח השרשור הם הוצאה מיותרת ברכב כזה, שלא מיועד לנהיגה ספורטיבית. ביחס העלות תועלת אתה רק מפסיד כאן מכל "שיפור" מלבד החלפת צמיגים ובולמ"זים. עדיף כבר להחליף את האוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...