Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכב: מאזדה 323 שנת 97 GL

ניסיתי לפרק את הדלת אצלי ברכב כדי להחליף חיווט לרמקולים וגם סתם בשביל לראות איך הכל הולך שם.

אז התחלתי בברגים (שתיים במשענת יד, אחד בידית, ועוד אחד בתא הקטן למטה) אחרי זה הפלסטיק היה טיפה רופף אז משכתי קצת בכוח ויצאו קליפסים מהפח של הדלת ואז ראיתי גם שיש קומבינה בשביל לפתוח אותם לדחוף שמאלה, ימינה לפי הצדדים (לא יצא לי לעשות את זה).

ויש את השורה העליונה שיש בה את הקליפסים שהם לא רצו להשתחרר וניסיתי גם בכוח

ולא הבנתי איך בדיוק ממשיכים, אז הרכבתי את הקליפסים בחזרה והברגתי את הברגים ואמרתי לעצמי שמישהו בפורום בטח כבר ידע לעזור לי

ורצוי לציין גם שאין חלונות חשמל וגם לא הבנתי איך מפרקים את הידית

ואם זה קשור, אז גם אין נעילה מרכזית

פורסם

אחרי שפירקת בוודאות את כל הברגים(גם המוסתרים מאחורי כיסויי פלסטיק קטנים)אתה לוקח מברג שטוח ובעדינות מכניס אותו בין בסיס ידית הורדת החלון ובין דיפון הדלת,יש שם פרסת מתכת קטנה שנועלת את הידית("המנוף")מרגע שהיא יצאה אתה מושך בעדינות את הדיפון החוצה (תזהר יש שם קליפסים שנוטים להתלש מהפלסטיק ולהשאר בדלת עצמה)לאחר שהוצאת את הדיפון אתה מרים אותו כלפי מעלה וזה אמור לשחרר את העסק.אם הסתבכת,שלח לי ה"פ

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני לא יודע איך זה בלנטיס, אבל אצלי באקסנט 99 יש צורך להסיר את הידית של החלון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=181385#post181385

וכמובן לפרק את כל הברגים הקליפסים, והמשולש הפנימי של המראה.

אח"כ להוציא ע"י סיבוב את הנועל של הדלת (זה שלוחצים עליו כדי שלא יוכלו לפתוח את הדלת רק ע"י משיכה)

ובסוף בסוף צריך להחזיק את ידית הפתיחה הפנימית של הדלת במצב פתוח ולמשוך לכיוון ציר הדלת.

בהצלחה!

• תוכן חדש...