Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק חדש בנוגע לטרקטרונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך טיול אם הטרקטורון דיברו איתי משטרה לא עשו לי כלום כי הם מכירים אותי, בכל מקרה השוטר סיפר לי שיצא חוק חדש שלמי שיש רישיון ב' לא יוכל לסוע על טרקטורון חייב רישיון לטרקטור.

האם זה נכון?

פורסם

רשיון 02 לרכב פרטי-מסחרי עד 4 טון תקף גם לטרקטורון בעל נפח מנוע שלא יעלה על 500 סמ"ק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אם זה היה נכון , לא יכולים להחיל את החוק רטרואקטיבית - נניח ויש לי טרקטורון ואני נההג עליו אם רישיון 02 - אז יוצא שמתאריך מסויים אינני יכול עוד לנהוג על הכלי שברשותי ? ואגב איזה רישיון צריך לטרקטורון מעל 500 סמ"ק?

פורסם

לטרקטורון מעל 500 סמ"ק דרוש רשיון לטרקטור (מכונה חקלאית..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לטרקטורון מעל 500 סמ"ק דרוש רשיון לטרקטור (מכונה חקלאית..)

טרקטור הוא לא בהכרח מכונה חקלאית , יש הבדל רב בין השניים ובין שתי דרגות רשיון אילו

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יצא חוק חדש שאומר שטרקטור משא מחויב בעוד 8 שעות שיעורי נהיגה על הכביש בנוסף לרישיון טרקטור רגיל, לא יודע תחת מה מוגדר הטרקטורון שלך, אבל אם הוא טרקטור משא, אז השוטר צדק..

פורסם
טרקטור הוא לא בהכרח מכונה חקלאית , יש הבדל רב בין השניים ובין שתי דרגות רשיון אילו

ישי

נכון, טרקטור זה גם פרייבט, משאית, צוללת, אולטראלייט, רחפת וחללית....

טרקטור הוא בהכרח מכונה חקלאית.

אולי התכוונת שמכונה חקלאית היא לא בהכרח טרקטור?

טוב, זה לא שיעור בעברית. רשיון טרקטור הוא שונה כיום ממכונה חקלאית? אתה בטוח? הם לא באים ביחד כמו אריק ובנץ, שקע ותקע, צביקה וקרבורטור?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מכונה חקלאית זה למשל קומביין...

וצריך רישיון לפרייבט כדי לינהוג בה... אבסורד...

פעם לא היתה הפרדה כזו בין נפחי מנוע ורישיון לאופנוע (ממש מיזמן) וגם כל אחד שעשה רישיון על אוטו היה מזוכה אוטומטית ברישיון לטרקטור (מדינה חקלאית או לא?! ;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

האבסורד הוא שילד בן 16 יכול לעשות רשיו לטרקטור ולנהוג על מפלצת ששוקלת 4 טון, סוגרת 50 קמ"ש בשקט ולקינוח - עם עגלה של 10 טון נגררת מאחורה.

אבל לנהוג על פרייבט? חס וחלילה... בשביל זה צריך אחריות ובגרות!

פורסם
האבסורד הוא שילד בן 16 יכול לעשות רשיו לטרקטור ולנהוג על מפלצת ששוקלת 4 טון, סוגרת 50 קמ"ש בשקט ולקינוח - עם עגלה של 10 טון נגררת מאחורה.

אבל לנהוג על פרייבט? חס וחלילה... בשביל זה צריך אחריות ובגרות!

יותר מפחיד שאפשר לנהוג בכאלה מגיל 16:

http://www.volvo.com/constructionequipment/global/en-gb/products/wheelloaders/L330E/

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

דבר אחד לא ממש הבנתי עדיין ...

באיזה מצב ניתן לנהוג טרקטורון כאשר ברשותך רשיון נהיגה לרכב בלבד ? מה ההתניות ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
יותר מפחיד שאפשר לנהוג בכאלה מגיל 16:

http://www.volvo.com/constructionequipment/global/en-gb/products/wheelloaders/L330E/

צר לי לבשר לך, זה לא מפחיד בכלל, והייתי מפעיל של כלים כאלה מכיתה ז' עד הצבא. ועוד קצת אחרי הצבא.

הפעם הראשונה שנהגתי על זה היתה בכיתה ג'. כן, כיתה ג'.

במחצבות של גשר.

ולא, לא עולים עם זה על הכביש סתם ככה. רק לצורך העברה.

• תוכן חדש...