רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי פיזו 206 , אוטומטית . הכיסוי של מוט ההילוכים פשוט התחיל להתפורר משום מה (מצורפת תמונה) איפה אני יכול להחליף את הכיסוי /או לקנות כיסוי חדש ? תודה
הודעה אחרונה מאת gops, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מחפש מגרשי רכב גדולים לפירוק כמו המאגר / יזדי או אם מישהו יודע על מגרש שיש בו וולבו סטיישן v70/xc70 מכל מודל . הפכתי כבר חצי מדינה לחפש רכבים כאלה תודה מראש על העזרה משה
הודעה אחרונה מאת moshe333, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
המניה עלתה היום ב-22% . מי שקנה -מהר למכור
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש מקום טוב, אמין, מיידי עם מחיר נוח לרכישת רפליקת ג'אנטים BMW M5 החדשה + צמיגי Goodyear Eagle F1 במידה 17" (5X100) באיזור ראשל"צ והסביבה (אין בעיה גם לנסוע לת"א במידה והמקום שווה זאת). דרך אגב, מהו המחיר המשוערך לרכישה? (ג'אנטים + צמיגים + עבודה) אשמח לשמוע מניסיונכם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Road-z-ter, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מישהו שאני מכיר סיפר לי שיש לאבא שלו פולקסוואגן ג'טה עם מנוע TDI 2.5 ל'. מאחר ואני די מבין במכוניות ומכיר את המכוניות הנמכרות בארץ ובעולם לא נתקלתי בגרסה כזאת לרכב(מבחינת מנוע). אני חושב שהוא משקר ואין לאבא שלו ג'טה עם מנוע כזה אלא עם מנוע 1.9 ל'. אתם מכירים גרסה כזאת(בארץ ובעולם)?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום, יום שבת בסביבות השעה 1:00 בלילה יצאנו אני וכמה חברים מהנאפיס בביג באר שבע. יצאנו לכיוון עומר כאשר אני מבחין הפנס מהבהב לכיווני. עצרתי בצד ראיתי שמאחורי עצרו גם את שני הרכבים שאני איתם (חברים שלי). השוטר (הנחמד אם אפשר להגיד) ביקש ממני יפה את רישיון הנהיגה ורישיון הרכב, כמובן הוצאתי, שאל אותי "שתית היום?" ואני אוטומטית השבתי "לא". השוטר הוציא ערכה חד פעמית שכוללת שקית נשיפה ומין מבחנה וביקש ממני לנשוף לתוכה, אחרי שנשפתי הוא הסתכל על הבדיקה ואמר לי: "עכשיו אני אשאל שוב, מה שתית איפה וכמה?", אמרתי לו ששתיתי בירה לפני שעה ולפני שהספקתי לענות על שתי השאלות האחרות עוד שני שוטרים התלוו אל השוטר ה"נחמד" (כן קודם הוא היה נחמד ועכשיו הוא "נחמד") ובדקו ברצינות …
הודעה אחרונה מאת mikispike, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי גולף שנת 01 מנוע 2000. יש לי כפתור ברכב שכתוב על esp, כאשר אני לוחץ עליו לא קורה כלום ,לא נדלקת נורא האוטו נוסע אותו דבר . יכול להיות שזה סתם שמה? תודה מראש לעונים. ארז
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות WRX, אך מכיוון שאינה מאובזרת בספויילר של דגם הSTI רציתי לדעת אם זה אפשרי להרכיב לרכב את הספויילר הרצוי . ואם כן היכן אפשר לעשות את זה ומה המחיר . אם יש למשהוא לינק מסויים לאתרים אשר מפרסמים מכירת ספולייר כמו של ה STI אני אשמח לקבל אותו . נ.ב רציתי לבקש סליחה על כך שאני לא מבין בפורומים ואם משהוא כבר ענה על שאלה דומה לא מצאתי את זה בחיפוש. תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחרונה קניתי רכב סיאט קורדובה שנת 2002 דגם סיגנו (100 כ"ס), לפי רשיון הרכב וגם המחירונים ברכב צריכה להיות קיימת מערכת ABS. להפתעתי גיליתי היום, לאחר בדיקה במוסך מורשה, שלא קיימת מערכת ABS ברכב. מישהו נתקל במקרה כזה? יש למישהו רכב דומה, האם צריך להיות ABS? בברכה
הודעה אחרונה מאת Ali_G, -
דיון - מאזדה 3 MPS 1 2
מאת AlonBar-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
http://www.icar.co.il/Article/302/מאזדה%203%20MPS%20החדשה%202010 קודם כל, לא הבנתי כל כך. האם זהו סוג של נינג'ה יפנית נוספת ? מה בדיוק הרעיון ברכב ? האם זה סתם מאזדה 3 "GTI" או משהו שבאמת נועד להתחרות בנינג'ות המוכרות ?
הודעה אחרונה מאת ToxicTux, -
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
שלום לכולם. אני בן 18 מהצפון (קצרין),פרופיל 97, ויש לי כמה שאלות או יותר נכון בקשות לטיפים. הסיפור: אני מסיים את הבית ספר ויש לי עוד 3-4 חודשיים עד הגיוס. בפני עומדות כמה אפשרויות ואולי יש עוד. 1)ללכת לעבוד 2)ללמוד 3)להכנס לכושר מצויין 4)מסיבות.... זה בערך האפשרויות. כמובן שעוד רעיונות התקבלו בברכה! החשיבה שלי: 1)ללכת לעבוד: כל עבודה שאני יכול לעבוד בה היא מקבלן (3-4 חודשיים זה קצת זמן לעבודה רצינית). כמו כן יש לי אפשרות לעבוד בחלוקת עיתונים אבל כמו שאבנתי הרבה אני לא מרוויח מהסיפור (אפילו מפסיד). 2)ללמוד: אני בעיקר רוצה ללמוד מכונאות רכב,אופנוע (חשוב לציין שבעתיד אני רוצה לפתוח עסק,ויש לי כבר כמה רעיונות, כמו כן אני לומד מנהל עסקים). 3)ל…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רשימה חדשה של תחנות בהן נתגלה דלק לא תקין : אל תתפלאו שמשאבת הדלק "תישרף" והממיר הקטליתי יתקלקל. 1. אור חן, כפר מנדה 2. אלוןנתב'ג , פעם נוספת 3. אלעד שמנים, תלפיות ירושלים 4. דור אנרגיה - קבוץ הזורע ( בסמוך ל'שלוש המשאלות' ) 5. דור בקעה אל גרביה 6. דור סגולה, פתח תקווה שוב פעם 7. דור קדמה, מעלה אדומים 8. דור שעריים, רחובות 9. דור , גן התעשייה תפן 10. דיאלוג 2000, דימונה 11. דיאלוג 2000, רחובות 12. דלק אבן יהודה 13. דלק הסדנא, תלפיות ירושלים , שוב פעם 14. דלק קריית משה, רחובות , שוב פעם 15. דלק שועפת , שוב פעם 16. סונול בית שאן 17. סונול דרך יריחו 18. סונול מלי, באר שבע דרום 19. סונול נווה שלום, ערד 20. פז - מסילת-צי…
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן רציתי לשמוע ממכם בעלי המוגדשות ושאר הרכבים המתדלקים אוקטן 98, על התחנות שבהן אתם נוהגים לתדלק באיזור תל-אביב, חולון, בת-ים וראשל"צ. כמובן תחנות איכותיות בלבד שהסבירות שהדלק שהן מציעות מהול הוא קלוש. תודה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני כמה זמן הייתי ביד אליהו ובחוץ חיכתה קורבט, טוב בקיצור, אני יודע במכוניות שביבוא אישי יש סיומת משו כמו 01 או משו בסגנון ולקורבט היה סיומת 15, זה הגיוני?? יש עוד סיומות למכוניות ביבוא אישי?? צירפתי גם תמונות, אוהד **מחקנו לך את התמונות. אין להעלות תמונות עם מספרי רישוי גלויים ללא אישור הבעלים. הנהלת הפורום. **
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אולי אפשר לקרוא לזה ישראל היפה, אולי סתם אקט של נחמדות, בכל מקרה הכוונה לאלו שמתריעים לנהגים הנוסעים בצד הנגדי, באמצעות הבהוב באורות גבוהים "וצפירות פנסים", על הימצאותן של מכמונת/מארב של שוטרים, הממתינים ללכוד ברשתם טרף קל ומפרפר. וכאן אני חפץ לשלוח תודה אישית לנהג ברכב כסוף (לא הספקתי לזהות את הדגם), שהציל אותי ביום שישי משלילה וודאית, על כביש 89 צפונה באזור צפת, באחת הירידות החדות והמשופעות, בקטע כביש רחב מאד ובעל ראות טובה במיוחד, מסוג המקומות שגורמים גם לנהגים זהירים מאד, להרפות מעט מהבלמים, ולכן גם אהובים על השוטרים, כמכרה זהב למילוי מכסת דוחות גדושה, בלי להתאמץ כלל. וללא צורך "להתייבש" יותר מדקות ספורות, עד לתפיסת קורבן התורן. קיצור, בעודי גולש וצובר תאוצה,…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה בעזרת השם אני אוציא בקרוב רישיון. אני מניח שאני לא אגיע לטסט שביעי,[רווח] אז יהיה לי אוטו עד ל-1.7 אני באוטו לא אוכל לנהוג כי צריך מלווה,[רווח] אבל לחבר שבא משוויץ הוא בן 18,[רווח] ורישיון אירופאי האם הוא יוכל לנהוג באוטו ללא כל בעיות?[רווח] (יהיה לי ביטוח מקיף) גוף ראשון זמן עתיד - אות אית"ן א'.
הודעה אחרונה מאת gops, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
האם קרייזלר וויאג'ר רכב פרטי/מסחרי? והאם הוא חיסכוני ?צריכת דלק? האם יש הוצאות כספיות?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//1447496
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
סרטון שמצאתי ביוטיוב. STI 06'. גובל בהזוי לחלוטין. http://www.youtube.com/watch?v=berU42cd9Mc&feature=related תהנו
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
די נמאס כבר פעמיים בשבוע שמישהו פותח אותו שירשור בדיוק וכולם מייעצים לו אותו דבר. מצב זה גורם למי שמחפש המלצה ועו"ד להתחיל לחפור בחיפוש שעות רק כדי למצוא את הפלאפון של אסף שמיר וגם הוא בתצורה של 055-XXXXXXXX אז אם אפשר פשוט לעדכן מעכשיו בשירשור הזה. כמו כן ישנם לא מעט המלצות על עו"ד שהצילו חבר\דוד\שכן ללא ניסיון אישי של הממליץ ולא נראה לי שאפשר להמליץ על עו"ד משמועות ששמעת מכל מיני מקומות. ולסיפורנו: שבוע שעבר היה מבצע באיזור המרכז לתפיסת עברייני מהירות. תפסו גם אותי, בדרך של 90 קמ"ש על 146. אחרי הפחתה 141 שזה אומר51 קמ"ש מעל המותר. שהשוטר שאל אותי למה נסעת מהר עניתי כמובן שנסעתי 87 קמ"ש ובדברי הנהג ביקשתי שלא ירשום כלום ובסוף הוא רשם "כופר באשמה". …
הודעה אחרונה מאת alomm, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתם בטח תחשבו שאני מחפש להשתיל מנוע כזה באיביזה, תתפלאו שלא. מישהו עשה את זה כבר, קבלו את ההודעה הבאה ישר מיד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1057065
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
נשמע מעולה. הרבה יותר טוב מההיבריד. מה אתם חושבים עליו? http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1444039
הודעה אחרונה מאת dny, -
- 4 תגובות
- 761 צפיות
הכותרת והתמונה מדברים לבד חחחחחח
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
ברצוני לברר מהי המהירות/הכוח שמותר לנהוג ללא רישיון! ואם אפשר גם קישור או ציטוט מלא של החוק/התקנה.
הודעה אחרונה מאת אלי_לוי, -
-
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4 אלף צפיות
חברים שלום האם הייתם נרשמים (בתשלום) למסגרת שבועית מסודרת (בהנחה והיתה קיימת כזאת) אשר בה היו מלמדים אתכם מכונאות רכב בסיסית ו\או מתקדמת לא למטרת העיסוק בתחום אלא רק למטרת צבירת הידע וכמובן, הכיף שבדבר? כן\לא ומדוע? הצבעה בראש העמוד, תודה.
הודעה אחרונה מאת adiel1212, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה המכונית המופרעת של לבו' http://www.netcarshow.com/lamborghini/2010-murcielago_lp670-4_superveloce/ ביצועים כלליים: 670 כ"ס! 0-100 קמ"ש ב- 3.2 שניות ומהירות סופית באיזור ה- 340 קמ"ש+- חבל רק הצבע הורס, מזל יש שלל צבעים לבחירה במפעל המדהים שלהם. למי שזוכר את ה- DIABLO SV זה היה רכב "רע" מאוד! יצג את ה-"דיאבלו" שהיה בלמבורג'יני בעבר.
הודעה אחרונה מאת santin, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, סתם משהו שלא הצלחתי להבין, אני לא רואה מה המשמעות של הציור, מה המלבן הזה שלמעלה , העיגול והשמש הזאת. זה פנס שמסתכלים עליו מקדימה? ולמה הכניסו עוד עיגול קטן בפנים, זה דווקא לא חלק מהסימון הסטנדרטי, אבל הוא מופיע אצלי גם בסמל הזה וגם בסמלים של אורות הדרך והמעבר.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
משיחות רבות שהיו לי עם "יודעי דבר" הבנתי שגלאי ולנטיין 1 הוא הגלאי הטוב ביותר שאפשר למצוא היום . הרכב שאני נוסע עליו הוא של מקום העבודה כך שאין לי יכולת לבצע בו התקנות כגון בליינרים למיניהם ועל כן הציעו לי להצטייד בגלאי הנ"ל שאמנם לא נותן הגנה מלאה אבל מצמצם משמעותית את הסיכוי שאתפס על ידי מצלמה או דבורה. מחיפוש שביצעתי לא מצאתי שום אינפורמציה לגבי המוצר. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי לפני שאני מבזבז סכום לא קטן על הצעצוע...
הודעה אחרונה מאת M1963, -
-
לקח לי כמה שניות להבין מזה אבל בכל זאת די משעשע ועוד ראיתי את זה במציאות
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה בונים בכביש הזה ועד מתי זה? הפקקים שמה נהיים יותר ויותר נוראים יום אחרי יום..
הודעה אחרונה מאת ציקי רון, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,635 אורחים (הצג רשימה מלאה)