Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די נמאס כבר פעמיים בשבוע שמישהו פותח אותו שירשור בדיוק וכולם מייעצים לו אותו דבר.

מצב זה גורם למי שמחפש המלצה ועו"ד להתחיל לחפור בחיפוש שעות רק כדי למצוא את הפלאפון של אסף שמיר וגם הוא בתצורה של 055-XXXXXXXX

אז אם אפשר פשוט לעדכן מעכשיו בשירשור הזה.

כמו כן ישנם לא מעט המלצות על עו"ד שהצילו חבר\דוד\שכן ללא ניסיון אישי של הממליץ ולא נראה לי שאפשר להמליץ על עו"ד משמועות ששמעת מכל מיני מקומות.

ולסיפורנו: שבוע שעבר היה מבצע באיזור המרכז לתפיסת עברייני מהירות.

תפסו גם אותי, בדרך של 90 קמ"ש על 146.

אחרי הפחתה 141 שזה אומר51 קמ"ש מעל המותר.

שהשוטר שאל אותי למה נסעת מהר עניתי כמובן שנסעתי 87 קמ"ש ובדברי הנהג ביקשתי שלא ירשום כלום ובסוף הוא רשם "כופר באשמה".

כמו כן הוא טען "שגילחתי" לפחות 40 קמ"ש לפני שהוא מדד אותי כי קלטתי אותו מוקדם יחסית וגם את זה הכחשתי כמובן.

קיבלתי זימון לבית דגן ליום שאחרי בבוקר ושם שללו לי מנהלתית בלי יותר מידי דיבורים וכמובן משפט בסוף אפריל.

משם כמובן נסיעה קצרה למתחם הבורסה לפגישה עם עו"ד אסף שמיר שנקבעה כבר באותו רגע שתפסו אותי

וזהו, עכשיו הכל בידים שלו ואין יותר מה לעשות.

אסף אמר שלדעתו הדיון לביטול השלילה המנהלתית יתקיים וקראת אמצא שבוע הבא וכך היה.

אסף הגיע לדיון ובעזרת כשפים וקסמים סגר לי על המקום את המשפט כולו בעסקת טיעון שבא הרישיון מוחזר מיידית, קנס 1000 ש"ח ושלילה על תנאי למשך חודשיים.

כמו כן היה שווה כל שקל שעלתה לי השטות הזו (שנתפסתי, לא שנסעתי מהר כן?) רק כדי לראות את הפרצוף של השוטר ששלל לי כאשר ראה את גזר הדין והבין שהוא צריך להחזיר לי את הרישיון לאלתר.

בשורה התחתונה: המון המון תודה לאסף שמיר! פשוט אין עליך!

מומלץ מכל הלב!

ואם כבר מגיעים לאסף עקב נסיבות לא נעימות, תמיד כיף לפגוש את לירון המתמחה, גם יפה וגם אופה :wink:

אההה כן, וכל מי שהולך להיתווכח האם אני רוצח\מטומטם\חבל שלא לקחו לי את הרישיון לצמיתות (ברזום או איך שלא קוראים לו לדוגמא) אתם מוזמנים בכל פעם שאתם רואים את הרכב שלי במראה להזיז את התחת של המאזדה שלכם מהשמאלי ולפנות לי את הדרך, כי בכל מקרה הדעה שלכם בנושא הנ"ל ממש לא מעניינת אותי.

ולסיום, הפלאפון של אסף (ולא זאת לא פרסומת אלא שירות לחברי הפורום הממהרים)

הוא 054-5595876

פורסם

לא יותר זול וולנטיין?

ואופק, תתבייש לך. כמו שאומרים בפרסומת של גלגלצ, תמיד לנסוע 10 קמ"ש פחות.

פושטק.

:lol:

פורסם

מה לעשות, על טעויות משלמים...

וגם ככה "גילחתי" כמה עשרות קמ"שים שהוא לא הספיק לתעד :lol:

אם לא הייתי קולט אותו בזמן הייתה לי אחלה כתבה בעיתון יום למחרת :wink:

אהה כן, ואני לא מקשיב לרדיו, לא מסוגל לשמוע את הרעשים המעצבנים כשאין קליטה.

הכי חשוב שיש לי רישיון עכשיו לבוא מחר לנתניה :twisted:

פורסם

כן, אין ספק שיותר זול להשתמש ב"אמצעים".

מי שמתעניין בזה, אני חושב שאפשר לקבל מידע רב באתר www.speedtraps.co.il.

אגב,

בדיעבד, אני לא בטח שעסקה שנסגרה כל כך בקלות היתה בהכרח כדאית.

נכון שהפרקליטות רוצה להשיג מספר רב ביותר של הרשעות וכל עסקת טיעון עונה לדרישה זו, אבל משהו בעונש הקל נותן לי תחושה שהם לא ממש האמינות בעמידות הקייס שלהם בבית המשפט.

חשוב לזכור שלא כל תפיסה חייבת להסתיים בהרשעה ושווה לבדוק כל מקרה לגופו לפני שמסכימים להוסיף עוד כתם בגליון ההרשעות המתארך לו.

דני G.

פורסם

השוטר שתפס אותי מומחה לעבירות מהירות, בשבע שנים האחרונות הצליחו להפיל לו רק דו"ח אחד (:idea:) בגלל טעות בביוקרטיה שלו.

עזוב שטויות, העיקר החזירו לי את הרישיון (ואתה בטוח זוכר את הפרצוף דיכאון שהיה לי אצל קובי באותו יום :lol:)

פורסם

בסיפור שלך יש יותר שקרים מחורים בתחתונים של ז**ה בגימלאות.

עצוב שהפורום נותן במה למי שרוצה בצורה זו להשויץ לחבר'ה שהוא יודע לשים את הקרסול הימני בזוית של 186 קמ"ש.

פורסם
די נמאס כבר פעמיים בשבוע שמישהו פותח אותו שירשור בדיוק וכולם מייעצים לו אותו דבר.

מצב זה גורם למי שמחפש המלצה ועו"ד להתחיל לחפור בחיפוש שעות רק כדי למצוא את הפלאפון של אסף שמיר וגם הוא בתצורה של 055-XXXXXXXX אז אם אפשר פשוט לעדכן מעכשיו בשירשור הזה. בהחלט מומלץ שיהיה שרשור מרוכז לכל המקרים הנ"ל. אני בטוח שגם עמוס השרת יקבל יוזמה זו בברכה.

אההה כן, וכל מי שהולך להיתווכח האם אני רוצח\מטומטם\חבל שלא לקחו לי את הרישיון לצמיתות (ברזום או איך שלא קוראים לו לדוגמא) אתם מוזמנים בכל פעם שאתם רואים את הרכב שלי במראה להזיז את התחת של המאזדה שלכם מהשמאלי ולפנות לי את הדרך, כי בכל מקרה הדעה שלכם בנושא הנ"ל ממש לא מעניינת אותי. אסכם זאת במשפט אחד:"והדרת פני גודש"

בסיפור שלך יש יותר שקרים מחורים בתחתונים של ז**ה בגימלאות. הכי קל לכנות משהו שקרן, עכשיו נשאר לך רק להוכיח.

עצוב שהפורום נותן במה למי שרוצה בצורה זו להשויץ לחבר'ה שהוא יודע לשים את הקרסול הימני בזוית של 186 קמ"ש.

אדום,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בסיפור שלך יש יותר שקרים מחורים בתחתונים של ז**ה בגימלאות.

1. תפסו אותי על 146, לא 186.

2. בוא למפגש מחר בנתניה ואני מוכן להביא את כל המסמכים ולהוכיח לך השז**ה עם החורים התחתונים היחיד בשירשור הזה הוא מי שקורה לבחור שהוא לא מכיר שקרן.

בטח ובטח שיש פה בשירשור מישהו שפגש אותי יום אחרי השלילה בסדנא מסויימת.

בטח ובטח שיש פה לא מעט חברה בפורום שיודעים שאפשר לכנות אותי בהרבה כינויים לא מחמיאים אבל שקרן זה לא אחד מהם.

3. אני ממש לא צריך להוכיח שהרכב שלי מגיע למהיריות האלו, גם לא שאני יודע להגיע למהירויות הנ"ל.

עצוב שהפורום נותן במה למישהו מזלזל שמרשה לעצמו לפתוח את הפה שלו כי הוא גבר מאחורי המקלדת.

השירשור נפתח למטרות הבאות:

1. לרכז את כל השירשורים הבאים שייפתחו לחינם.

2. להמליץ ממקור ראשון על העו"ד הכי תותח בארץ לחברי הפורום שבאמת יכול לעזור ולהציל ולא סתם לקחת כסף.

3. לגרום למשתמשי הפורום לדרוש המלצות ממקור ראשון ולא רק מ"אבא שלי שמע משכן שלי הפלוני אלמוני הוא עו"ד תותח".

4. למנוע מחברי הפורום לעשות שטויות כגון להגיע למפשט שיכול לגרום להם לאיבוד הרישיון להרבה מאוד זמן ללא עו"ד.

זה שאתה לקחת את זה למקום אינפנטילי וילדותי זה בעייה שלך בלבד.

כמו כן הייתי רציני, בוא בבקשה למפגש ותקבל את כל ההוכחות שתרצה כדי שמחר בערב תוכל לפרסם הודעת היתנצלות על זה שאתה מוציא דיבה ופוגע בשמו הטוב של אדם ללא כל סיבה מוצדת וללא שום טענות מוצדקות.

פורסם

לפני כשנה היה כאן דיון של אוראל RS, במהלכו הבעתי את דעתי השלילית על הבחור וחבריו.

אתה היית אחד מ"חבריו", לצורך הדיון, ואז התרעמת על כך שכיניתי אותך "ילד שמנת" מבלי להכירך.

התנצלתי על ההכללה והסברתי שמסקנותיי נבעו מהשייכות שלך לחבורה הזאת, בזה הדיון נגמר מבחינתי.

עכשיו, כעבור 10 חודשים, אני מבין שלא הייתי רחוק מהאמת. למעשה, צדקתי בחצי מהכינוי.

בלי קשר לגילך, אני רואה שאתה מתנהג כמו ילד חסר אחריות, לא בהכרח כלפי נהגים אחרים, אלא כלפי עצמך.

אמרת שעבדת קשה בשביל הרכב, ומן הסתם גם בשביל הרשיון, אז למה לסכן את הכל? אם אתה רוצה לנסוע

במהירויות תלת-ספרתיות, תעבור לגור בכל מדינה מתוקנת באירופה ותרגיש חופשי. להישאר בארץ ולהמשיך

להתנהג כך זה לא חוכמה, אלא טיפשות לשמה, שלא לומר הפגנת זלזול רבתי בשלטון החוק. אבל כאמור,

ילדים לא מבינים דברים כאלה.

דוגמא נוספת להתנהגות ילדותית היא ההתרברבות שלך לגבי אותו שוטר והעונש הקל שקיבלת.

אתה חושב שאתה חכם? תמשיך לחשוב. היה לך מזל, והיית קרוב לאבד את הרשיון ואולי גם הרכב.

במקום לשבת בשקט ולהגיד תודה שאתה בכלל ממשיך לנסוע, אתה בא לפה ומשוויץ, ואז עוד מזלזל בדעתם

של אנשים מבוגרים שמעירים על התנהגותך. התנהגות טיפוסית של ילד בריון, דקה אחרי שהוא מקבל כאפה לפנים.

אל תטרח לענות לי עם אחת התשובות הילדותיות שלך כמו שענית בשרשור הזה.

יום אחד החיים יכנסו בך קשות, ואז אולי תבין על מה דיברתי. אני מקווה שלא תיפגע יותר מדי, כי אתה הולך ליפול

חזק על הפנים. עד שזה יקרה, תמשיך לחשוב ששיחקת אותה.

פורסם

ואם כבר מגיעים לאסף עקב נסיבות לא נעימות, תמיד כיף לפגוש את לירון המתמחה, גם יפה וגם אופה :wink:

ולסיום, הפלאפון של אסף (ולא זאת לא פרסומת אלא שירות לחברי הפורום הממהרים) הוא...

אחרי השורה הראשונה המספר שאתה נותן הוא של אסף? באמת.. :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קנס 1000 ש"ח ושלילה חודשיים על תנאי?

יש אנשים שהיו מקבלים את זה גם בלי עורך דין.

העונש הזה רק פותח לך דלת שחורה לעתיד, אל היה כל כך מבסוט.

Xbox12341

פורסם

אסף אמר שלדעתו הדיון לביטול השלילה המנהלתית יתקיים וקראת אמצא שבוע הבא וכך היה.

אסף הגיע לדיון ובעזרת כשפים וקסמים סגר לי על המקום את המשפט כולו בעסקת טיעון שבא הרישיון מוחזר מיידית, קנס 1000 ש"ח ושלילה על תנאי למשך חודשיים.

יש לי שאלה עניינית (לא בגלל שאני חושב שאתה משקר חו"ח אלא כי באמת אני לא מבין), את הדיון בשלילה המנהלית מבצעים מול הקצין ששלל אבל עיסקת טיעון זה בפרקליטות אז מה בעצם קרה שם?

כמו כן היה שווה כל שקל שעלתה לי השטות הזו (שנתפסתי, לא שנסעתי מהר כן?) רק כדי לראות את הפרצוף של השוטר ששלל לי כאשר ראה את גזר הדין והבין שהוא צריך להחזיר לי את הרישיון לאלתר.

למה אתה בכלל חושב שזה מעניין את השוטר?

הוא עשה את שלו, אתה הורשעת ושילמת על העו"ד והקנס ויש לך על תנאי לעתיד, אם כבר, הוא עשה פרצוף, זה פרצוף של שביעות רצון.

אתם מוזמנים בכל פעם שאתם רואים את הרכב שלי במראה להזיז את התחת של המאזדה שלכם מהשמאלי ולפנות לי את הדרך, כי בכל מקרה הדעה שלכם בנושא הנ"ל ממש לא מעניינת אותי.

קצת ענווה ודרך ארץ לא יזיקו לך, אתה לא בשוק הכרמל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק בהחלט, דרך ארץ לפעמים אין לי.

השירשור לא נפתח למטרת היתרברבות [מתי כבר תפנימו?!]אלא למטרת הפנמת חברי הפורום שע"י .עו"ד אפשר לצאת הרבה יותר בזול ואם הרישיון חשוב לפלוני אלמוני אז זה שיקול חשוב ולא כמו שהרבה חושבים שעו"ד תעבורה זה לזרוק כסף כמו XBOX מה שממש לא נכון לפי השוואה במקרים דומים עם חברים\משפחה וכו' של העונש שקיבלו במשפט.

סתם לדוגמא, חבר טוב שלפני חצי שנה בערך נתפס 8 קמ"ש פחות ממני בתנאים דומים מאוד קיבל 3 חודשים שלילה (לא כולל המנהלתית) קנס ועוד חצי שנה על תנאי למשך 3 שנים במשפט ללא עו"ד ובדיוק אצל אותה שופטת! (כשעברתי איתו על הפרטים עכשיו גילינו במקרה לגבי השופטת)

לי ממש אין מה להיתרברב, זה לא שאסף הצליח לבטל לי את הדו"ח לגמרי כמו שחברים אחרים בפורום סיפרו שהוא עשה להם.

לבגירה:

בשימוע אצל הקצין שללו לי (בבית דגן)ואסף קבע דיון בבית משפט לגבי החזרת הרישיון שנערך השבוע. בדיון הנ"ל מסתבר שכבר היה המשפט עצמו ושם כנראה גם נסגרה עסקת הטיעון.

לא הייתי בדיון אז אני לא יודע מה בדיוק הלך שם.

Derish: שוב, חבל שלקחת את מטרת השירשור כהיתרברבות מה שממש לא נכון (ראה מה רשמתי לגבי זה מספר שורות למעלה)

לגבי למה לסכן את הרישיון? לא שאני חייב לך הסבר כל שהוא אבל למען הדיון אפשר להגיד את זה גם על עישון לדוגמא[ למה לעשון זה לא בריא וכו'] או להיכנס עם בחורה למיטה ככה שיש חשש שהיא תיכנסלהריון לא מתוכנן.

ההיתרברבות היחידה היא באמת על הקצין ומי שהיה שם כנראה מבין אותי, קבעו איתי שם בשמונה בבוקר ולא הסכימו לדבר איתי לפני 9 כי מסתבר שזו השעה שהם מתחילים לקבל קהל למרות שמשמונה הם יושבים ושותים קפה ללא שום תעסוקה.

זה ממשיך בזה שאין חניה והשומר שולח אותך להחנות 20 דקות הליכה משם ועוד על כביש ראשי.

זה ממשיך ביחס המזלזל, הפרצוף הנפוח והחשיבות העצמית מינימום השוטר אלוהים וכל השאר סתם נמלים שאפשר לדרוך עליהם.

כמובן שעל הדרך השוטר גם איחל לי לקבל שלילה לכל החיים שכל עוד לא הורשעתי איך הוא בכלל יכול להליט על דעת עצמו אם אני אשם או לא, השוטר הנ"ל מרגיש שבנוסף להכל הוא גם שופט.

כמו כן הוא גם דאג להבהיר לי מה הוא חושב עלי ועל בני משפחתי, הדרך בה חונכתי ואפילו הרשה לעצמו לנחש במה אבא שלי עובד.

פורסם
, תמיד לנסוע 10 קמ"ש פחות.

לנסוע 10 קמ"ש פחות? זה מסוכן

יום אחד 80 יום לאחריו 70 יום לאחריו 60 ? לאן נגיע?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...