Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנושא השרשור.

אני נתפסתי{נעקצתי} על ידי הדבורה, במהירות של 138 קמ"ש במקום 90.

היה קצין במקום, שעשה לי שימוע והחליט לתת לי שלילה מנהלתית ל30 יום.

יש לי עבירת מהירות קודמת מ-2006.:twisted:

פניתי לעורך דין גיל משה, מאיזור חיפה, אחרי כמה ימים ספורים, הרשיון כבר היה אצלי בחזרה.

בתוספת קנס של 800ש"ח:-(.

לכן ממליץ בחום על עו"ד גיל משה:

04-8444496

נייד:050-5305282

או דרך פיני עמר, 30 שנה במשטרת ישראל.

052-3515888

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

פותח השרשור כתב:

"כמו כן היה שווה כל שקל שעלתה לי השטות הזו (שנתפסתי, לא שנסעתי מהר כן?) רק כדי לראות את הפרצוף של השוטר ששלל לי כאשר ראה את גזר הדין והבין שהוא צריך להחזיר לי את הרישיון לאלתר.

אההה כן, וכל מי שהולך להיתווכח האם אני רוצח\מטומטם\חבל שלא לקחו לי את הרישיון לצמיתות (ברזום או איך שלא קוראים לו לדוגמא) אתם מוזמנים בכל פעם שאתם רואים את הרכב שלי במראה להזיז את התחת של המאזדה שלכם מהשמאלי ולפנות לי את הדרך, כי בכל מקרה הדעה שלכם בנושא הנ"ל ממש לא מעניינת אותי." ----עד כאן.

ומכאן דברי:

אתה ממש ממש אבל ממש תינוק. אני מקווה לעולם לא לראות את הרכב שלך במראה. רק במגרש של המשטרה. מענין אם אי-מי במשטרה או בבית המשפט נכנס לפורום הזה, ונתקל בהודעות המפגרות האלה, ויעשה עם זה משהו. לו יהי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מחזק את הכותב מעלי.

לדעתי פותח השרשור פשוט בריון, בכביש ובחיים מחוץ לו.

אני די משוכנע שלא סתם השוטר "פתח עליך את הפה", ואני מאחל לך שתיראה את אותו מבט "מתוסכל" של השוטר בנסיבות דומות.

בברכת כבישים רגועים לכולנו

• תוכן חדש...