רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה המחיר של SEAT IBIZA SC החדשה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת baSS4, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה בתרגום מאיטלקית עם כמה טעויות: מיטו Fiat Multiair http://www.youtube.com/watch?v=Pc51ar4447Q דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אם מישהו לא הבין למה ג'נרל מוטורס הגיעו למצב שלהם. הם היו אמורים להיות בעלים של פיאט עכשיו.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום,קוראים לי תומר,אני תלמיד כיתה י'ב ואני עורך עבודה על רכבי ב.מ.וו במיסגרת לימודי שיווק. להודעה מצורף שאלון,שאני צריך שימלאו לי בעלי רכבים מתוצרת ב.מ.וו או מהחברות שמיתחרות בה(אודי,מרצדס,לקסוס אינפיניטי,וולוו,סאאב,קאדילק וכו') את התשובות לשאלון תישלחו לי בהודעה פרטית או בפורום-תשלחו לי רק את התשובות.תודה רבה על העזרה! שלום.doc
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם מהו גובהו הכולל של גרר ממוצע? האם יש סוגים שונים של גררים בארץ או שכולם עובדים על אותו העקרון? תודה ניב
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681260,00.html נסגר לרגל הסדרת התקנה לקויה של מעקות הבטיחות. כמה שאני "אוהב" את מופז, הפעם מגיע לו שאפו! הליקויים יתוקנו לאלתר על חשבון הזכיין (דניה סיבוס).
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
הרכב של חבר שלי נגנב, אאודי A3 שנת 2001. הוא בעל שנה רישיון ויש לו ביטוח מקיף שעלה לו 7000 שקל (נהג צעיר) הוא הולך לקבל מחברת הביטוח את השווי של הרכב מינוס מה שנותר לו לשלם על הביטוח? מה בנוגע לרכב חלופי כרגע? חברת הביטוח תקזז לו גם אחוזים על היד \ ק"מ? האם זה מתבצע לפי מחירון לוי יצחק? ואיך חברת הביטוח יכולה לדעת כמה ק"מ היה לרכב? דבר אחרון שאני רוצה לדעת, בעזרת השם כשהוא יחדש את ביטוח הרכב, האם יהיה עליו לשלם תוספת בפרמיה (לא משנה באיזו חברת ביטוח) מאחר ורכבו נגנב והוא תבע את חברת הביטוח? (או בקיצור האם דינו כדין מישהו שהמכונית שלו הלכה טוטאלוסט בתאונה?) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת aviv1, -
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
תקשיבו אני חדש בכל הקטע הזה ועלו לי כמה שאלות , לדוגמה : איך אני יודעה כמה זה למשל 900 Nm בקג"ם? כאילו האם יש איזו נוסחה שאני יכול לחשב בה Nm כנגד קג"ם? תודה (אגב חיפשתי פה בפורום ורק מצאתי הסברים על הנושא בכללי לא את הנוסח).
הודעה אחרונה מאת General M, -
- 3 תגובות
- 753 צפיות
היי, בדקתי גם באשכול נהג חדש שלכם, ולא מצאתי תשובה לשאלתי. עברתיי טסט בערך בסוף פבר' 2007. עכשיו, אני לא זוכר את התאריך המדויק שקיבלתי את הטופס רשיון נהיגה מנייר. אני רק יודע שעברו בערך שנתיים, ולא יודע מתי בדיוק אוכל להתחיל להסיע יותר מ-2 אנשים. אחרי טופס הנייר, קיבלתי רשיון פלסטיק, ואחריו קיבלתי רשיון פלסטיק שני, חדש. לא כתוב עליו מתי עליתי על הכביש. כיצד אוכל לדעת מה הוותק המדויק שלי על הכביש? בתודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני על סף לקנות אודי A3 2.0 TFSI 2007 ואני רואה שבביטוחים ישירים אינטרנטיים למינהם לא מוכנים לבטח אותו. יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא ביטוח אמין וזול? תודה אורי
הודעה אחרונה מאת cartom, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 856 צפיות
איזה ג'אנט15 הכי מתאים לרכב שחור(אופטרה)? נא להוסיף תמונות תודה
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, חבר המליץ לי לפנות לפה. אז ככה, שבוע שעבר עברתי טסט ראשון. שילמתי אגרה על הרישיון. התקשרתי לסוכן ביטוח של אבא שלי, אמר לי שביטוח צעיר עולה 6000 שקל. האוטו שיש לנו הוא פורד קונקט שנת 2004. הסוכן אמר שאני חייב ביטוח חובה + מקיף\צד ג'. אמרתי לו שאני צריך רק ביטוח לנהג צעיר, הוא אמר לי שאני חייב לעשות חובה ומקיף\צד ג'. ומכאן אני שואל אתכם, האם אני חייב לעשות את מה שהוא אמר? ביטוח חובה ועוד את שאר השטויות? ועל איזו חברת ביטוח אתם ממליצים לי? (לא יקרה) תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת LimP, -
היום נצפתי לתדהמתי ב Dodge Challenger SRT8 שחורה בחניון של קניון רמת-אביב. לא יצא לי לראות אותה במציאות עדיין וזאת פעם ראשונה חשבתי שהיא בגדול של המוסטאנג והיא יותר גדולה ממה - היא פשוט מכונית ענקית (לא היה אבטיח בשביל לעשות השוואה). מצטער על האיכות - צולם בטלפון.
הודעה אחרונה מאת 777rami777, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, החלפתי את הסקודה פליסיה המדהימה שלי לרכב קצת יותר חדש - אודי A4 TDI 1998:roll: ויש לי שאלה - מישהו יודע מה עושה הכפתור הזה בתמונה בצד שמאל שנמצע בתוך הרכב??? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
שלום לכולם, יש בבעלותי מיצובישי פגרו98 דיזל ואני שוקל לעבור לתדלוק בביודיזל יש פה מישהו עם ניסיון עם ביודיזל שיכול להוריד לי את החשש הראשוני? ובכלל האם הביודיזל עושה מה שאומרים שהוא עושה? ירידה כל כך גדולה בזיהום אויר??? תודה רבה, משה.
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
כתבה שתעזור קצת לכל מי שאינו מכיר את כל המונחים והמושגים של חברות הביטוח במקרים של תאונה. קישור לכתבה http://cars.walla.co.il/?w=/4715/1446736 ככל שהציבור ישלוט יותר במונחים של חברות הביטוח , ככה חברות הביטוח ישלטו בציבור פחות.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתוך וואלה רכב.. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1445461 סניק חדשה , מאגאן סטיישן (מתי היבואן יחליט להביא אותה סוף סוף) , ועוד כמה ממתקים..
הודעה אחרונה מאת AVI32, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 796 צפיות
חברים לפני מ"ס ימים ראיתי כאן כתבה עם קישור על אוניה שנשלחת לפרוק ועליה משלוח רכבים אחרון שמגיע לנמל אילת. האם למישהו יש את המקור? קישור? לא מצאתי את השרשור כאן. תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נכנסתי לאיזה אתר של רכבים ופתאום מה שאני רואה זאת תמונה שפשוט קרעה אותי מצחוק העביר את ההגה לצד אחר של ההאוטו חיבר רצועה לגלגל שיניים ובעצם מנהל את הסיבובים של ההגה דרך המושב השני? מה זה ? שניים שהם אחד כאילו ...
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום במקרה שעולים על בור ביוב פתוח בתחומי עייריה,לאיזה אגף בעיייה צריך לפנות על מנת לתבוע? האם אגף ההנדסה,אגף השירות,? המדובר בעיריית מודיעין: http://www.modiin.muni.il/ModiinWebSite/ChannelArticle.aspx?PageID=3_304
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכול חברי הפורום אז הנה היום הגיעו להם 11 שנים עם הרכב,מתוך ה11 אני נהגתי ברכב 5 שנים מאז שהוא עבר לבעלותי מאבי. אבל מכיר אותו מיומו הראשון שהגיע למשפחתנו. שרכשנו לאחרונה את הרכב בשנת 98 הרכב הגיע עם ק"מ של 98 אלף על השעון. עד להיום בשנת 2009 הרכב הגיע לק"מ 222.000 אחרי שב210.000 ק"מ הגיר עבר שיפוץ גיר מלא. צריכת דלק:הרכב עושה בעיר 1ל6 ומחוץ לעיר 1 ל 9 בנהיגה רגועה יחסית. טיפולים תקופתים:לא יקרים טיפול 10 אלף (לא במוסך מורשה) שכלל החלפת מצתים,החלפת פילטר אוויר ופילטר שמן. עלו סביבות 300+- לא זוכר במדויק. הנזק הכי יקר שעלה לתיקון ברכב במהלך כול השנים הוא הגיר,שעבר שיפוץ גיר מלא במוסך מורשה שמתמחה בגירים של אמריקאיות שעלה 5 אלף שיפוץ גיר מ…
הודעה אחרונה מאת אלי_לוי, -
- 3 תגובות
- 855 צפיות
שלום, עוד חודש הייתי צריך לסיים את תקופת "נהג חדש". היום קיבלתי בדאור מכתב שאומר שכדי לחדש ,את הרשיון אני צריך להגיע למשרד הרישוי לקביעת בחינות ובדיקות. תקנה היא 022א איי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור (1-4) הדוח יחיד וניתן ללא נקודות אני מחכה למחר לקבל את התשובה אבל אני ממש עובד עצות מה יהיה הנה הטופס : http://www.siz.co.il/my.php?i=4mtmdwghmv0o.jpg תודה
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681048,00.html אז...? דובי
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי מספר שאלות,איך ניתן להעביר בעלות על רכב נכה ללא בעל הרכב פיזית שיגיע להעברת הבעלות? אבא של חבר רוצה להעביר את הבעלות על הרכב לבנו אך הוא כבר לא יורד מהבית מה הפרוצדורה הדרושה להעברה? תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו מכיר הדבקה בשם אלפא? כיום יש מלא מתקינים בארץ שעושים את ההשחרה עם החומר הזה. במבט ראשון נראה מאוד איכותי, לא מט, נקי ויש מבחר של אחוזי כהות. במידה ומישהו מכיר, אשמח לשמוע את דעתכם. בנוסף לכך, בכלל, באם יש הדבקה על חלון אחורי ואחרי שנה.שנתיים מחליטים להוריד, האם פסי החימום לא יקרעו וכד'?
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תושב חולון העיר לקצין משטרה שנסע לכאורה בפראות ומצא עצמו מקבל דוח תנועה, מאותו קצין. על מה? ניחשתם נכון, על נהיגה בפראות. האזרח: מה זו הבדיחה הזו? המשטרה: הוחלט לא להגיש דוח נגד הקצין. האזרח יוכל להציג טענותיו בפני בית המשפט להמשך הכתבה ב- mynet: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3680212,00.html
הודעה אחרונה מאת kiki666, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לינק מתוך NRG
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות גלאי רדאר, לאחרונה ראיתי שני סוגים בלבד בארץ COBRA וValentine 1. המחיר של הקוברה זול משמעותית מהValentine רציתי לדעת מדוע? מה ההבדלים ביניהם? האם באמת שווה להוציא כל כך הרבה כסף על הValentine? האם יש אפשרות להביא דבר כזה מחו"ל כמה יעלה לי כל הסיפור? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ממש עכשיו ראיתי ברמת גן גרירה של רכב... אז זהו שזו הייתה גרירה קצת מוזרה לדעתי כי הנהג ברכב הגרירה פרץ לרכב, שיחרר אמברקס, שם ניוטרל, התקדם קצת בכדי לזוז מהמדרכה, וגרר את הרכב בעוד הפקח רושם דו"ח. הפרצוף שלי היה ניגשתי לפקח ושאלתי אם זה נורמלי לפרוץ לרכב בכדי לגרור והוא הנהן בראשו שכן... האם ראיתם דבר כזה אי פעם???
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם [: שמי דוד, ואני אחד מחברי הצוות של ההפקה שלנו. אנחנו שוקדים בימים האחרונים על סרט תלמידים משלנו, ששמו "Say Cheese!" הסרט ככל הנראה יהיה הצלחה, מכיוון שאנחנו משקיעים הרבה מזמננו כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר, מה שאומר שישנו סיכוי גבוה שהסרט יוקרן במקומות רבים בארץ, כולל פסטיבלים, ואולי אף יזכה להקרנות בחו"ל. באחת מהסצינות בסרט נראית מכונית קלאסית כלשהי, שלצערנו הרב, לא הייתה לנו אפשרות להשיג. על מנת להשיג את אותה מכונית, הפנו אותי לפורום הנהדר הזה. אנו מחפשים אנשים שמעוניינים לתרום מעט מזמנם, ולהגיע יחד עם האוטו ליום צילומים אחד, באזור תל-אביב. כמובן, שמכם יוזכר בכתוביות בסוף הסרט, בצירוף תודתינו העמוקה על שיתוף הפעולה. ישנה אף האפש…
הודעה אחרונה מאת David from yehud, -
- 4 תגובות
- 942 צפיות
שלום אפשר בבקשה מידע על אודי A4 אוטומט שנת 98 99 1.8 ו1.6 צריכת דלק כ"ס וכו.. ומה אתם אומרים על האוטו מבחינה כללית שווה לקנות יקר אמין בטיחותי?
הודעה אחרונה מאת guyy17,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,649 אורחים (הצג רשימה מלאה)